Wroldsen til Frp: Dere har jo brutt valgløfter før, det er kanskje ikke så nøye denne gangen heller?

Wenche Wroldsen stiller til valg for Hvaler Arbeiderparti.

Wenche Wroldsen stiller til valg for Hvaler Arbeiderparti. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Wenche Wroldsen, Ap i Hvaler, spør i et krasst svar til Wiggo Sørlien hvilken planet Frp er på. – Har dere tapt på forhånd?

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Svar til Wiggo Sørliens innlegg «Hvordan vil det være mulig å love mer uten andre inntekter enn vakker natur og småskalanæring?»

Etter 12 år med borgerlig flertall ved «roret» og seks av dem med eiendomsskatt, og ikke én krone satt av på fond, så kan man undre seg på hvilken planet Frp er i disse dager. For det første, så er ikke valget avgjort. Men har dere tapt på forhånd?

Sørlien viser til nøkkeltall fra Kostra som klart viser at vi drifter dyrest i Østfold på barnehager, skoler, eldreomsorg og sosialhjelp.
Hvorfor har ikke Frp med sine borgerlige samarbeidspartnere gjort noe med det? Det er deres budsjettforslag som er vedtatt i kommunestyret.

Ang. faktaopplysninger som det vises til, og «ordrer» som borgerlig side gir rådmannen. Hva og hvor er innsparingen? Er det vedtaket om spisepausen i 2017, hvor dere påstår at her skal det spares 200 timer hver dag. Jeg er sikker på at kommuneøkonomien ikke har blitt bedre etter det vedtaket, men støy og uro har det skapt.

Og til sist, Hvaler sine politiske partier har vel ikke i sine program, bortsett fra Frp, at eiendomsskatten skal fjernes?

Så hvis dere skulle vinne valget her ute 9. september, så har nok dere en stor utfordring med å innfri til deres velgere hva dere lover. Men dere har jo brutt valgløfter før, så kanskje det ikke er så nøye denne gangen heller?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken