Populær gratiskonsert med Erik og Kriss

Bankgave: Erik Pedersen (til venstre) og Per Ivar Sandberg i Sparebank 1 Østfold Akershus gir ungdommen gratiskonsert 22. januar.

Bankgave: Erik Pedersen (til venstre) og Per Ivar Sandberg i Sparebank 1 Østfold Akershus gir ungdommen gratiskonsert 22. januar. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En av Norges mest populære duoer avslutter hockeysøndagen 22. januar. Etter A-sluttspillet i U14, så blir det en times gratiskonsert med Erik & Kriss på Fredrikstad stadion. Men det spørs om du får plass. Billettene føk unna mandag.

DEL

Det er Sparebank 1 Østfold Akershus som har tatt på seg spanderbuksene, og sponsoransvarlig Per Ivar Sandberg i Sparebank 1 kunne sammen med banksjef Erik Pedersen i Fredrikstad og Sarpsborg slippe nyheten mandag.

– Det går allerede godt unna på billettene. De kan du bestille via Ticketmaster, fortalte Sandberg. Bare et par timer senere ga Ticketmaster beskjed om at det ikke var tilgjengelige billetter å få. Men det legges trolig ut flere, skal vi tro banken rett.

– Planen er å sette opp scenen mot det østre hovedtribunen. Der er det plass til 5.000. I tillegg kan vi bruke den nærmeste delen av kortsidene, og da kan vi få inn et par tusen til, sier Sandberg.

Duoen med band er bankens gave til ungdommen, og da passer det godt å avslutte en lang hockeyhelg med musikk. U14-lagene spiller nemlig turnering i fylkets fire hockeyhaller, og A.-sluttspillet på Fredrikstad stadion avrunder det hele. Kampene kan du følge på TV2.

Erik og Kriss er en norsk popgruppe bestående av Erik Mortvedt og Kristoffer Tømmerbakke. De slo gjennom i 2004 med låten «Bærumsgrammatikk», og har rukket med seks album.

Artikkeltags