Se Winter Classic-filmen på kino'n i dag

RULL FILM: Mandag klokken 18.00 vises «Winter Classic - the movie» på Fredrikstad Kino. Det er Henrik Oliver Johansen som står bak den 70 minutters lange filmen. Foto: Geir A. Carlsson

RULL FILM: Mandag klokken 18.00 vises «Winter Classic - the movie» på Fredrikstad Kino. Det er Henrik Oliver Johansen som står bak den 70 minutters lange filmen. Foto: Geir A. Carlsson

Artikkelen er over 3 år gammel

Klokken 18.00 har du muligheten til å gjenoppleve Winter Classic-festen gjennom Henrik Oliver Johansens film som vises på Fredriksad Kino.

DEL

Henrik Oliver Johansen er mannen som ga oss dokumentaren «Veien til Winter Classic» – serien som ble svært populær på Fredriksstad Blads nettside i vinter. Nå er filmen «Winter Classic – the movie» klar for fremvisning.

70 minutters film

– Henrik ga oss et unikt og ekte bilde av hvordan spillerne og omgivelsene bygde seg opp til denne hockeyfesten på Stadion. Nå er dette samlet til en 70 minutters lang film som vises på Fredrikstad Kino mandag. Henriks bakgrunn som hockeyspiller førte til at han klarte å skildre miljøet på en flott måte, skryter Dag Solheim.

Alle velkomne

Det har gått ut invitasjon til støttespillere rundt Winter Classic-arrangementet og Stjernen, men forestillingen er også åpen for den vanlige mannen i gata.

– Det var et spennende prosjekt å få være med på. Jeg kom ganske tett på miljøet og det ble en del morsomme øyeblikk i løpet av tiden vi filmet, sier Johansen til f-b.no. Han nevner blant annet en episode da sjefen for botkassa Marcus Bjørsland fikk gjennomgå av sine lagkamerater.

– Men det var også sterkt å følge fyrverkeriet etter at arrangementet på Stadion var over, legger Johansen til.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken