Lewandowski byr på nytt målshow

Robert Lewandowski of Munich celebrates his side's opening goal during the German Bundesliga soccer match between Union Berlin and Bayern Munich in Berlin, Germany,.

Robert Lewandowski feirer straffescoringen sin mot Union Berlin forrige helg. Vi tror den polske superspissen scorer igjen i lørdagens kamp mot Frankfurt.  Foto: Hannibal Hanschke/pool (Pa Photos)

Robert Lewandowski skal hjelpe oss å doble pengene våre i kveld.

Bundesliga ruller videre. Lørdag spilles det fem kamper i den tyske toppdivisjonen, i tillegg er det kamper fra 2. Bundesliga, Færøyene, Sør-Kora og Hviterussland på langoddsprogrammet.

Ca. 14 milioner kroner i Lotto-potten fredag. Lever kupongen her!

Bayern München - Eintracht Frankfurk - Robert Lewandowski scorer minst 2 mål - 2,00 (Spillestopp kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Serieleder Bayern Munchen vil flekse med musklene hjemme på Allianz Arena mot et Eintracht Frankfurt-lag som er ute av form. De regjerende ligamesterne slo Union Berlin 2-1 på bortebane i den første kampen etter det to måneder lange avbrekket i Bundesliga, og Robert Lewandowski fortsatte der han slapp før koronapausen og scoret det første målet i kampen.

Dermed har den polske superspissen scoret utrolige 13 mål på de siste tolv kampene for Bayern. Lewandowski er toppscorer i Bundesliga med 26 mål. Leipzig-spiss Timo Werner er nummer to på listen med 21 mål. Lewandowski har totalt 40 mål i alle turneringer denne sesongen, og har scoret 40 mål i fem sesonger på rad.

Viaplay sender kampen direkte. Klikk på denne lenken for å se kampen.

Oddsen på at Bayerns toppscorer setter ballen i mål mot Frankfurt er på bare 1,25 Det er for lavt til at vi vil satse penger på det.

Men: Lewandowski har scoret to mål eller mer i elleve kamper denne sesongen, og i møte med et vaklende Frankfurt-forsvar tror vi at Bayern-angriperen score mer enn ett mål igjen. Bundesligas toppscorer har scoret 14 av sine 26 mål hjemme på Alianz Arena, og vi tror han scorer to mål eller mer i lørdagens kveldskamp i Bundesliga. Oddsen på at Lewandoski scorer to mål eller mer mot Frankfurt er 2,00. Det er ikke all verden, men vi mener statistikken støtter oss her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset