Film med ord: Fucking Åmål

Mandag 26. februar kl.19:00-21:00
Litteraturhuset Fredrikstad
Storgata 11, Fredrikstad, NorgeÅpne kart
kart

«Varför måste vi bo i fucking jävla kuk-Åmål?» Hør den svenske filmsukessesen lest av Ingrid Bolsø Berdal, Frank Kjosås, Rolf Kristian Larsen og Alexandra Gjerpen!

Fucking Åmål handler om hvor vondt det kan gjøre å være forelsket - og hvor fantastisk det kan være. Det er også en film om å være annerledes og tørre å stå for det. Og det er om lengelsen etter forandring.

Elins storesøster Jessica synes Elin bare er umoden. Selv er Jessica sammen med Markus som synes han er tøffest i hele Åmål.

Johan, som er kompisen til Markus, er forelsket i Elin, men Elin synes Markus er en dust fordi han kjører moped - selv om han går på gymnaset.

Agnes er den mest ensomme i hele verden. Og hun elsker en viss person så mye at hjertet nesten sprenges...

I Film med ord leser kjente skuespillere et filmmanus på sparket. Her kan alt skje!


Ingrid Boslø Berdal har spilt i Westwold, Hercules, Gymnaslærer Pedersen og Fritt vilt.

Frank Kjosås er kjent fra teater og TV, blant annet for Halvbroren, Øyevitne, Kampen om tungtvannet og er nå aktuell med Book of Mormon på Det Norske Teateret.

Rolf Kristian Larsen er kjent for Fritt vilt,  Mannen som elsket Yngve, Kampen om tungtvannet, Kongens nei, Max Manus, Jeg reiser alene, Kompani Orheim og Nobel – fred for en hver pris.

Alexandra Gjerpen er kjent fra TV-serien Unge Lovende og er aktuell med "Now it's dark" som har kinopremiere 2. mars 2018. Foto: Einar Akselsen