Annonsørinnhold i samarbeid med Smart Energi/Fredrikstad Energi

Hva er dette?

 
 

Vil gi FFK-supporterne rød energi på banen og grønn energi hjemme

På fotballbanen er det guttane som skal være energiske som aldri før, men på hjemmebane kan strømavtalen din bli grønn og samtidig støtte guttane.

Annonsørinnhold i samarbeid med Smart Energi/Fredrikstad Energi

Smart Energi/Fredrikstad Energi

Smart Energi er det Fredrikstad-baserte, grønne selskapet som vil gjøre at Fredrikstad-folk sparer penger på strøm, samtidig som de får mer bærekraftige og smarte energiløsninger.

– Går man over til Smart Energi vil man først og fremst få en moderne løsning som gir større kontroll på forbruket av strøm, forteller Morten Hagen, markedssjef i Smart Energi.

Har inngått avtale med Fredrikstad kommune

Smart Energi, som er et datterselskap av Fredrikstad Energi, har nylig blitt valgt ut av Fredrikstad kommune i et energiprosjekt som har som mål å redusere strømforbruket til innbyggerne. 

Alle Fredrikstads 41.000 husstander er invitert til å være med, og de kan delta på den måten som passer dem best.

– De får tilgang til en portal som gjør det enkelt å følge med på eget forbruk, eller de kan velge å være enda mer aktiv og ta i bruk utstyr som gir flere muligheter for kontroll og informasjon om sanntidsforbruk, sier Therese Troy Prebesen, administrerende direktør marked i Smart Energi.

Her kan du lese mer om strømspareprosjektet til Smart Energi og Fredrikstad kommune.

Alt klart for grønt energiskifte

Med Smart Strøm får du fornybar strøm med opprinnelsesgaranti. I tillegg kan du avansere pakken, slik at du vet akkurat hva som trekker strøm i huset. På den måten blir det lettere å ha oversikt over forbruket.

Morten Hagen, Smart Energi

– Dette gir kontrollen tilbake til strømforbrukerne. Akkurat som FFK har vi en spennende tid i møte, med et grønt energiskifte foran oss, smiler Hagen.

Vil du vite mer? Her kan du lese mer om de forskjellige strømtilbudene til Smart Energi.

Gir tilbake til lokalsamfunnet

Som lokale aktører er Smart Energi og Fredrikstad Energi opptatt å gi tilbake til ulike formål i Fredrikstad.

– Noe av det viktigste vi gjør er å gi tilbake til lokalsamfunnet, enten det er kultur eller breddeidrett, forteller Morten Hagen i Smart Energi.

– Jeg tror mange av våre kunder setter pris på samfunnsengasjementet, det at vi for eksempel støtter FFK, og andre lag og aktiviteter som kan bidra til å glede og engasjere folk i Fredrikstad.

 

Tekst: Rikke Monsen, Amedia Marked Innholdsproduksjon

Del artikkelen på Facebook