Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Vil du bli journalist i landets fineste* by?

Fredriksstad Blad er en av de største lokalavisene i Amedia. Vi har vunnet en rekke priser for journalistikk og kreativitet, og har i alle år hatt en sunn økonomi. Arbeidsmiljøet er godt, og vi holder til i moderne lokaler midt i det stadig mer vitale og spennende Fredrikstad sentrum. Mediehuset i Fredrikstad har hovedfokus på Fredriksstad Blad, men her deskes også flere andre Østfold-aviser, både digitalt og på papir.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Våre daglige lesere er 66.000 av de cirka 87.000 som bor i Fredrikstad, Hvaler og de sydlige deler av Råde. Fredriksstad Blad har de siste 20 månedene hatt en oppsiktsvekkende økning i antall abonnenter. Per februar 2017 har vi 4.600 flere abonnenter enn vi hadde i april 2015! Nå er det 18.800 personer som abonnerer på Fredriksstad Blad, hvorav hele 35 prosent er rene digitalabonnenter.

I FB-redaksjonen er det 28 ivrige, nysgjerrige og dyktige medarbeidere, som hver dag jobber for å lage godt og attraktivt innhold til både abonnenter og ikke-abonnenter. Våre viktigste redaksjonelle satsningsområder er byutvikling og lokalt næringsliv, å se offentlig forvaltning i kortene, konsekvenser av politiske prioriteringer og prosesser, samferdsel, skole og oppvekst, helse og velferd, toppidrett, populærkultur og underholdning. I tillegg skal vi være raskest og bredest i dekningen av løpende hendelsesnyheter. Vi satser også på attraktive direktesendinger og eksklusive “live on tape”-sendinger til abonnentene.

I tråd med at vi nå leses aller mest på digitale plattformer, jobber journalistene primært mot nett. Nå har en av dem sluttet for å studere, og vi søker hennes erstatter i en full og fast stilling.

Den vi ser etter skal aller helst tilføre oss noe nytt. Vi er gode på mye, men trenger tilfang av nye tenkemåter, nytt kildenettverk og nye idéer. Du må ha solid journalistisk bakgrunn, særlig på det som er spesifikt for digitale virkemidler, presentasjon og verktøy. Om du ikke kan alt (hvem gjør vel det), må du gjøre oss trygge på at du evner å lære det aller meste - raskt. Vi vil at du kan jobbe metodisk og effektivt, er uredd og er typen til å “bite deg fast” i vanskelige saker og ikke slippe taket før jobben er gjort.

Vi trenger noen som kan gjøre oss bedre på attraktiv journalistikk for unge voksne i vårt område, og på hvordan vi best kommuniserer den til denne gruppen.

Utfyllende søknad sendes til rene@f-b.no innen fredag 25. februar. Har du ytterligere spørsmål om stillingen, så kan du ringe sjefredaktør René Svendsen på 90509466, eller sende ham en melding på Facebook.

* PS! Det kan med rette hevdes at påstanden i overskriften er synsebasert. Noen vi sikkert gå så langt som til å kalle det falske nyheter. Vi skylder derfor å understreke at dette er basert på den ektefølte meningen til oss som bor her, og ikke kan dokumenteres objektivt.

Del artikkelen på Facebook