Annonsørinnhold i samarbeid med Hvaler Rørleggerbedrift

Hva er dette?

 
 

Vi løser dine rørproblemer

Rørleggernes historie strekker seg helt tilbake til antikkens tid. Opp gjennom århundrene har naturligvis både rørsystemer og rørleggerfaget utviklet seg. Behovet for en dyktig rørlegger – det har ikke endret seg! Det passer utmerket for Hvaler Rørleggerbedrift.

Annonsørinnhold i samarbeid med Hvaler Rørleggerbedrift

Hvaler Rørleggerbedrift

Rørleggereventyret startet opp hjemme i garasjen, i 1971, da Arvid Svennes bestemte seg for å satse på rør, vann og avløp. Så flyttet bedriften til den nedlagte landhandleren på Skipstad, før de i 2005 flyttet inn i nye lokaler i Ødegårdskilen.

– Jeg har jobbet i Hvaler Rørleggerbedrift siden jeg var 17 år, så det er jo blitt noen år i bransjen, smiler Rune Svennes. Han er sønn av Arvid og har i dag rollen som daglig leder og eier. Medeier i bedriften er også Fredrik Amundsen. 

Hvaler Rørleggerbedrift utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag til hele boligprosjekter. De påtar seg oppdrag på Hvaler og ellers i Østfold. Uansett om du trenger hjelp til å reparere blandebatterier, utskifting av varmtvannsbereder eller installere nytt bad, påtar de seg gjerne oppdraget.

De er også medlem av Bademiljø-kjeden.

– Vi har egen graveavdeling, og oppdragene spenner over det meste innen graving. Fra graving av vann og avløp, til graving rundt hus og hytter, sier Svennes. 

Martin Martinsen er i gang med å legge vann og kloakk opp til en av hyttene på Hvaler

Bedriften har spesialisert seg på terrengtilpassede løsninger for vann og avløp, noe som passer meget godt på Hvaler, hvor det er store variasjoner i landskapet. Maskinparken er tilpasset de fleste typer graveoppdrag. De drevne graverne benytter minigraver og beltedumper med gummmibelter i sårbart terreng. I tillegg kommer gravemaskiner, båter, lastebil, traktor med henger, ATV og minidumper. De har også en egen lekter for sjøarbeider og transport av maskiner og utstyr. Slikt kommer godt med, når det skal graves og installeres rør, avløp og bad på hytter med beliggenhet på øyer.

– En stor del av hverdagen er å være i båten for å frakte utstyr til hytter som kun er tilgjengelige med båt. Hytter er jo en naturlig del av Hvaler, så en stor del av kundebasen er hytteeiere, forteller Svennes.

Hvaler Rørleggerbedrift leverer en komplett pakke. Her utfører de jobben fra A til Å, fra søknadspapirer til kommunen om byggetillatelse, utgravning for vann og avløp, legging av rør og sanitæranlegg inne i hytta. Som kunde er det en stor fordel, siden du kun trenger å forholde deg til én leverandør. 

Rørlegger med komplett butikk

I dag er det 23 ansatte samt lærlinger med på laget. Svennes er fornøyd med at de er en godkjent lærebedrift, og at lærlingene er viktig for bedriften, både med tanke på fremtiden og utviklingen.

I løpet av de 47 årene Hvaler Rørleggerbedrift har vært i bransjen, har de opparbeidet seg et solid og godt rykte og har mange faste kunder. Positive tilbakemeldinger gir løft for videre fremdrift.

– De fleste på Hvaler vet vi er, og at vi er til å stole på. Det er alltid en fordel å bruke en lokal bedrift som oss, for det kan jo hende at det oppstår problemer etter at jobben er utført. Da er det greit å ha en lokal bedrift å forholde seg til, som kommer på kort varsel, sier Svennes.

Det er ikke bare rørleggeroppdrag bedriften påtar seg. De har også en flott butikk med stort utvalg av alt du trenger til badet på Vesterøy. De faglig sterke ansatte kommer gjerne med råd og tips for at du skal få den beste løsningen for ditt prosjekt.

For et år siden åpnet de en butikk i Fredrikstad, som tilbyr en komplett pakke med rørleggerservice og stort utvalg av varer.

Skulle problemer oppstå, er Hvaler Rørleggerbedrift heller ikke langt unna. De har døgnvakt, og kommer til unnsetningen når det er problemer med rør, vann eller avløp.

For hos Hvaler Rørleggerbedrift er god service en selvfølge! 

Anne Mette Karlsen ønsker velkommen inn i butikken på Hvaler

Hvaler Rørleggerbedrift

• Hvaler Rørleggerbedrift ble etablert i 1971.

• Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.

• La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.

• Vi tilbyr høy faglig kompetanse og et stort utvalg av varer.

• Vår spesialitet er terrengtilpassede løsninger for vann og bad.

• Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

• Vi er medlem av rørleggerkjeden Bademiljø. 

Del artikkelen på Facebook