Annonsørinnhold i samarbeid med Rocka Møbler

Hva er dette?

 
 

Unike møbler er Fredrikstad-butikkens suksessoppskrift

Annonsørinnhold i samarbeid med Rocka Møbler

Rocka Møbler

– Vi opplever at interessen for møbler og interiør er høy blant Fredrikstad-folk og kundene våre fra resten av Østfold, forteller daglig leder Frode Gretland.

– Tendensen vi ser, er at mange er opptatt av å finne det unike. De vil ha ting som ikke alle andre har, fortsetter han.

Ifølge Gretland har Fredrikstad-folk på møbeljakt som regel klart for seg hvordan de vil ha det.

– Men folk er vant til å måtte endre på ønskene, fordi de fleste butikkene tilbyr møbler som er masseprodusert og fiks ferdig. Da er det en helt annen verden når de kommer hit til oss, hvor alt kan tilpasses og man kan bestemme helt selv.

 

Skreddersyr sofaene uten pristillegg

Møbelbutikken er kanskje mest kjent for sin evne til å spesialtilpasse modulsofaer for ethvert hjem. Bestselgermodellen «Kingston», kan fås både som en komplett sofa med sitteplass til over ti, helt ned til en enkel toseter med sjeselong. Alt etter kjøperens behov.

Rocka tilbyr dessuten fritt valg av stofftype og farge, slik at sofaen kan skreddersys estetisk etter kundens eget behov og ønsker – uten tillegg i pris. I tillegg tilbyr Rocka Møbler også gratis hjemmekonsultasjon.

– Mange tror Rocka Møbler er én spesiell stil, før de blir klar over at de kan skreddersy sin egen drømmesofa med utgangspunkt i en av våre modeller, forklarer butikksjef Turid Margrethe Strand.

PRAKTISK: Samtlige stoffsofaer fra Rocka Møbler kommer med avtrekkbare deler til både puter og ramme. – Det gjør at vedlikehold og vask av trekk blir enklere og resultatet blir bra, påpeker daglig leder, Frode Gretland.

Tilpasser på centimeteren

Med over 100 forskjellige sofaer i sitt sortiment, har møbelforretningen Rocka Møbler en sofa til ethvert hjem.

Derfra kan kunden endre stoff og sammensetning, før Rocka tilpasser den på centimeteren til akkurat din stue.

Møbelbutikken legger mye vekt på kvalitet i sine produkter, noe som forklarer grunnen til firmaets gjennomgående prisgaranti. I tillegg til møbler, selger de også dekorasjon til hjemmet, tv-bord, puter, skap, senger og sovesofaer. Alt kan spesialtilpasses i tråd med kundenes ønsker.

Flyttet noen hundre meter

Det er mange som kanskje ikke er klar over at Rocka Møbler er en Fredrikstad-bedrift, til tross for utsalgssteder i både Moss, Bergen og Gjøvik, i tillegg til hovedforhandleren i Dikeveien.

Rocka Møbler holdt tidligere til i Hans Nilsen Hauges vei, men flyttet i februar inn i tidligere TAM dyrebutikk sine store og lyse lokaler.

– Vi ønsket et mer romslig showrom for alle våre sofaer, og stadig bredere sortiment av andre møbler og interiør, så vi er svært fornøyde med vår nye plassering, avslutter Gretland.

Del artikkelen på Facebook