Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Rino og Torstein ble redningen da høststormen rev opp taket til Marit

– Jeg hørte et høyt smell utenfor, og da jeg gikk ut så jeg at det hang og dinglet langs husveggen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

 

I 37 år har hun bodd i huset på Kongsten i Fredrikstad. Taket ordnet hun med for omtrent ti år siden, men i august i år hadde vindski-beslagene fått nok. Den kraftige stormen som herjet Østlandet tok tak i beslagene og røsket dem av.

– Jeg fikk hjelp av sønnen min til å rive ned de løse beslagene, slik at ingen skulle få dem i hodet. Det kunne jo vært farlig, forteller Marit, mens hun viser oss bildet av hvordan det så ut.

– Jeg hørte et høyt smell utenfor, og da jeg gikk ut så jeg at det hang og dinglet langs husveggen.

Klappet & klart

Har du, som Marit, et prosjekt på gang som du ikke vil, eller har tid til å ta selv?

Klappet & Klart gjennomfører små eller store prosjekter knyttet til blant annet tak, vindu, dør, garasje, gulv, isolasjon med mer.

XL-Bygg gir deg et godt pristilbud og setter opp en fremdriftsplan.

Her kan du bestille gratis befaring!

Måtte gjøres ordentlig

Beslagene var festet med ganske korte spikre som etter ti år i vær og vind ga etter. Nå var tiden altså kommet for å legge nytt beslag på det spisse taket på Kongsten.

– Sønnen min og jeg ble enige om at dette måtte vi gjøre på ordentlig vis. Jeg vil jo ikke at noe lignende skal skje igjen! XL-bygg var det første navnet som falt meg inn, forteller hun.

Så hun ringte Jo Inge og XL-Bygg og bestilte en befaring gjennom Klappet & Klart. For henne var det en stor trygghet å velge et velkjent navn.

– Det er klart, jeg kunne lagt ut jobben på et anbudstorg. Men da vet man jo sjelden hva man får, sier hun på spørsmålet om hvorfor hun valgte Klappet & Klart.


 

Bør holde i 30 år

Det var Torstein Storaas og Rino Brakken som fikk jobben med beslaget på Kongsten. De troppet opp med lift og godt mot hos Marit en mandags morgen i midten av september.

De to kan fortelle at det ble lagt 13 meter med beslag denne høstmorgenen. 

– Det er klart, det finnes like mange måter å snekre på som det finnes snekkere. Men nå har vi festet beslagene med lange, gode skruer. Dette bør holde i 20-30 år fremover, forsikrer Rino.

Torstein (Storaas Bygg og Eiendom) og Rino (Brødrene Brakken) er blant de mange håndverkerne XL-bygg har tilknyttet seg under konseptet Klappet & Klart.

Kaffe og kake mot malejobb

Marit er storveis fornøyd med karene som jobber på taket hennes.

 

– Vet du, da de festet de nye beslagene så de at det ble noen synlige flekker. Da malte de rett og slett over for meg. Det er ekstraservice, det! Jeg setter stor pris på det, sier hun oppriktig.

– Ja, det må man jo gjøre. Heldigvis hadde Marit både maling og kost liggende, så det var fort gjort for oss. Det hadde jo vært vanskelig for henne å komme seg helt opp dit for å male, sier guttene beskjedent og legger til med et lurt smil:

– Så fikk vi jo både kake og kaffe, så vi er også meget fornøyde!

FØR: Stormen herjet på østlandet, og taket hos Marit fikk hard medfart.
ETTER: Taket ble godt som nytt etter Rino og Torstein fikset biffen. Nå skal det holde i 20-30 år til!

Klikk her for å bestille gratis befaring til ditt neste prosjekt!

Del artikkelen på Facebook