Annonsørinnhold i samarbeid med Löplabbet

Hva er dette?

 
 

Riktig fottøy gir optimalt treningsresultat

Før du stikker i vei på en deilig løpetur denne påska, bør du sjekke om du og skoene dine egentlig er en god match.

Annonsørinnhold i samarbeid med Löplabbet

Löplabbet

Daglig leder på Löplabbet Fredrikstad, Svein Arild Røhne, forteller at mange kunder kommer til butikken hans etter å ha kjøpt joggesko eller treningsklær på impuls, og ikke tenkt på om utstyret nødvendigvis passet for dem.

– Mange av kundene våre er kvinner og menn som har blitt henvist hit av lege eller naprapat for å anskaffe seg riktig fottøy, opplyser Røhne.

Unngå bomkjøp

Hva som er riktige joggesko for deg, kommer helt an på hva du skal bruke dem til.

– En ivrig friluftsperson som løper mye i skog og mark, burde velge joggesko fra merket HOKA. Disse er spesielt designet for løp i både motbakke og nedoverbakke, forteller Røhne.

– Og de som liker å gå turer på asfalt, må ha sko med solid demping i forhold til fotens form, påpeker han.

KJEKT TILBEHØR: Det går mye av både flipbelter, sportsbriller, drikkebelter og blinkende reflekser hos Svein Arild Røhne på Löplabbet i Hollendergata.

– Det er ofte en stor utfordring å finne riktig sko til føttene dine. Derfor er det viktig å ikke gjøre bomkjøp med øynene, men heller investere i sko som er best for føtter og knær, minner Røhne om.

Fredrikstad-folk kjøper fornuftig

Røhne passer samtidig på å skryte av fornuften til byens innbyggere.

– Det er ikke alltid de mest kjente merkene som står for de beste produktene, og her i byen føler jeg at folk er svært fornuftige når de kjøper sko og klær til både trening, hverdags og mosjonering.

Røhne trekker spesielt frem joggeskomerker som HOKA, Saucony, Altra og Topo som svært gode konkurrenter til de mer kjente merkene. Löplabbet fører også blant annet Nathan, Superfeet, Flipbelt, Oakley, Nike og adidas.

Sjekker føttene for deg

Hvis du ønsker veiledning, er det bare å stikke innom butikken i Hollendergata for en gratis sjekk av føttene dine, slik at du kan finne ut hvilke joggesko som passer for nettopp deg.

Löplabbet, som forøvrig har 30-årsjubileum i 2017 for sine 14 forretninger rundt omring i Norge, tilbyr samtidig støpning av personlige såler og rådføring i butikken.

Del artikkelen på Facebook