Annonsørinnhold i samarbeid med Driftsteknikk AS

Hva er dette?

 
 

Råde-bedrift utviklet nytt produkt for hytteeiere

Vinteren ligger foran oss, men samtidig som du tar opp båten fra vannet, er det å vintersikre hyttas pumpestasjon minst like viktig. Det har et Råde-firma nå gjort noe med.

Annonsørinnhold i samarbeid med Driftsteknikk AS

Pumpestasjonen som er knyttet til vann- og avløpssystemet på hytta er utsatt når vinteren slår til for fullt. 

Der så den lokale bedriften Driftsteknikk en mulighet til å utvikle et produkt som sparer mange hytteeiere fra forargelse, nemlig et vinterkonserveringprodukt kalt PSV 1-2-3.

Servicetekniker Kristine Liepina jobber i disse dager med å vinterkonservere pumpestasjoner ved hjelp av vinterkonserveringsproduktet PSV 123.

– Det er et middel som bidrar til at pumpestasjonen både blir renset og frostsikret for vinteren. Da unngår man frysing og man tar vare på pumpeanlegget, forteller Arild.

Produktet er et giftfritt og miljøvennlig produkt som er laget for at hytteeiere selv skal kunne ta produktet i bruk uten hjelp.

– Det har blitt veldig populært og vi leverer det til mange deler av landet. Det er klart vi er litt stolt av at dette er vårt eget produkt, smiler Arild.

På tavleverkstedet produseres automatikkstyreskap for pumpestasjoner, her er Ismar Kusmic i aksjon.

Fra én til 15 ansatte

Det er ikke bare utvikling av produkter som Driftsteknikk jobber med, driften er hovedsaklig basert på service og ettersynsavtaler av pumpestasjoner. I tillegg produserer og leverer de pumpestasjoner til hyttemarkedet.

Driftsteknikk startet med én mann i 2002 og økte til to året etter. Det begynte med en idé om at stat og kommune ville ha behov for driftstjenester på kommunale pumpeanlegg, derav firmanavnet.

- Vi kjente til markedet og så at det var et behov for dette, sier Arild.

I dag har de vokst seg til 15 ansatte. De har også kjøpt opp et datterselskap i Andebu som produserer store pumpestasjoner.

Driftsteknikk AS

Har oppdrag langt utenfor bygrensen

Oppdragene Driftsteknikk gjør er blant annet for Fredrikstad kommune og Moss kommune, men ellers har de oppdrag over hele Østlandet og til og med i Sverige.

– Jeg tror kunder vil velge oss fordi vi er dyktige, høy servicegrad og oppfølging. Vi har kort responstid, vi er løsningsorienterte, hyggelige og etterrettelige. Det er viktig for oss å ta vare på kundene, sier Arild.

Serviceansvarlig Lars Erik Johansen og servicetekniker Kristine Liepina med framkomstmiddelet som benyttes på hyttefelt, i tillegg til bil og båt.
Del artikkelen på Facebook