Annonsørinnhold fra Canal Digital Satellitt

Hva er dette?

 
 

Pål André Czwartek og familien lever det gode liv på hytta

Familien Takelund Czwartek elsker å være på hytta si på Ullerøy. Der er TV en helt naturlig del av hyttekosen. Noen blir imidlertid ivrigere enn andre under fotballkamper.

Annonsørinnhold fra Canal Digital Satellitt

Felles kos: Man gjør det enkelt noen ganger, og i dag er det pizza som står på menyen på hytta. Den inntas i avslappet stil i sofaen, mens familien ser på et hyggelig program sammen.

– I 1946 rodde oldefaren min opp hit fra Sannesund i Sarpsborg med noen planker i båten. Han tok kontakt med bonden som eide området, og spurte om han fikk lov å ha festetomt her. Det fikk han, og han begynte å snekre med det samme, forteller Lene Takelund. 

Klikk her for å sjekke ut hytteløsningen til Canal Digital Satelitt!

Gjennom årene ble hytta påbygd og utvidet flere ganger. I 2008 ble den gamle hytta revet, og en ny kom opp på samme plass. Hytta ligger på en høyde på Ullerøy, med upåklagelig utsikt over både nordre og søndre Karlsøy. Vendt ut mot vannet er det store vindusflater, så lyset flommer inn over stua.

Her elsker familien på fire å tilbringe tid sammen på sommeren.

Vi har Canal Digital på hytta, og det er kjempefint å slippe å betale når man ikke er der.

Pål André Czwartek

Det blir mye sport på tv

Familien, som i det daglige bor på Grålum, består av pappa Pål Andrè Czwartek, mamma Lene Takelund og døtrene Ida (10) og Linnea (13). 

Les også: Her er barnas TV-meny

Ivrig: - Pappa blir helt gærn under fotballkampene, avslører barna.

For ni år siden tilbragte Pål Andrè Czwartek store deler av hverdagen med å løpe rundt på gressmatta på Fredrikstad Stadion mens publikum heiet og sang navnet hans. Men selv om fotballskoa er lagt på hylla har ikke sportsinteressen blitt mindre.

– Jeg ser mye fotball på tv, ja. Særlig nå under VM! Og så ser jeg mye annet i tillegg da. På sommeren går det mye i Tour de France, blant annet, gliser han.

– Pappa er helt gærn! En gang brølte han så høyt at hyttenaboene skvatt, røper Linnea. 

Filmtid: Når barna har lagt seg får de voksne endelig popcornet for seg selv!

Kuttet tv-regningen i to

Hytta på Ullerøy brukes sjeldent på vinterstid. Derfor er det også fullstendig unødvendig å betale for tv på hytta hele året.

Samles: På kvelden, eller når det er dårlig vær, samles familien gjerne i stua der tv-en er en naturlig del av det hele.

– Vi har Canal Digital Satelitt på hytta, og det er kjempefint å slippe å betale når man ikke er på hytta. Vi er veldig fornøyde, og har ikke vurdert å bytte, sier Pål André.

– Det har fungert kjempefint for oss, nikker Lene.

Klikk her for å sjekke ut hytteløsningen til Canal Digital Satelitt!

TV er viktig på hytta

Selv om man gjerne tilbringer mye tid utendørs på hytta, er det viktig for familien å ha et fullkomment tv-tilbud når kvelden sniker seg på, eller kanskje når sommerregnet siler ned utenfor. 

Hyttekos: Familien elsker å tilbringe tid sammen på hytta. Fra venstre: Ida, Lene, Linnea og Pål André.

– Det er klart at det kommer dårlige dager, selv på sommeren. Og dessuten ser vi gjerne en film sammen på kvelden, smiler Lene mens hun kutter vannmelon.

De fire har ulike preferanser på skjermen. Mens Pål André helst ser fotball og sykling, og barna helst vil se på Nickelodeon, engasjerer Lene seg i blant annet håndball.

– Du ser på Kardashian også da mamma, ler døtrene.

– Hehe, ja kanskje iblant. Og Graham Norton Show er fantastisk. Det elsker jeg å se på, svarer hun. 

Canal Digital Satellitt

Del artikkelen på Facebook