Annonsørinnhold i samarbeid med HF Entreprenør

Hva er dette?

 
 

Ny daglig leder skal sette HF Entreprenør på kartet lokalt

HF Entreprenør synes det var på tide med et større entreprenørselskap som kunne ta på seg oppdrag i distriktet. Nå tar den nye daglige lederen satsningen videre.

Annonsørinnhold i samarbeid med HF Entreprenør

 

– Vi skal gjøre dette riktig og bli en god, mellomstor entreprenørbedrift som kan påta seg de oppdragene som oppstår i distriktet, forteller Steinar Hensmo.

Han starter i ny rolle som daglig leder i HF Entreprenør fra 1. oktober. Hensmo startet sin ledererfaring i et Asker-firma i 2001, der han jobbet i nærmere 6 år. Deretter begynte han som prosjektleder i Moelven, og tok senere over som avdelingsleder i 2008.

– Jeg har jobbet med næringsbygg i så å si alle år, har god kjennskap til markedet og vet hvordan en byggeplass fungerer, forteller Steinar om ansvaret han nå påtar seg.

HF Entreprenør

Lokal tilhørighet og merkevare

HF Entreprenør ble startet i 2016 av Kjetil Fjeld, Kai Nilsen og Håkon Hansen. Tanken var å danne et større entreprenørselskap som skulle ta for seg større nærings- og forretningsbygg lokalt.

– Visjonen er å etablere et selskap med lokal tilhørighet og bygge en merkevare, forteller Hensmo.

HF Entreprenør, som holder til i Rosenbergveien på Øra, har Østfold som hovedsatsningsområde. Der er målgruppen investorer, private selskaper og eiendomsbesitter(e) primært i det private eiendomsmarkedet.

– Et nøkkelord for oss er lokalpatriotisme. Vi er opptatt av at vi som jobber i bedriften er herfra og kjenner byen. Vi kjenner til Fredrikstad.

Fra kontoret i Rosenbergveien vil Steinar Hensmo jobbe for å sette HF Entreprenør på kartet.

Et lag med mye erfaring

Selv om de er et relativt nystartet selskap er det ikke rent lite erfaring de sitter på.

– Med ressursene vi har i bedriften er vi ikke ukjent i markedet, forteller Hensmo og viser til at ansatte i selskapet tidligere har deltatt på prosjekter som blant annet Litteraturhuset, Medietilsynet og Unilabs på helsehuset.

HF Entreprenør har ledet byggingen av ny etasje i Torvbyen i samarbeid med HH, verkstedhall for Utne transport, nybygg for Borge trykkluft og slakteri for Fredrikstad Seafoods, for å nevne noe.

 
Del artikkelen på Facebook