Annonsørinnhold i samarbeid med Malerfirma Hans Kjøstelsen AS

Hva er dette?

 
 

Nå vil vi ha farger i hverdagen!

Servicebilene til Malerfirma Hans Kjøstelsen AS er lastet med malingsspann og nye pensler. Boliger rundt om i distriktet blir frisket opp i blått, grønt, brunt og rødt. Det er godt med farger inne, når høstmørket senker seg over byen.

Annonsørinnhold i samarbeid med Malerfirma Hans Kjøstelsen AS

Malerfirma Hans Kjøstelsen AS

De fem ansatte i Malerfirma Hans Kjøstelsen farter rundt i Fredrikstad, Sarpsborg om omegn for å lyse opp hverdagen til sine kunder. Alle har lang erfaring innen faget, og påtar seg oppdrag innen malerarbeid, sprøytemaling, tapetsering og gulvlegging. – Nå går det mye i blått, grønt, brunt og rødt. Det er ikke bare kundene som får en friskere hverdager. Vi synes også det er moro med farger, smiler Hans Martin Nedrelid.

Han er én av tre eiere i firmaet, som ble etablert i 2012. Med seg på eiersiden har han Fredrik Ulriksen og Atle Evensen. De samarbeider med Hans Kjøstelsen Farvehandel, som de også får mange oppdrag fra.

For de malerglade guttene er ingen dag lik. Den ene dagen maler de utvendig for et borettslag, og neste dag det sprøytemaling av kjøkken. Så er det ned på alle fire for å legge parkett den tredje dagen for deretter å lakkere et spisebord den fjerde.

– Jeg trives godt med variasjon i både arbeidsdag og oppdrag. Sommeren var utrolig hektisk, og høsten kommer til å bli likedan. Vi har godt med oppdrag jevnt over hele året, selv om sesongen er fra mars til jul, sier Nedrelid. 

Hverdagen til Hans Martin Nedrelid består av sparkling og maling.

Farvel til hvitt - velkommen farger

I malerbransjen er det snakk om en stadig endring av trender og hva som er moderne. Hvitt er en klassisk gjenganger som alltid er populært. Nå ønsker nordmenn å freshe opp boligene sine, med friske farger. Det går med noen liter maling med blått, grønt, brunt og rødt for tiden.

Trenger du hjelp med valg av produkter og farger til prosjektet, er det bare å ta kontakt med Hans Kjøstelsen Farvehandel. Her får du gode råd og tips om fargevalg og materiell.

Malerfirma Hans Kjøstelsen påtar seg oppdrag for både private og næringsdrivende. 

Nå er de i gang med en ny enebolig på Hvaler, ferdigstiller en utvendig malerjobb på et borettslag på Torp og en enebolig i Bydalen blir pusset opp. Her er gutta ansvarlig for sparkling og innvendig maling. 

Fredrik Hansen og Hans Martin Nedrelid (f.v.) trives godt med maleroppdrag inne når høsten er ankommet.

Service er nøkkelen til fornøyde kunder

De har også flere faste samarbeidspartnere: Byggkompaniet Østfold AS, Byggmester Arild Andersen og Fredrikstad Trebygg er blant de lokale partnerne.

I løpet av de seks årene firmaet har eksistert, har de opparbeidet seg et godt navn i distriktet.

– Kunden står alltid i fokus, og service nøkkelordet. Vi utfører jobbene til avtalt tid og pris. Dette har gjort at vi har mange faste kunder. Det liker vi, forteller Nedrelid.

Det er ikke så mye som skal til for å sette litt farge på hverdagen, eller gjøre om et trist rom til en trivelig oppholdsplass. Gutta i Malerfirma Hans Kjøstelsen er klare til å påta seg jobben!  

Hans Martin Nedrelid og Fredrik Hansen (f.v.) er klare for nye maleroppdrag.

Malerfirma Hans Kjøstelsen AS

• Malerfirma Hans Kjøstelsen AS så dagens lys høsten 2012.
• Firmaet består i dag av fem håndverkere, alle med lang erfaring og vi utfører alt innenfor faget.
• Tjenester: Tapetsering, maling, gulvlegging og montering av solskjermer.
• Vi påtar oss både små og store oppdrag for bedrifter og private i Fredrikstad og Sarpsborg.
• Vi har også et tett samarbeid med Hans Kjøstelsen Farverike. 

Del artikkelen på Facebook