Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Nå er Breviks lommebok tynnere

Ingen krøllete kvitteringer i lommeboka, ingen overraskende sluttsummer og uten bankkort i taxien. Christian Brevik har blitt app-frelst.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Fordeler med Svippr:

• Bestill taxi med et par tastetrykk - ingen telefonkø.

• Du behøver ikke vite adressen du er på, Svippr finner det ut for deg.

• Se hvor taxien din er mens du venter på den.

• Beregner kostnaden for taxituren.

• Betaling direkte i app'en.

• Sender kvittering til e-posten din.

• Betalingshistorikk.

Last ned gratis på AppStore her eller på Google Play her.

– Jeg har pleid å ringe for å bestille taxi, for jeg liker å preke vet du, ler Christian Brevik.

Nå har imidlertid radioprofilen Brevik skaffet seg Taxisentralens storsatsning, appen Svippr, og vi fikk overvære første gangs bruk.

– Førsteinntrykket er at det ser ryddig ut. Det er enkelt å forstå hva man skal gjøre. Den tar deg videre trinn for trinn på en enkel og smidig måte, sier Brevik mens han trykker inn taxibestillingen.

Slankere lommebok

– Dette er faktisk helt rått. Her kan du jo finne ut hva taxituren koster. Her kan jeg trykke, også finner Svippr ut hvor jeg er. Og jeg kan betale i app! Genialt, jubler han.

Hvor ofte tar du taxi?

– Å, det er mye! Jeg tipper jeg tar taxi 2-3 ganger i uka, både jobb og privat. Jeg er alltid på steder hvor ingen kunne tru at nokon kunne bu da liksom, humrer han.

Radioprofilen, som reiser land og strand rundt for å kommentere FFK og Stjernen, innrømmer at det blir kaos å holde styr på kvitteringer.

– For min del er Svippr kjempepraktisk. Her får jeg kvitteringen rett til e-posten, i stedet for å ta vare på de dødehavsrullene jeg fyller lommeboka med. Jeg må alltid passe på å ikke miste kvitteringa, men nå slipper jeg det, sier han mens han utforsker Svippr.

Enkel å bruke, praktisk og pålitelig er Breviks krav for å laste ned en app. På mobilen hans er appene godt organisert, dødtid på reisefot brukes nemlig til å slette apper som ikke blir brukt.

Tror appen får folk fra vors til taxi raskere

En nyhet i Svippr er at du kan følge taxien som er på vei til deg. Brevik tror det vil gjøre taxituren billigere når man skal fra vorspiel til byen.

– Veldig ofte blir taxien stående utenfor i åtte minutter, fordi jentene skal ha ekstra tid på å kle på seg og se seg litt ekstra i speilet. Med den her kan du følge taxien hele veien og da blir det lettere å kutte dødtiden.

– Ikke superteknisk av meg

Å laste ned appen er enkelt, det gjøres enten i til iPhone her eller til Android-telefoner her. Når den er lastet ned kan du bruke Facebook eller Twitter til å registrere deg, eller du kan legge inn navn, telefon og mail, så er Svippr klar til bruk. Om du vil reise uten kort og kontanter, kan du legge inn kortinformasjonen din og betale i app.

– Jeg er ikke superteknisk av meg, så greier jeg, klarer andre også, sier han og utdyper for ordens skyld hvor enkelt det er:

– Jeg synes det å bestille reiser på nettet er ganske avansert da. Du må nitrykke forbi hundre sånne sider for å komme til betalinga. Med Svippr har du tre trykk, så står taxien på døra.

Del artikkelen på Facebook