Annonsørinnhold i samarbeid med Kråkerøy Elektriske AS

Hva er dette?

 
 

Møt sommerens problemløsere!

I 40 år har Kråkerøy Elektriske vært på plass når hytteeiere og fastboende på Hvaler trenger hjelp. Dyktige montører og fullastede servicebiler er tilgjengelig i hele sommer når problemet oppstår!

Annonsørinnhold i samarbeid med Kråkerøy Elektriske AS

Kråkerøy Elektriske AS

– De aller fleste innen bransjen har ferieavvikling i juli, men vi har fem montører som står til rådighet. I tillegg har vi vakttelefon, sier Thomas Charles Johansen.

Når servicebilen fra Kråkerøy Elektriske svinger inn i oppkjørselen din vet du at montøren bak rattet har høy kompetanse og fikser problemet. Selskapet lever etter mottoet "Blir De fornøyd – er vi fornøyd". Ingen av montørene gir seg før kunden er fornøyd, og det gir gode tilbakemeldinger, en stadig økende kundebase og en rekke oppdrag.

– Sommeren er en hektisk periode, og vi har rundt 200 enklere oppdrag i juli. Det er en service vi har ytet i 40 år på Hvaler, og har ingen planer om å avvikle dette, smiler Johansen. Han er daglig leder i Kråkerøy Elektriske, og er så å si født og oppvokst i bransjen. Hans far Tor Arne, startet selskapet i 1978, og mamma Karin Marie Dahl Johansen var også med. Johansen startet som løpegutt på lager og i butikk da han var 14 år. Så gikk det slag i slag, med elektrikerutdanning, fagbrev, teknisk fagskole og installatørbrev.

– Jeg hadde vel ikke noe valg, født i bransjen som jeg er. Da jeg skulle utdanne meg var elektriker det naturlige valget, smiler Johansen. 

Helge Stølan, Ole Patrik Johansen, Thomas Charles Johansen, Atle Gundersen og Morten Johansen (fra venstre) er behjelpelig når problemene oppstår i sommer

40-års jubilanten

I år feirer Kråkerøy Elektriske 40 år, så det blir dobbelt jubileum: 40 år i bransjen og 40 år på Hvaler!

De tre hovedaktørene, som er behjelpelige i sommer er de faglig sterke og serviceinnstilte prosjektlederne Ole Patrik Johansen, Morten Johansen og Atle Gundersen. At de jobber i sommermånedene ser de ikke på som noe problem i det hele tatt.

– Nei, det er bare hyggelig det. Hvaler er et koselig sted å komme ut til, så vi ser frem til det, sier Morten Johansen. Han legger til at det ofte vanker en kaffekopp, ja til og med, på montøren når oppdraget er utført.

Trioen, i samsvar med resten av medarbeiderne på Kråkerøy Elektriske, er veldig opptatt av at kunden skal bli fornøyd. Alle tre har tilknytning til Hvaler, enten er de bosatt eller har hytte ute i det vakre øyriket. En tur, eller flere, ut på øyene for oppdrag bidrar bare til å sette dem i feriemodus, selv om de er på jobb.

– Det er jo noe eget med Hvaler da, spesielt om sommeren. Folk er mer i feriemodus og stresser ikke like mye som ellers i året, sier Ole Patrik Johansen.

– Ja, det er jo ikke alltid vi får høre at vi må komme etter klokken 10, for kunden skal sove lenge, legger Morten Johansen til. Vi er jo vant til at de trenger oss så fort som mulig, men i juli skal de fleste sove lenge, og vil ha oss tidlig på formiddagen, fortsetter han. 

I 40 år har våre montører bistått sommergjestene på Hvaler om sommeren. Det er en tradisjon vi er stolte av.

Thomas Charles Johansen, daglig leder

De tre har til sammen over 50 år i bransjen og i Kråkerøy Elektriske. Dette er en arbeidsplass med seriøsitet og god stemning.

– Ingen tvil om at vi er en fin kameratgjeng som trives på jobb og i hverandres selskap. Her sitter latteren løst og vi har et utmerket samarbeid oss mellom, forteller Atle Gundersen.

Oppdragene strømmer inn, og familiebedriften som startet med to ansatte, teller i dag 38. De har også med seg fire lærlinger. Nå er de også på jakt etter to solide ordrereserverer på prosjekt. Kråkerøy Elektriske holder til på Råbekken, hvor de trives godt.

– Vi er en lokal bedrift med fokus på kunder, og vi påtar oss alle jobber, fra enkle serviceoppdrag til store prosjekter, sier Thomas Charles Johansen.

Nå er gjengen klare for sommerinntrykket på Hvaler. At kvikksølvet i termometeret har bikket 30 grader og det er duket for en rekordvarm sommer lover godt for montørene. Da trenger både fastboende og sommergjester å kjøle seg ned. Varmepumper er en utmerket løsning, siden det er god fyring og gir mulighet til å senke temperaturen når solen steker.

For Ole Patrik Johansen, Morten Johansen og Atle Gundersen er det bare å fylle servicebilen og vente på telefoner som garantert kommer fra fortvilede Hvaler- gjester som sliter med elektriske problemer. De fleste oppdragene gjelder terrassevarmere, vedlikehold på hyttene, ombygging av sikringsskap og generell service.

– Når Fru Hansen ringer fortvilet og ikke får lagd kaffe på grunn av trøbbel med sikringer, da kommer vi. Vi har til og med kaffe med til henne, sier Morten Johansen og ler.

Trioen forventer en hektisk sommer, med både lokale oppdrag og ute på Hvaler. Når sommeren er slutt og feriegjestene forlater Hvaler, først da kan de lade sine egne batterier og gjøre seg klar til høstens oppdrag. 

Morten Johansen, med en velutstyrt servicebil, kommer gjerne til unnsetning
Del artikkelen på Facebook