Annonsørinnhold fra OBOS Block Watne

Hva er dette?

Lokale innbyggere er klare i sin tale: – Vi elsker å bo på Begby

Nærhet til marka, god skole og trygg skolevei, rolige omgivelser som ligger nært nok til byen og Gamlebyen - dette er bare noe av det som trekkes frem når vi spør hvorfor det er så fint å bo akkurat her på Begby.

Annonsørinnhold fra

– Vet du, vi kunne til og med sende ungene i butikken alene! For det var så trygt, sier Vigdis Beck (61) med et stort smil. 

Hun har nemlig bodd på Begby i hele 36 år, og barna hennes har vokst opp her. Nå er hun barne- og ungdomsarbeider på Begby Skole, og får ikke skrytt nok av skolens uteområde.

STORTRIVES: Det er vel liten tvil om at Vigdis trives på Begby, siden hun har bodd her i 36 år - og planlegger å fortsette å bo her. – Begby er best! Neida, men joda. Det er det altså, sier hun lattermildt.

– Det er et helt fantastisk skogsområde i skolegården som vi bruker masse! Her kan ungene herje, klatre i trær, bygge hytter og bruke fantasien og kroppen. Jeg vet at mange andre misunner oss denne plassen. 

Vigdis sine påstander bekreftes av Malin Johansen (35). Hun vokste selv opp på Begby, og har i voksen alder flyttet hjem igjen for å gi den samme trygge oppveksten til sine barn. 

IDYLL: Malin ønsket å gi sine tre barn en oppvekst på Begby, slik hun selv hadde. I bakgrunnen leker tvillingene Nora og Maya på 3,5 år. 

Se også videoen i toppen av saken!

En kjempemulighet til å få bo på Begby

Begby er preget av godt etablerte nabolag, folk som har bodd her i mange år, og en god blanding av barnefamilier, enslige, godt voksne og eldre mennesker. 

På Begbyåsen har OBOS og Block Watne (nå OBOS Block Watne) satt opp over hundre boliger de seneste årene. Der har man en nydelig utsikt utover mot Fredrikstad og Fredrikstadbrua, og nabolaget er rolig og trygt.

Begbyåsen

Salgsstart på 18 nye leiligheter i Tyrihellinga mandag 24. august 2020 klokken 10:00.

Kontakt selger Geir Frode Wroldsen ved spørsmål om boligene. Telefon 90778853 eller på geirfrode.wroldsen@blockwatne.no

Les mer og meld interesse her.

Nå i august åpnes det for salg av nok et nytt byggetrinn i populære Begbyåsen, nemlig Tyrihellinga. Her skal det bygges leiligheter på mellom 56 og 79 kvadratmeter fordelt på seks- og tolvmannsboliger.

– Alle leilighetene har tilhørende carport, og har selvsagt den samme gode standarden som andre Block Watne-enheter. I første etasje får man markterrasse, i andre etasje har man balkong. Alle leilighetene får store og fine vindusflater som gjør at man får masse naturlig dagslys inn, forteller Geir Frode Wroldsen, selger på prosjektet. 

Se de fine 3D-bildene av de nye leilighetene her:

 

 

Marka er nærmeste nabo - byr på uendelige muligheter

Selvsagt legges det opp til lekeplasser, sosiale soner og masse fine grøntområder som alle fritt kan benytte seg av. Og som om ikke det er nok, så er lysløypa bare et steinkast unna - helt på ekte. 

Og lysløypa er noe av det beste med Begby, hvis vi skal tro alle de blide menneskene vi møtte da vi tok en liten tur der i august. 

JAKTER: Håkon Pettersen og de tre guttene er på jakt etter Pokémons i Begbymarka.

– Vi bruker marka hele året, sommer som vinter. Her griller vi, aker, går tur, bruker de nye treningsapparatene eller jakter på Pokémons som vi gjør nå. Rett og slett koser oss, smiler Håkon Pettersen (43) som er ute på tur med Ardian (12), Alexander (11) og Kristian (6). 

– Lysløypa her er helt fantastisk! Vi har ofte besøk av familie fra Trøndelag, og de kan nesten ikke skjønne at vi har det så fint her, sier spreke Marit Hammer som er på sykkeltur. 

Se også videoen i toppen av saken!

Del artikkelen på Facebook