Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Kliner til med tidenes byfest i Fredrikstad sentrum

I sommer var det full fest på brygga med DDE. Og du behøver ikke bekymre deg, for stemningen på Glommafestivalen Fredrikstad 2019 blir garantert minst like bra - om ikke bedre!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det lover festivalsjef, Knut R. Hansen.

Glommafestivalen Fredrikstad fyller nemlig tretti år. Samtidig åpner den nye Dampskipsbrygga etter flere måneders ombygging fra parkeringsplass til folkevennlig torg. Det må feires.

Onsdag 26. juni 2019 åpner Glommafestivalen Fredrikstad for trettiende gang, og det med et brak.

– Vi kliner til, erklærer Hansen og fortsetter:

– Det er første gang vi arrangerer en så stor konsertkveld. Målet er å fylle hele Dampskipsbrygga med god musikk og en skikkelig byfest midt i sentrum.

Årets julegave! Kjøp billetter til jubileumskonserten på Glommafestivalen Fredrikstad nå, og få Earlybird-tilbudet HER. Varer kun frem til 31. desember 2018.

Stemning: Den norske rapduoen Madcon som består av Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqwa er kjent for å lage liv og røre der de spiller.

Tre av Nordens største band

På scenen under jubileumskonserten finner du tre av Nordens største band og artister. DumDum Boys, Timbuktu & Damn og Madcon kommer til Fredrikstad og er klare for å gi deg tidenes jubileumsshow. 

Festivalsjefen er ikke i tvil om at kveldens line-up blir en suksess, og gleder seg stort til jubileumet.

– Dette blir en ellevill kveld. Madcon sparker i gang kvelden med full trøkk fra første låt. Så vil byfavoritten Timbuktu løpe avgårde med stafettpinnen sammen med sitt fantastiske orkester og helt til slutt kommer en av Norges fire store, nemlig DumDum Boys og setter punktum for det jeg håper blir en herlig Byfest. Og det er bare starten på festivalen, smiler Glommageneralen.

Alle tre har tidligere spilt i Fredrikstad, blant annet på Månefestivalen i Gamlebyen. Samtlige har spilt legendariske konserter og dansefoten har gått varm hos publikum - så stemningen er nær sagt garantert.

Madcon sparker igang konserten

Først ut denne kvelden er Madcon. Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam tar med seg fullt band for å legge ekstra trøkk på monsterhittene Beggin, Don´t worry og Glow. Låten Beggin ble en topp 10 hit i store deler av Europa og fikk 10 uker på den prestisjetunge Billboard-lista. Den gjorde Madcon til et internasjonalt navn og førte til samarbeid med store stjerner som Kelly Rowland, Estelle, Ludacris,Ne-Yo, Rick Ross, Snoop Dogg og ikke minst Ray Dalton som var gjesteartist på landeplagen Don’t Worry som ble nok en suksess i Europa for den norske duoen. 

I 2018 kom albumet Contakt Vol.2 hvor Madcon rapper på norsk, så under åpningen av Glommafestivalen Fredrikstad 2019 kan vi forvente på norske og engelske rim fra rapduoen.

Slik ser det ut når Madcon får herje:

Årets julegave! Kjøp billetter til jubileumskonserten på Glommafestivalen Fredrikstad nå, og få Earlybird-tilbudet HERVarer kun frem til 31. desember 2018.

Dumdum Boys skal rocke kvelden

Dumdum Boys har befestet sin posisjon som et av Norges viktigste rockeband. Fra 1979, da Prepple Houmb ble med i punkbandet Vannskrækk, til albumet Armer og Bein fra 2018 har bandet servert en rekke hits, med underfundige tekster og fete riff. 

Låter som Splitter pine, Blind, Slave, En vill en, Metallic Hvit, Enhjørning og Tyven Tyven står på lista når DumDum Boys kommer til Fredrikstad.

Vil få Dampskipsbrygga til å koke

Timbuktu & Damn er kjent for sine fantastiske liveshow, proppfulle av spilleglede og energi. Jason Diakité Timbuktu er en Skandinavias mest populære artister, og har tidligere gjort forrykende konserter under Månefestivalen i Gamlebyen. Med åttemannsorkesteret Damn blir dette en musikalsk opplevelse som blander funk, reggae, folkemusikk, blues og Vest-afrikanske toner. Hits som Alla vil till himmelen, Resten av ditt liv og Det löser seg vil garantert få Dampskipsbrygga til å koke.

Årets julegave! Kjøp billetter til jubileumskonserten på Glommafestivalen Fredrikstad nå, og få Earlybird-tilbudet HER. Varer kun frem til 31. desember 2018.

Del artikkelen på Facebook