Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

I Fredrikstad finner du eksperter på begge sider av Glomma

På XL-Bygg i Fredrikstad står ekspertene klare til å ta deg imot. Raymond og kollegaene hans på Fjeldberg og på Torp får særlig skryt av kundene sine for èn ting.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Halve jobben: Verktøyet er som kjent halve jobben, og Raymond hjelper deg gjerne å finne frem i jungelen av ulike sager og borr.

– Vi ønsker å være de beste på service. Det får vi skryt for, og vi merker også at kundene våre gjerne kommer tilbake. Det er et stort kompliment vi tar med oss videre, sier Raymond Pettersen, butikkansvarlig på Fjeldberg.

I Fredrikstad har XL-Bygg to avdelinger, en på Fjeldberg og en på Torp. Dermed kan du få eksperthjelp på begge sider av Glomma!

Er på fornavn med kundene

Med seg på laget på Fjeldberg har Raymond blant annet Katrine Lindh Larsen, Hans Petter Hansen og Torstein Pedersen. 

– Vi er på fornavn med mange av kundene våre. Hit skal det være hyggelig og trygt å komme. Vi slår gjerne av en prat over en kaffe, det er sånn vi liker det. Sånn skal det være hos oss, smiler han. 

Se hvordan det gikk da Johannes Thingnes Bø brukte Klappet & Klart i Østfold til å bygge terrassedrømmen!

Grått er ikke bare grått

Mange valg: Hans Petter synes det er ille moro å hjelpe kundene å finne de rette fargekombinasjonene.

Det er ikke til å legge skjul på at den sikre vinneren innenfor husfarge, i Fredrikstad som i resten av landet, er grått. Men det er ikke bare enkelt å velge nyanse, for det er ikke få å velge blant. Der kommer ekspertisen til Hans Petter Hansen godt med.

– Jeg liker veldig godt å hjelpe kundene å finne riktige farger. Det er artig å se på kombinasjoner og til slutt finne en farge som kunden er fornøyd med. Mitt aller beste tips er å kjøpe en fargeprøve så du kan gå hjem og male på veggen. Da ser du veldig kjapt om det er fargen du vil ha eller ikke, sier Hans Petter.

– Flere kunder kommer tilbake og takker for hjelpen, og viser meg bilde av resultatet. Det synes jeg er gøy!

Vi ønsker å være best på service, og vi merker også at kundene våre gjerne kommer tilbake. Det er et kompliment.

Raymond Pettersen

Landets minste og beste?

På Torp finner man det som er XL-Byggs minste butikk, men samtidig den som omsetter for mest. 

– Her på Torp er vi en liten og intim butikk, men der det er hjerterom er det som kjent husrom. Vi er litt som det gamle landhandleriet! Vi slår av en prat, snakker fag og tar en kopp kaffe mens vi løser verdensproblemer, sier Glenn Rino Olsen, salgssjef i XL-Bygg Knatterudfjellet. 

Elsker jobben sin: Denne gjengen står klar på Torp til å hjelpe deg med alt du måtte trenge. Foran f.h: Henrik Nilsen, Petter Veel, Morten Lunde og Tore Evertsen. Bak f.h: Lars Gunnar Olsen, Tommy Bystrøm, Lasse Hansen og Gjermund Buer Raakil.

– Jobben min er helt enkel

I avdelingen for gulv på Torp møter vi Petter Veel. Han elsker jobben sin og alt den innebærer.

– Det beste med jobben min er rett og slett at det er så enkelt. I den forstand at jeg skal hjelpe kunden min med alt de måtte trenge! Så enkelt er det, smiler han.

For kunder som kommer for råd og hjelp til å legge nytt gulv, har han følgende gode tips på lager:

 – Tenk gjennom hvor mye gulvet må tåle. Har du for eksempel husdyr eller barn? Skal gulvet legges i gangen eller kanskje i en utleieleilighet? Det kan være lurt å velge ulike typer gulv til forskjellige rom, og vi har flere typer som matcher slik at du får en helhet i huset, sier han og legger til:

– Så er det mange som tenker automatisk at listverk må være hvitt. Men det blir utrolig pent med lister i samme farge som gulvet! 

Har hele pakka

Det kanskje ikke alle vet er at XL-bygg også tilbyr kjøkken. Katrine Lindh Larsen er Fjeldbergs ekspert på kjøkken og baderom, og hun stortrives med å skreddersy løsninger for kundene sine.

– Jeg kan hjelpe deg å pimpe kjøkkenet ditt, ler hun og fortsetter:

Skreddersyr: Katrine liker å leke seg med design, og oppfordrer kunder til å lage et "moodboard" som de kan ta med i butikken. Slik kan hun lettere se hva slags stil du har.

– Fordelen vår er at vi kan tilby hele pakka. Du kan få kjøkkeninnredningen, hvitevarene, flisene, gulvet og veggene hos oss. Velger du Klappet & klart-løsningen vår, så ordner vi jo absolutt alt for deg også. Det er det mange som benytter seg av.

Ifølge Katrine er det ikke en spesiell stil som preger Fredrikstads kjøkkenkunder, men heller mye ulikt.

– Mange går for en fransk landstil på hytta på Hvaler, men stort sett tegner jeg veldig mye forskjellig. Alt fra landstilen til det helsorte og tøffe.

Hennes beste tips er:

– Tenk gjennom behovene dine, og gjør research på forhånd! Trenger du egentlig alle de 29 skuffene? Og lag deg gjerne et "moodboard" så jeg kan se hva stilen din er, og leke meg med det. 

XL-Bygg fikser alt

Torstein Pedersen er ansvarlig for Klappet & Klart på Fjeldberg, og på Torp finner vi selveste Klappet & Klart-generalen Jo Inge. De to kan melde at stadig flere benytter seg av XL-Byggs konsept når de skal ha jobber gjort. Grunnene kan være mange, enten kan man ikke, man vil ikke eller man rekker ikke i en travel hverdag. 


 

XL-Bygg Fredrikstad

Onsøyveien 20, 1613 Fredrikstad (avd. Fjeldberg)

Strykerveien 5, 1658 Torp (avd. Torp)

Tlf: 69 16 18 20

post@kft.no

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 06:00-18:00

Lørdag: 09:00-14:00

Besøk XL-bygg Fjeldberg på nett!

– Vi fikser alt for deg med snekkere som vi går god for. Og vi pleier å si at ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor. Du kan bruke oss til å skifte lyspærer eller til å bygge på huset, sier Torstein smilende.

XL-byggs eksperter kommer på gratis befaring og gir deg et godt tilbud på hele jobben. Så settes det opp en fremdriftsplan, og jobben gjøres som avtalt. Som kunde behøver du kun å forholde deg til én person, ikke en rekke underleverandører eller dine egne ti tommeltotter.

– Det har blitt et veldig populært tilbud, og vi gjør mange jobber i Fredrikstad, forteller de to.

Del artikkelen på Facebook