Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Hvem skal på fest?

Våren er en herlig tid, hvor store begivenheter står i kø. Nå venter 17. mai, brylluper, konfirmasjoner, barnedåp, familieselskaper og sommerfester.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Hyggelig, absolutt!

Men for deg som arrangør (eller deltager) er det mye som skal planlegges, forberedes og handles inn. Detaljene er viktig for et vellykket arrangement, her må ingen ting være overlatt til tilfeldighetene.

Klar for fest: Simon Eriksen og Jenny Bergstrøm viser frem antrekk fra butikken New Yorker som passer perfekt til en sommerfest med venner eller kolleger.

– Man kan bli svett av mindre, men det er ingen grunn til å få panikk av den grunn, påpeker markedskoordinator Rebecca Trehammer hos Nordby Shoppingsenter.

Nei, det handler om å planlegge godt og tenke smart når du skal gjøre innkjøpene. Det er ikke nødvendig å stresse rundt fra butikk til butikk og fra by til by for å finne alt du trenger for en vellykket fest – uansett om det er bryllup med 150 gjester eller grillfest med fotballtema på terrassen med kompisene.

På Nordby Shoppingsenter har du over 110 butikker under samme tak, og du kan parkere gratis og gå tørrskodd inn i handelsområdet i all slags vær. Her finner du moteklær og festantrekk til hele familien, mat og drikke, alt til borddekkingen, invitasjoner, tilbehør og pynt.

Rett og slett alt du trenger!

Stort utvalg: Du finner alt du trenger til festen på Nordby.

– Vi har catering (Gusto) som kan sørge for et særdeles smakelig måltid for enhver anledning. For deg som skal lage maten selv, finner du ikke noe større utvalg enn i Nordby Supermarket og MaxiMat Nordby her i senteret, og til priser langt under lavprisbutikker i Norge, minner hun om. 

At kronekursen er i nordmenns klare favør for tiden, er nok heller ingen festbrems!

Delikat: På Gusto kan de hjelpe deg med maten til festen.

– Her er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan servere. Vil du overraske med antilope eller krokodille, har vi det også!

Også for deg som er ekspert på å servere ventepølser i grillselskapet, er det verdt å nevne at ingen slår Nordby Shoppingsener på utvalget der heller!

– Det er tid for fest. Velkommen til vorspiel, sier markedskoordinator Rebecca Trehammar.

Se de flotte bildene fra butikkene på Nordby:

Stemning: Se for deg gode venner rundt bordet en sommerkveld - mette, lett solbrente og lattermilde.

Delikat: Det bugner av deilig mat i disken på Gusto!

Klar for sommerfest: Rebecca Trehammer, markedskoordinator på Nordby, er helt klar for sommerfest med denne hatten og bagen fra Magasinet.

Stilsikker: Stig Fjordland på Individ Prestige har kledd seg i en flott dress fra Tiger of Sweden. Han kan fortelle at blått er veldig i vinden i den kommende fest-sesongen, spesielt i kombinasjon med cognac-fargede sko og belte.

Hyggelig lag: Denne gjengen på Rusta har dekket et enkelt, men stemningsfullt bord til sommerfest. Alt på bildet fås på Rusta. Fra venstre: Avni Haydari, Rebecca Trehammer, Labinot Mustafa og Jenny Klar.

Dekk på med mønster, oppfordrer butikksjef på Indiska, Elin Lindbeck Dahlstrøm.

Nordby Shoppingsenter

110 butikker under samme tak

Gratis parkering.

Her finner du moteklær og festantrekk til hele familien, mat og drikke, alt til borddekkingen, invitasjoner, tilbehør og pynt. 

Åpningstider: 

mandag til fredag 10-20

lørdag og søndag 10-19

Besøk Nordby Shoppingsenter på nett!

Del artikkelen på Facebook