Annonsørinnhold i samarbeid med Carlsen Fritzøe

Hva er dette?

 
 

Hos denne byggevarekjeden får du en håndverker på kjøpet

Har du hørt om kunden som skulle kjøpe verktøy og materialer, og kom hjem med en hel snekker?

Annonsørinnhold i samarbeid med Carlsen Fritzøe

Vi har alle vært der. Stått og sett på stua som skulle vært pussa opp, badet som skulle vært renovert eller kjøkkenet som skulle vært bytta.

Men hvem skal gjøre det? Hvordan finne en håndverker du virkelig kan stole på?

Gledelig overrasket

Mange kunder som er innom Carlsen Fritzøe for å ta den nyttige byggepraten, blir gledelig overrasket over at kjeden formidler profesjonelle håndverkere. 

Nå kan du faktisk vinne 100.000 kroner til oppussingsprosjektet ditt. Les mer her.

- Vi formidler håndverkere vi kjenner godt og er trygge på. Dette er fagfolk som får gode skussmål, og som vi vet gjør en god jobb for kundene våre. Det er kjempeviktig for oss, forteller Kjell Arne Lund, selgerleder hos Carlsen Fritzøe i Moss.

Formidler håndverkere

Alle Carlsen Fritzøe-varehusene formidler håndverkere til kundene sine. Det er en av fordelene med erfaring, lokal kunnskap og kompromissløst fokus på kvalitet. 

Les også: Tipsene som gjør oppussingen til en suksess

- Vi formidler håndverkere vi kjenner godt og er trygge på, sier Kjell Arne Lund hos Carlsen Fritzøe. Geir Olavesen i Moss Bygg er en av dem.

Useriøse aktører

- Det er dessverre en del useriøse aktører i bransjen, vi gjør alt for at kundene våre får hjelp av de beste fagfolkene, sier Lund. 


Eller for å si det på en annen måte: Det finnes en del håndverkere Carlsen Fritzøe ikke oppbevarer kontaktinfomasjonen til. 

Les også: De dyre og farlige terrasse-tabbene du må unngå

Etter å ha tatt byggepraten hos Carlsen Fritzøe, har mange fornøyde kunder endt opp med Geir Olavesen, daglig leder i Moss Bygg, hjemme hos seg. Moss Bygg er en av svært mange proffkunder som er faste kunder hos Carlsen Fritzøe.

Kommer hver dag

- Jeg er her og handler nesten hver eneste dag, og det har jeg gjort i mange år, sier Olavesen, og legger til:


- Carlsen Fritzøe får alt jeg trenger på et sted. Prisene er gode, betjeningen hyggelig og kaffen god, smiler han. 

Vinn vinn-situasjon

Det er en vinn vinn-situasjon for Moss Bygg og Carlsen Fritzøe. Geir får kunder fra Carlsen Fritzøe, til gjengjeld har Carlsen Fritzøe noen å ringe og sende ut ved behov:

- Folk spør oss om alt mulig, og det er veldig bra. Men da er det godt å vite at vi kan ringe en proff og få gode råd og informasjon, forteller Lund, og illustrerer med et eksempel: 


- Ta vindu for eksempel. Det kan være vanskelig for folk å ta helt riktige mål. Da kan vi sende ut en håndverker for å ta en gratis vindussjekk. Det er forferdelig dyrt å bestille feil vindu. 


Tar vare på kundene

Olavesen nikker enig.

- Og det hender kunder tar direkte kontakt med oss også. Da blir jeg gjerne med dem hit for å se på materialer, kjøkken eller gulv. Det handler om å ta vare på kundene. 


Usikker på hvordan du skal komme i gang med oppussingsprosjektet ditt? Her er Geir og Kjell Arnes 5 beste tips til å få jobben gjort skikkelig. 

Ekspertenes beste tips

1. Start prosjektet ditt med en god byggeprat. 


2. Ikke vær redd for å spørre om det du lurer på. Det finnes ikke dumme spørsmål. 


3. Ikke tenk bare på verktøy og materialer. Et profesjonelt byggevarehus hjelper deg også med transport, beregninger, kalkulasjoner og finansiering. 


4. En befaring kan være viktig. Carlsen Fritzøe tilbyr gratis sjekk av både tak og vindu. 


5. Du har kanskje lyst til å gjøre alt eller en del selv? Få hjelp til å planlegge hele prosjektet fra start til mål. Da minsker sjansen for ubehagelige overraskelser underveis.

Carlsen Fritzøe

Geir Olavesen (t.h.) i Moss Bygg er lommekjent hos Carlsen Fritzøe.
Del artikkelen på Facebook