Annonsørinnhold i samarbeid med Byggkompaniet Østfold AS

Hva er dette?

 
 

Hjemmet er det viktigste stedet du har

Siden oppstarten i 1994 har Byggkompaniet Østfold hatt et ønske om å gjøre det lettere for deg å bygge. Uansett hva slags type bolig du ønsker, kan bedriften hjelpe deg med å oppfylle drømmen. Deres oppgave er å skape et hjem som akkurat DU vil trives i.

Annonsørinnhold i samarbeid med Byggkompaniet Østfold AS

Byggkompaniet Østfold AS

– Jeg fikk en henvendelse om å starte opp Blink Hus i Østfold i 1994. Etter samtaler med Bjørn-Arvid Larsen besluttet vi at dette var noe vi ville satse på. Det ble starten på Byggkompaniet Østfold AS, sier Raymond Storhaug, daglig leder.

Siden har det gått slag i slag. Eller hus etter hus for å følge sjangeren til bedriften. I dag er det 16 dyktige ansatte: 14 snekre, 2 lærlinger, 1 daglig leder/selger og 1 byggeleder. I tillegg er en person ansatt til å ta seg av prosjekter. Han jobber med utvikling av små og store tomteområder. 

– Vi er på jakt etter to nye lærlinger fra høsten av. De to vi har nå er ferdig utlært tømrere til jul, så her er det plass til flere, sier Bjørn-Arvid Larsen, byggeleder. Han legger til at lærlinger er veldig viktig for bedriften og at de ønsker å fortsette med å ta inn lærlinger i fremtiden. 

Lærling Mattis Finstad har full kontroll på spikerpistolen når han setter opp reisverk

Blink Hus

Helt siden starten har Byggkompaniet Østfold vært forhandler av Blink Hus. De er faktisk den eneste forhandleren i Østfold. Egne tømrere med fagbrev er ansvarlige for at husene blir satt opp.

Hjemmet er det viktigste stedet du har i livet ditt. Bedriftens oppgave er å skape et hjem som du vil trives i. Boligen skal passe din smak, livssituasjon og personlighet. Det er en rekke muligheter, så det er ingen grunn til at Byggkompaniet Østfold ikke kan hjelpe deg med å finne drømmeboligen: Funkishus, moderne hus, passivhus, sveitserhus og tradisjonelle hus er bare noe av utvalget.

– De siste årene har også funkishus kommet til Østfold. Vi har fått en rekke hendelser om å bygge disse. Det er enten rene funkisboliger, både med flatt og skrått tak eller varianter av disse. Det går mye i de tradisjonelle hus også, forteller Storhaug. 

Bjørn-Arvid Larsen, byggeleder hos Byggkompaniet Østfold på inspeksjon i Trollfaret på Tindlund

Hus eller leilighet? Stort eller lite? Moderne eller tradisjonell arkitektur? Det er ditt valg. Byggkompaniet Østfold tar ansvaret og tilpasser boligen etter dine behov, uansett hva du bestemmer deg for. De har eget arkitektkontor, Blink Hus Arkitekter, som tegner og gjør endringer etter kundens behov. I husene leveres Drømmekjøkkenet og Ballingløv Bad fra deres egen butikk Rosenlund Kjøkkeninteriør. 

Bedriften feirer 25 års jubileum neste år og har en rekke spennende boligprosjekter på gang. De er i full gang i Trollfaret på Tindlund. Her er det 24 eneboliger med garasje som skal gjøres klare. Ellers jobber de i hele Østfold: Fra Hvaler, Fredrikstad, Moss og Sarpsborg.

Byggkompaniet Østfold driver ikke bare med bygg. De har også sitt eget eiendomsselskap, Rosenlund Eiendom. Tomter kjøpes opp og videreutvikles for salg. Byggingen står de for selv.

Bedriften samarbeider med en rekke lokale underentreprenører: Kråkerøy Elektriske AS, Borge Rør AS, Malerfirma Kjøstelsen AS, Steen & Olsen AS (betong), Jan E. Fjell Flis & Mur AS, Eivind Engseth AS (graving), Brødr. Lie AS, Golax As (gjerder), Beer Steen AS (granitt) og Eie Eiendomsmegling ved Amund Tvete Hermansen.

Som kunde hos Byggkompaniet Østfold får solide og dyktige håndverkere. Best av alt: De er alle lokale!

– De som velger oss får kvalitetsarbeid fra lokale og trygge firmaer. Det er helnorsk fra A til Å. Vareleveransen kommer fra XL Bygg og Mestergruppen, som vi har gode avtaler med, sier Larsen. 

Ole Mattis Bergerhaug er i gang med arbeidsdagen

Også inne i huset kan bedriften hjelpe deg. Rosenlund Kjøkkeninteriør er deres eget selskap, og selger Drømmekjøkkenet. De kan levere det meste innen innredning slik som kjøkken, bad, garderobe og hvitevarer. Bedriften ordner alt fra spikersalg, kontrollmål, tilpasninger, levering og montering. Pakken sys sammen slik at de passer alle boliger og eiere.

Byggkompaniet Østfold er medlem av Mester Gruppen og Boligprodusentenes Forening. Kundene får også tilsendt Sans, et magasin om bolig og livsstil. Her er det mye inspirasjon å hente.

Bedriften søker ikke bare etter nye oppdrag innen nybygg, rehabilitering og tilbygg. De ønsker også flere dyktige tømrere og lærlinger med på laget. Har du en tomt du vil kvitte deg med, kan du også ta kontakt. Byggkompaniet Østfold er stadig på utkikk etter nye prosjekter og muligheten til å utvikle det lokale markedet innen boliger.

Her står kvalitet i fokus – fra første stund og gjennom hele byggeprosessen! 

Byggkompaniet Østfold AS

• Byggkompaniet Østfold AS ble etablert i 1994.

• BKØ har vært forhandler av BLINK HUS siden oppstarten. Vi bygger BLINK HUS i hele Østfold og har egne tømrere med fagbrev som fører opp våre hus.

• Byggkompaniet Østfold AS vil gjøre det enklere for deg å bygge. Vi lever av å levere kvalitet til avtalt tid.

• Lurer du på noe rundt bolig og hus, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

• Vi har kataloghus som kan spesialtilpasses hver enkelte husbygger sitt behov.

• Noen ønsker et "ferdighus", mens andre har spesielle ønsker og krav til sin bolig - fortell dem til oss. Om det er store eller små justeringer - vi ordner det. Vi finner en løsning, og vi kan bygge det meste.

• Vi ligger sentralt til på Lisleby ved Nøklebyskole/Lislebyhallen.

Del artikkelen på Facebook