Annonsørinnhold i samarbeid med LMN Eiendom AS

Hva er dette?

 
 

Gjør det selv med hjelp fra oss!

Nordmenn er glad i å gjøre ting selv, men det er ikke alltid at kompetansen strekker til. Det er her LMN Eiendom kommer inn i bildet. De er overbevist om at alle kan – med litt hjelp fra en erfaren tømrer!

Annonsørinnhold i samarbeid med LMN Eiendom AS

LMN Eiendom AS

– Du utfører arbeidet selv, men under kyndig veiledning fra oss. Dermed får du et proft resultat på drømmehuset, smiler Lars Morten Noreng, daglig leder i LMN Eiendom.

Ideen om å operere som oppussingskonsulent har vært i planleggingsfasen en stund. I år startet Noreng opp for fullt. Han har 14 års erfaring innen byggfaget, og driver også LMN Bygg. I en årrekke har Noreng jobbet med flere krevende restaureringsprosjekter. Nå ønsker han å dele sin kunnskap og erfaring med lokalbefolkningen.

– Mange tror at det bare er å sette i med bygging og oppussing. Det er ikke helt slik, sier Noreng.

Når du har planen for prosjektet ditt klart, er det bare å ta kontakt med LMN Eiendom, som hjelper deg i gang. De kommer hjem til deg og viser deg hvordan det skal gjøres. Enten du skal bytte kledning på huset, legge ny veranda eller sette opp et tilbygg, står drevne tømrer klare til å bistå deg.

Ved å gjøre det riktig første gangen, vil du spare deg selv for mye frustrasjon og penger.

– Det beste er naturligvis om vi er med helt fra starten. Du bør ta kontakt med oss allerede i planleggingsfasen slik at du kommer i gang på rett måte. Man kan selvfølgelig ringe etter at du har begynt, men det kan by på utfordringer, sier Noreng. 

Lars Morten Noreng har 14 års erfaring fra byggebransjen. Nå ønsker han å dele kunnskapen sin med de som ønsker å pusse opp selv

Gjør jobben selv 

Du utfører arbeidet selv, under kyndig veiledning. Resultatet blir meget proft. Skulle du stå fast underveis, eller det oppstår et problem, er det bare å ringe. LMN Eiendom viser deg hvordan du skal løse problemet. Kanskje er det vanskelige vinkler på veggen som skal kles om? Noreng kommer og utfører prosjektet ved å tegne, forklare og med praktiske eksempler. Dermed er du klar til å jobbe videre.

Står du helt fast har bedriften en rekke samarbeidspartnere innen alle faggrupper.

Det er mye penger å spare på å gjøre jobben selv. LMN Eiendom hjelper deg med å finne de beste løsningene for deg og det riktige materialet. I planleggingsprosessen vil dere gå gjennom materialene slik at du får det du trenger, og som gir det beste resultatet.

LMN Eiendom har en avtale med Carlsen Fritzøe Saxegård for rabatterte produkter når du leier inn LMN som konsulent. Alt leveres også hjem til deg.

De aller fleste mangler også riktig utstyr til å gjøre jobben. Fortvil ikke – LMN Eiendom er behjelpelig med dette også. De leier ut verktøy, og du får instruksjoner om hvordan det skal brukes. Dermed har tilgang til profesjonelt verktøy, uten å måtte investere i å kjøpe.

Trenger du stillaser, kommer de også og setter opp dette slik at det er forsvarlig montert.

Du er med andre ord i trygge og kompetente hender med LMN Eiendom. 

LMN Eiendom og Lars Morten Noreng leier også ut utstyr til prosjektet. Ved leie av stillaser kommer de og monterer

Et proft sluttresultat 

Drømmen om det perfekte hus, som du selv har vært med på å bygge, er ikke langt unna. Du vil få hjelp på dette meste; Valg av type kledning, oppbygging av vegg i forhold til lover og regler og ikke minst et sunnere og lunere inneklima.

De hjelper også til med farger, pris og kvalitet. Med det spekter som er tilgjengelig i dag, er det ikke lett å velge. Utallige muligheter og kombinasjoner kan virke forvirrende, men Noreng er klar til å hjelpe til.

Her er det nesten ingen begrensninger for hva du kan få hjelp til. Tak, dører og vinduer, bad og uteplasser. Alt kan du fikse selv – med veiledning fra Noreng.

Ikke helt klar for å starte med et så stort prosjekt som hus?

Da kan et kurs med LMN Eiendom være løsningen. På kurset vil du få den nødvendige kunnskapen til å sette i gang med oppussingen på egen hånd. På kursene kan du lære å lage enkle hagemøbler, sengegavler og andre enkle prosjekter. Kurset fungerer som en introduksjon til håndverkerfaget, og viser deg gleden av å lage noe selv. Underveis får du en rekke tips du kan bruke på prosjektene dine hjemme.

Selv har Noreng en brennende lidenskap for oppussing, rehabilitering og bevaring av det gamle. Han begynte som voksenlærling i faget. I 2004 startet han for seg selv og etablerte LMN Bygg. De påtar seg både små og store oppdrag i Østfold.

Så det er bare å sette i gang med prosjektet du har tenkt på lenge. Hos LMN Eiendom for du hjelp fra A til Å, fra utregninger til valg av materialer og farger, til veiledning i bruk av verktøy og bygging.

Det eneste du trenger er et prosjekt å starte med. Hjelpen får du før og under byggingen. Best av alt: Du får gleden av å gjøre jobben selv! 

LMN Eiendom AS

• Vi i LMN Eiendom ønsker å bruke vår erfaring innen byggfaget på personer som trenger hjelp på et prosjekt.

• Vi vil veilede deg gjennom prosjektet. Du utfører arbeidet selv, under kyndig veiledning, noe som gir et proft resultat.

• Skal du bytte kledning på huset, eller legge ny veranda? LMN Eiendom vil være med deg hele veien. Når du har planen klar og ønsker å sette i gang med et prosjekt kontakter du LMN Eiendom. Vi vil komme til deg og vise deg hvordan du skal gjøre det. Ved å gjøre det riktig første gangen sparer du deg selv for både penger og frustrasjon.

• Oppstår det et problem underveis i prosjektet så vil LMN Eiendom hjelpe deg med problemet som oppstår. Er det vanskelige vinkler på veggen som skal kles om? Da tar du kontakt med oss og vi kommer og hjelper deg. Vi kan vise deg hvordan du kan løse problemet. Vi vil vise deg hvordan du utfører prosjektet ved å tegne, forklare og praktiske eksempler. Vi har samarbeidspartnere innen alle faggrupper hvis du står helt fast.

• LMN Eiendom hjelper deg på veien til drømmehjemmet. LMN Eiendom har jobbet med flere krevende restaureringsprosjekter i en årrekke. Vi ønsker å bruke den erfaringen vi har opparbeidet de siste 14 årene til å hjelpe deg med å få din drømmebolig.

• Opplev gleden med å gjøre jobben selv, og spar penger! 

Del artikkelen på Facebook