Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Fredriksstad Blad søker podkastjournalist

– Hør her! Vi skal satse på podkast i 2019, og vi trenger en person med på laget, sier sjefredaktør René Svendsen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Om stillingen

- 100 prosent

- Prosjektstilling i 1 år

- Lønn etter avtale

- Søknadsfrist snarest

- Tiltredelse snarest

- Send søknad og CV til rene@f-b.no

- Spørsmål om stillingen? Kontakt René Svendsen på 90 50 94 66

Aftenposten har suksess med sin daglige nyhetspodkast "Forklart". Nå skal Fredriksstad Blad lage lokal nyhetspodkast.

– Så tidlig som mulig i 2019 lanserer vi podkasten, som skal hete "HØR HER", erklærer sjefredaktør René Svendsen og fortsetter:

– Fem dager i uken skal vi gi fordypning, oversikt, innsikt og kunnskap om de viktigste sakene i det lokale nyhetsbildet. Ikke minst med tanke på lokalvalget i 2019 og behovet for å engasjere de yngste til å stemme, er dette uhyre spennende og relevant. 

Lytt til podkaster vi har laget tidligere her!

Korte, og relevante episoder

Episodene vil være på mellom 15 og 30 minutter, slik at de passer perfekt i øret på vei til og fra skole, studier og jobb, på kveldsturen eller tredemøllen.

Derfor skal mediehuset Fredriksstad Blad ansette en person på full tid i prosjektstilling som podkastjournalist og -produsent. 

– Vi ønsker en som har journalisterfaring, som kan pedagogisk forenkling og som skjønner podkastformatet, sier Svendsen.

Fargerike: Dersom du søker stillingen som podkastjournalist kan du bli en del av denne fargerike gjengen i Fredriksstad Blad.

Om arbeidsgiver

Fredriksstad Blad er Østfolds største lokalavis, og har de siste årene hatt god utvikling. Vi har nå mer enn 10.000 digitale abonnenter, og leverer noen av de beste prestasjonene i eierkonsernet Amedia på alle områder. I tillegg har vi et åpent, inkluderende, uhøytidelig og omsorgsfullt arbeidsmiljø.

Vi har vunnet en rekke priser for journalistikk og redaksjonelle grep, og er blant annet kåret til Årets avis i Norge to ganger.

Fredriksstad Blad flyttet opp i nye lokaler i femte etasje på Stortorvet for omtrent et år siden. Se bildene av lokalene og de blide ansatte her

Del artikkelen på Facebook