Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Feirer Fredrikstad med å male vegg

– Det er en positivitetsbølge i byen, og vi vil gjerne bidra med en fargerik gave. Kanskje det også vil inspirere andre?, sier Citroën-forhandler Tor M. Karlsen.

Annonsørinnhold fra

– Man merker det bare ved å snakke med folk i byen nå, at det er en ny energi. Det er en veldig positivitet i hele Fredrikstad virker det som, det er ikke bare i sentrum det går bra, sier Tor M. Karlsen fra Bilsenter AS på Rolvsøy, som er Citroën-forhandler. 

Citroën er en bilforhandler som skiller seg ut, og det var herfra Karlsen fikk idéen om å gi et lite og annerledes bidrag til Fredrikstad.

Citroën-forhandler Tor M. Karlsen

Gir nytt liv til dyster vegg

– Vi tenkte det kunne vært artig å pusse opp en vegg i bybildet, en vegg som er litt kjedelig og dyster fra før av, og gi den nytt liv, forteller Karlsen.

Norèn Maler og Byggtapetserfirma  er en veldig god kunde av Citroën over flere år, og det er disse som skal gjøre selve jobben med å friske opp veggen.

Akkurat hvilken vegg som er utvalgt, forblir en hemmelighet inntil resultatet er klart.

Når Tor M. Karlsen blir bedt om å beskrive Fredrikstad i 2017, peker han på at det er blitt en fargerik og inkluderende by.

– Farger skaper liv og bevegelse. Fredrikstad er virkelig i bevegelse og det er mye liv i byen om dagen, så det henger rett og slett litt sammen, smiler Citroën-forhandleren.

Farger skaper liv og bevegelse, og Fredrikstad er virkelig i bevegelse.

Tor M. Karlsen, Citroën-forhandler hos Bilsenter AS.

Håper å inspirere andre

Målet er at malingen skal være et hyggelig bidrag til byen, men Karlsen håper også det kan inspirere andre til å tenke annerledes og gjøre små ting i hverdagen for å hylle den fine byen vår.

– Her i byen har vi kommet langt nå, så det er bare å fortsette å fore den positiviteten. Både små og store bidrag har potensiale til å utgjøre en forskjell i hverdagen, mener Karlsen. 

Del artikkelen på Facebook