Annonsørinnhold i samarbeid med HF Entreprenør

Hva er dette?

 
 

En unik og lokal totalentreprenør

HF Entreprenør er et relativt nyetablert selskap. De tre prosjektlederne har nesten 100 års erfaring og kompetanse innen byggebransjen. Sentralt i selskapet står kvalitet i alle ledd. Det har gitt resultater, og selskapet er i gang med en rekke, lokale prosjekter.

Annonsørinnhold i samarbeid med HF Entreprenør

HF Entreprenør

– Jeg har holdt på med bygg og anlegg siden jeg var ferdig med skolen. For meg er det ikke bare en jobb, men en livsstil, smiler Steinar Hensmo. Han inntok stillingen som daglig leder i HF Entreprenør i oktober 2017. Hensmo startet i et Asker-firma i 2001. Etter nærmere seks år her gikk han videre til Moelven, hvor han jobbet som prosjektleder og avdelingsleder med flere ansvarsområder.

HF Entreprenør ble dannet i 2016. Ønsket å danne et større lokalt entreprenørselskap rettet mot større nærings- og forretningsbygg i distriktet.

– Både jeg og de andre i selskapet har god kjennskap til markedet her, og det skjer mye spesielt her i Østfold. Vi er klare til å være med den lokale utviklingen, sier han videre.

Med nærmere 100 års erfaring fordelt på de tre prosjektlederne i selskapet, kan HF Entreprenør hjelpe deg med å finne de beste løsningene slik at du kan realisere byggeplanene. Fokuset ligger på Østfold. Målgruppen er private selskaper, det private eiendomsmarkedet og investorer innenfor næringssegmentet. 

Fisken kommer! Steinar Hensmo og HF Entreprenør er med å bygge Fredrikstad SeaFood på Øra

Nå er de i full gang med å utvikle seg i Fredrikstad. HF Entreprenør er i sluttfasen på Fredrikstad Seafood, et oppdrettsanlegg på Øra.

– Prosjektet er utrolig spennende å være med på. Det er det første landbaserte kommersielle oppdrettsanlegget med fullt renseanlegg, og har aldri vært gjort tidligere. Det var teknisk krevende, men artig, forteller Hensmo.

De overleverer prosjektet nå i sommer. Går alt etter planen, settes den første fisken ut i anlegget før jul. Den første fisken skal være klar til levering til kunder ved årsskifte 2019/2020.

Hensmo forteller at de har med seg mange lokale bedrifter.

– Vi er opptatt av å bruke lokale leverandører og entreprenøner. Det er også en stor fordel for kunden når det gjelder oppfølging og service. Ved å bruke lokale vil transportveien bli kortere og gå raskere, sier Hensmo. 

Alle vegger i Fredrikstad SeaFood er satt opp med Sandwich-elementer levert fra Borg Bygg AS, for å ivareta renhold og ikke minst klimaforskjeller internt i bygget

Fra fisk til taco

Mat ser ut til å blitt et eget satsningsområde for HF Entreprenør. Samtidig som de sørget for fiskeoppdrett på Øra, har de også fått smaken på meksikansk. Selskapet står bak lokalene til restauranten Los Tacos, som lokker befolkningen med velsmakende tacos.

Hensmo forteller at arealmessig var dette det minste prosjektet de har vært med på, men kanskje det mest utfordrende og tidkrevende.

– Både løsninger for areal og materiale ga litt hodebry. Interiørarkitekten ville ha noe helt spesielt, og bruke produkter som ikke er vanlige på markedet. Vi måtte hente materialer fra Spania, ler Hensmo. Men sluttresultatet ble det skikkelig fargerikt og kult, legger han til.

Da jobben var ferdig, feiret de naturligvis med tacos!

Også Havnelageret i Storgata 17 er på oppdragslisten. Her plukkes det ned gammel historie fra veggene. Hva som skjer med bygget er derimot uklart per i dag. 

– Vi har nok av prosjekter, og vi velger de som passer oss og vårt konsept samt våre utvalgte kunder. Med oss med på laget får kunden et selskap som er helhetlig og forutsigbar. Vi har lang erfaring og faglig stolthet, er løsningsorienterte og ikke minst engasjerte, understreker Hensmo. 

Vi bygger med kvalitet!

Steinar Hensmo, daglig leder

HF Entreprenør utfører totalentrepriser for alle typer næringsbygg. De tar seg av alle faser i prosjektet, fra A til Å. Det starter med planleggingsfasen og avsluttes når bygget står ferdig. Selskapet tar seg også av innredningen til kontorer, skoler, kulturhus, klinikker og offentlige bygninger. Stort eller lite spiller ingen rolle. Her får du hjelp med alt fra skisseprosjekt til overlevering innenfor avtalt pris og tid. 

Selskapet har virkelig funnet sin plass i det lokale markedet. 

HF Entreprenør

• HF Entreprenør AS er et entreprenørselskap i Østfold, med lokale eiere og base i Fredrikstad.

• Daglig leder Steinar Hensmo, byggeleder Kai Nilsen og byggmester Håkon Hansen har til sammen nærmere 100 års erfaring og kompetanse innen byggebransjen. Denne kompetansen stiller vi til disposisjon for våre kunder og samarbeidspartnere.

• Hos oss kan du få hjelp til å finne de beste løsningene for å realisere dine utviklingsbehov og byggeplaner.

• Med vår solide fagkompetanse, kombinert med variert prosjekterfaring, ønsker vi å være en sterk ressurs for kundene våre.

• Å gjennomføre prosjekter slik at du blir fornøyd med sluttresultatet er vår største drivkraft.

• Kvalitet i alle ledd, høy fagkompetanse, genuin interesse og respekt for kunden er grunnverdiene i HF Entreprenør.

• Vi har solid erfaring og kunnskap, god arbeidsmoral og evne til å samarbeide med våre kunder og partnere.

• Det er kundens ønsker og behov som står i sentrum når vi jobber med et konkret prosjekt.

• Vi samarbeider tett med kunden gjennom hele prosjektet for å finne den optimale løsningen. Vi prosjekterer, beregner, produserer og tar hånd om de fleste arbeidsprosessene selv.

Del artikkelen på Facebook