Annonsørinnhold i samarbeid med Gaarder Sykkelsport

Hva er dette?

 
 

Disse syklene er hett stoff hos Gaarder

Snøen er endelig borte, og tørre gater frister syklister i alle aldre!

Annonsørinnhold i samarbeid med Gaarder Sykkelsport

Gaarder Sykkelsport

Fredrikstads velkjente sykkelinstitusjon har de siste 30 årene fôret byens befolkning med både det nyeste og beste innenfor sykkelfaget. Daglig leder og eier, Ragnar Frøland synes det er flott å se så mange sykler i gatene etter en lang og kald vinter.

 Nå som sykkelsesongen er i gang, er det ekstra gøy å drive sykkelforretning. Mye fordi vi har massevis av spennende varer på lager.

Damesykkelen som tok av

Enten du leter etter sykkel til hverdags- eller proffbruk, deler gjengen hos Gaarder nå noen av sine favoritter i anledning sesongstart.

– Hard Rocx' populære offroad/terreng-modell Circo Volante SL er en perfekt sykkel for den kvalitetsbevisste kjøperen, mener reparatør Bernt Larsen.

Tidligere i år tok Frøland inn et lite antall av den elegante damesykkelen Kalkhoff City Classic, og rakk knapt å blunke før de var utsolgt. Ikke overraskende ble et nytt parti bestilt brennkvikt.

– Det elegante sorte designet, i kontrast med behagelige brune lærseter og håndtak, har gjort denne modellen til en av våre mest populære sykler for damer i alle aldre, forteller Frøland.

EL-sykkel blir stadig mer populært

De siste årene har mange Fredrikstad-folk lagt sin elsk på el-sykkel, og butikken i Storgata kan tilby både vanlige el-sykler for asfalt og landevei. 

OffroadEL-varianten Focus Jarifa 27 Plus er blant annet et svært populært valg. Larsen beskriver sykkelen som et «stort leketøy for voksne».

Barnas favoritt

Barnesyklene fra Frog Bikes blir omtalt som et ultimat valg for små barn. Larsen kan fortelle at sykkelinteressen til hans 4 år gamle datter for alvor ble vekket da hun for litt siden fikk en av merkets populære polkadot-mønstrede sykler.

– Nå orker hun å være med resten av familien på sykkeltur, smiler han.

POPULÆRE: OffroadEL-sykkelen Focus Jarifa 27 Plus (t.v), den elegante damesykkelen fra Kalkhoff City Classic og Hard Rocx sin oransje terrengsykkel Circo Volante SL, er bare noen av nyhetene Gaarder har å by på denne sesongen.
Del artikkelen på Facebook