Annonsørinnhold i samarbeid med RSA Bil Fredrikstad

Hva er dette?

 
 

Denne Råbekken-gjengen er best i Norge!

Gutta hos RSA Bil har hentet hjem troféet, og nå skal de satse som aldri før.

Annonsørinnhold i samarbeid med RSA Bil Fredrikstad

RSA Bil Fredrikstad

– Det var et stolt øyeblikk, mimrer daglig leder Hermond Johnsen hos RSA Bil Fredrikstad.

Det var i Annecy tidligere i år at RSA Bil Fredrikstad ble kåret av Suzuki som én av Norges tre beste forhandlere på ettermarked. De 13 ansatte i Fredrikstad konkurrerte mot 90 Suzuki-forhandlere fra hele landet.

Utmerkelsen betyr at kundene er særs fornøyd med behandlingen etter bilkjøpet, som gjelder reparasjon, kundeservice, pleie og tilleggskjøp. Resultatet avhenger også av butikkens omsetning. 

Dette er vinneroppskriften

Dere er Norgesmestere, men hvordan jobber man for å få en slik tittel?

– Det er viktig at kundene våre alltid blir fulgt opp, og vi skal holde avtalene våre og gjøre jobben. Kunden skal være i fokus hele tiden. Har du ikke hatt god oppfølging og god service på ettermarkedet, så selger du ikke bil nummer to, slår Hermod fast.

I tillegg er de opptatt av å finne på ting utenom jobben, enten det er middag og show, gokart-kjøring eller utenlandsturer.

– Når man jobber tett sammen, er det fint å møtes uten å snakke jobb også. Det gjør sitt til at det er en fin arbeidsplass å komme til hver dag, forteller selger Kåre Hals.

Satser stort på bobil-verksted

I 13 år har butikken og verkstedet lagt på samme adresse i Råbekksvingen 1. Nå skal de godt voksne lokalene pusses opp og utvides.

– Vi har vært her såpass lenge nå at folk har et forhold til at vi er akkurat her. Derfor bestemte vi oss for å pusse opp. Det blir veldig bra, lover Hermod.

I tillegg skal verkstedet utvides med 80 kvadratmeter, for å romme et eget bobilverksted.

– At vi som Fiat-forhandler skal ha bobilverksted er ganske naturlig, fordi nesten 90 prosent av alle bobilene i Norge kommer fra Fiat. Dessuten er det mye bobil på Østlandet, så vi så et behov i markedet.

Dermed skal de nå ansette en egen verkstedspesialist på bobilmekanikk, samt en person til på kundemottak.

– Alt skal være på plass i slutten av sommerferien. Så vi har gode tider foran oss, avslutter Hermod.

STOLTE: Fra venstre: Svein-Tore Nilsen, Aleksander Hunn, Kåre Hals, Thomas Syversen, Richard Reinhoff og Hermod Johnsen.
Del artikkelen på Facebook