Annonsørinnhold i samarbeid med Agro & Miljø

Hva er dette?

 
 

DE FIKSER KLOAKKPUMPENE I DISTRIKTET

Med spesialisering innen drift av vann og avløpsanlegg i hytte- og boligområder, har Agro & Miljø merket folks interesse i miljøet rundt seg.

Annonsørinnhold i samarbeid med Agro & Miljø

Agro & Miljø

Dette gir utslag i stor aktivitet og mye utbygging av rense- og kloakksystemer. Investeringsgraden på hytter langs Oslofjorden er stor og innen 10-15 år vil det ikke være en hytte uten tilkobling av vann og kloakk, spår Jan-Petter Kongsberg hos Agro & Miljø.

 

Privat VA-utbygging

Stadig mer av den desentraliserte og sentraliserte utbygging innen kloakk, blir mer privatisert. Agro & Miljø bidrar her til å sikre kvaliteten og stabiliteten rundt drift av minirenseanlegg og transport av kloakk til sentrale renseanlegg.

Den største del av kundegruppen er private vann og avløpslag, og her er krav til høy servicegrad nærhet til kunden og rask responstid viktig. Agro & Miljø har derfor investert stort i gode systemer og medarbeidere som bringer bedriften nært mot kunden for å yte god service. 

En «drittjobb»

Man kan jo si at dere har en skikkelig drittjobb. Hvordan er det egentlig å jobbe med kloakk og rensesystemer?

– Ja, ler han og fortsetter:

– Dette er kanskje en drittjobb, men å jobbe ute i vår fantastiske kyst og kulturlandskapsområde som kyndig faglært servicearbeider, skaper høy trivselsfaktor! I tillegg til alle rosende tilbakemeldinger fra våre kunder, skaper dette inspirasjon hos oss.

VA-tekniker Knut Jørgen Antonsen, rørleggermester Lars Erik Josefsen, saksbehandler og regnskapsansvarlig Lillian Karlsen, og daglig leder Jan-Petter Kongsberg.

Klar for nye oppdrag

Med grønn profil ser Agro & Miljø inn i framtiden med kunnskap og en digitalisert hverdag som bidrar til et renere miljø.

Del artikkelen på Facebook