Annonsørinnhold i samarbeid med Agro & Miljø

Hva er dette?

 
 

DE FIKSER HYTTEEIERNES KLOAKK

Slik har Agro & Miljø merket at folk investerer mer og mer i hytta, selv når det gjelder kloakkanlegget.

Annonsørinnhold i samarbeid med Agro & Miljø

Agro & Miljø

– Vi ser en tendens til at folk investerer mer og mer i hytta, den har nesten blitt viktigst. Hytta er ofte forbundet med tradisjoner og derfor vil folk utvikle den og ta vare på den, forteller Jan Petter Kongsberg hos Agro & Miljø.

Så også når det kommer til kloakken. 

Agro & Miljø jobber nemlig med kloakkrenseanlegg, pumpestasjoner for kloakk, samt hage- og jordbruksvanning, som også er sentralt for hytteeiere.

Fokuset deres er lokalt, for på den måten gjør de responstiden kortest mulig. I størst grad er kundene deres å finne i hyttemarkedet i Østfolds skjærgårdsområder.

– Vi rykker ut om det er noe, for vi vil hjelpe hytteeierne sånn at ting fungerer som de skal når de er på ferie og om det skulle skje noe, forteller Jan Petter videre.

 

Mini-renseanlegg til hytta

Et produkt som er spesielt populært til hytta er desentraliserte renseanlegg, ifølge Jan Petter.

– Dette er små mini-renseanlegg man plasserer på steder hvor bolig eller hytta ikke har anledning til å føre vann eller kloakk inn mot et sentralt renseanlegg. Dette er rett og slett små renseløsninger som renser på stedet, forklarer han.

En "drittjobb"

Hos Agro & Miljø er de spesielt opptatt av å ha høy servicegrad og være tilgjengelig for kundene.

Man kan jo si dere har en skikkelig drittjobb. Hvordan er det egentlig å jobbe med kloakk og rensesystemer?

– Ja, ler han og fortsetter:

– Dette er kanskje en drittjobb, men vi møter utrolige mye positive og glade mennesker som er glade for å få hjelp. Derfor blir hver dag en glede for oss.

 
Del artikkelen på Facebook