Annonsørinnhold i samarbeid med Hankø Hotell & Spa

Hva er dette?

 
 

Bryllupshotellet i Oslofjorden

Se for dere en vielse ute i det fri, hvor paviljongen er dekorert med blomster og bladverk. Etter den romantiske vielsen venter en fantastisk bryllupsmiddag før dere foretar deres første dans som ektepar.

Annonsørinnhold i samarbeid med Hankø Hotell & Spa

Hankø Hotell & Spa

Hankø er som skapt for deres bryllup!

Dere kan velge å ha bryllupsmiddagen ute i hotellhagen eller innendørs i vår majestetiske restaurant.

Med eget kapell kan vielsen holdes hos oss. For de som ga hverandre ja tidligere, og ønsker å fornye ekteskapsløftene, er dette også en mulighet.

Vi er godkjent av kirken og den lokale sognepresten kan, etter avtale, stille dersom dette er ønskelig.

Uten mat og drikke duger brudepar og gjester ikke og vi tilbyr velsmakende festmenyer med utvalgte vinpakker.
Havet er en naturlig ingrediens i vår hverdag, og vi frister med et imponerende Havets Festbord som et alternativ til festmenyene våre. 

 

Festoppdekking med hvite duker og servietter på bordene er inkludert i våre bryllupsmenyer. Etter middagen spilles det opp til dans til levende musikk. Festen varer ut i de små timer. Vi har et meget godt kontaktnett på alle typer band.

Vårt flotte telt har plass til rundt 80 feststemte gjester mens salen har plass til rundt 120. Restaurant og bar har plass til rundt 200 gjester i tillegg til arealene utendørs.

Vi tilbyr 102 rom, inkludert 6 suiter som gir brudepar og gjester mulighet til å trekke seg tilbake etter at siste dans er avsluttet. Dermed kan hele følget samles til frokost dagen derpå og minnes den store begivenheten. 

 

Velger paret og deres gjester å bruke litt tid hos oss, finner dere et mangfold av aktiviteter og fasiliteter som et stort spa-anlegg med mulighet for massasje og behandling. Den grønne øya i Oslofjorden frister også med flotte fotturer i et unikt skjærgårdsmiljø.

Vi er også behjelpelige med fotograf, transport, blomster og frisør for det komplette arrangement. Brudepar kan leie vår herlige veteranbil som brudeparet kan hentes med. Brudebilder i og ved bilen er også meget populært, og gir unike bilder fra den store dagen.

Må kjærligheten adderes, gledene multipliseres, sorgene subtraheres, inntektene divideres og verden formeres! 

Hankø Hotell & Spa

• Hankø Hotell & Spa ligger vakkert til på øya Hankø i Oslofjorden.

• Vi er kun en drøy times kjøring fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad.

• Det har vært hotell på Hankø siden 1877.

• Vi er svært stolte av vår interessante og fargerike fortid.

• Hotellet har 102 rom, 220 sengeplasser, en stor konferanseavdeling, ett av Norges største spa, idrettshall, tennisbaner, fotballbane, minigolf, villmarkscamp og en variert aktivitetsmeny.

• Vi satser på opplevelser utenom det vanlige og kombinere våre fasiliteter med god service og fokus på matopplevelser.

• Vårt mål er å gi våre gjester unike opplevelser! 

 
Del artikkelen på Facebook