Annonsørinnhold i samarbeid med Forsvarsbygg

Hva er dette?

 
 

Bryllupsfest i en unik og historisk festning

På jakt etter et unikt lokale for den store dagen? I Fredrikstad festning – Gamlebyen finner dere garantert lokalet dere leter etter!

Annonsørinnhold i samarbeid med Forsvarsbygg

Forsvarsbygg

I mer enn 200 år har Kommandantgården vært dekket til fest, med hvite duker, krystallglass og lekre matretter. De fleste av våre konger har gjestet huset – og nå er det deres tur til å gjøre entré. I Parolesalen dekkes det til middag og når maten er fortært ryddes salen for dans. Ingen tvil om at det er en unik og historisk atmosfære i veggene som omgir dere mens dere svinger dere for første gang som mann og kone.

De tre stiene gir god plass for påfølgende hyggelig samvær. Kommandantgården har et vakkert gårdsrom, møblert med smijerns cafe’møbler i sommerhalvåret. Den lille Kommandanthagen egner seg utmerket til å ønske gjestene velkommen eller til selve vielsen. Hagen er et idyllisk sted, og passer utmerket til en romantisk og intim stund for brudeparet. 

 

Det grunnmurede provianthus er Fredrikstads flotteste og mest særegne selskapslokale for store og spesielle anledninger. I de hvelvede salene Gyldenløwesalen og Kongesalen, dekkes det til langbord eller småbord. I festningens eldste og mest spesielle bygning feirer dere bryllupet. Etter middagen er vel overstått er det tid for dans og musikk ut i de sene nattetimene. 

Bombardersalen ligger i det nordøstre hjørnet av Tøihusbygningen og det historiske lokalet har plass til 80 personer. Salen er velegnet til sosiale tilstelninger, kurs og seminar.

Gjør bryllupsdagen enda mer minneverdig i en historisk bygning i Nordens best bevarte festningsby! 

Forsvarsbygg

• Forsvarsbygg tilbyr unike lokaler for spesielle anledninger i Nordens best bevarte festningsby.

• I Fredrikstad festning - Gamlebyen får dere en historisk ramme rundt arrangementet.

• Her er det mulighet for arrangementer både ute og inne.

• Du står fritt til å ha med egen mat og drikke. 

 
Del artikkelen på Facebook