Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

Bruker maling for å si at de er glad i Sarpsborg

Citroën-forhandler Ulf NAVN synes det er en bølge av positivitet i Sarpsborg, og nå pusser Citroën-forhandleren opp en kjedelig, grå vegg for å fortsette kampen mot det grå.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Det er en gryende optimisme her i byen. Se for eksempel på Østre bydel og den flotte parken man har fått der. Folk i Sarpsborg har et ønske om å få til ting og det er nok hovedgrunnen til at vi stadig vekk styrker byen og dens omdømme, slår Ulf R. Johannessen hos Bertel O. Steen fast.

Citroën tar kampen mot det grå alvorlig, og det var herfra Johannessen og flere bilforhandlere hentet inspirasjon til å bidra til kampen mot det grå i sitt eget bybilde.

– Nå som vi har så mye flott å glede oss over her i Sarpsborg, er det fint å kunne bidra til festen.

Derfor har Johannessen nå funnet en kjedelig, grå sentrumsvegg. Den skal males i en frisk farge av malermestere.

– Dette blir et lite bidrag fra oss for å si at vi er glad i byen.

Ellers er Bertel O. Steen en ivrig sponsor av en rekke lokale klubber og lag. Dette blir en annerledes måte å gi tilbake til byens innbyggere.

– Vi er med i bybildet ellers, men dette blir på en ny måte og jeg håper det blir godt mottatt. Vi har forhørt oss med alt fra Riksantikvaren til Sarpsborg kommune om det bygget vi skal shine opp, og det er bare positivitet fra ende til annen.

– Håpet er selvsagt at dette vil inspirere andre til å bidra med sitt i kampen mot det grå.

– Jeg tror det gjør noe med oss mennesker at det er litt friske farger, og ikke gråtona industribygg. Det skaper liv, forteller Johannessen.

Del artikkelen på Facebook