Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Bli med på digital visning i Begbyåsen

Rakk du ikke visningen? Er du nysgjerrig på de nye boligene på feltet? Geir-Frode Wroldsen tar deg gjennom visningsboligen, rom for rom, i denne videoen.

Annonsørinnhold fra

Begbyåsens første byggetrinn, Tyribakken, har sine første boliger klare. De første beboerne har allerede flyttet inn og tatt i bruk plener, hager, lekeplassen og marka i nærheten.

Bli med på digital visning i videoen øverst i artikkelen.

SPESIELT: For Geir-Frode Wroldsen har Begbyåsen-prosjektet vært veldig spesielt fordi han har fulgt det i godt over ti år.

Begbyåsen

Block Watne bygger totalt 200 boliger på Begbyåsen, både frittliggende eneboliger, eneboliger i kjede og leiligheter i småhus.

Første salgstrinn, Tyribakken, med eneboliger i kjede, er ute for salg nå.

Her får du moderne og funksjonell planløsning med tre soverom, to bad, separat vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Carport og utvendig bod lager kjeden mot neste hus.

– De første flyttet inn nå i oktober allerede, og vi regner med at de siste i Tyribakken flytter inn i begynnelsen av 2021. Her får man jo nøkkelferdige hus, og vi legger vekt på at alt skal være klart når man kommer, sier Geir-Frode Wroldsen, salgskonsulent i Block Watne.

Se video fra da fasadelaget jobbet på Begbyåsen for et lite år siden HER!

Begbyåsen er babyen

For ham har Begbyåsen nærmest blitt babyen. Han har fulgt prosjektet helt fra den spede begynnelsen.

– Det er ganske spesielt med Begbyåsen, fordi vi satt på tomten så lenge. Vi hadde den i ti år før det endelig begynte å skje noe her. Det klødde i fingrene mine etter å sette igang, og det føles ganske fint å se at folk flytter inn og trives her, sier han ettertenksomt mens vi sitter i stua i visningsboligen.

Se video fra da interiørlaget la siste hånd på verket i visningsboligen HER!

Det klødde i fingrene mine etter å sette igang på Begbyåsen, og det føles ganske fint å se at folk flytter inn og trives her.

Geir-Frode Wroldsen

LEKKERT: Visningsboligen i Tyribakken er stilig innredet og gir et godt bilde av hvor godt livet i Begbyåsen kan bli.

En helt ny bydel

Han kan fortelle at det så langt har vært interesse for boligene fra alle slags typer familier og personer.

– Det er noe av det fine her. Vi bygger faktisk en helt ny bydel. Dette blir så stort! Så her er det noe for alt fra helt nyetablerte til pensjonister, sier han fornøyd.

– Kunne du bodd her selv? spør vi mannen som har valgt å bosette seg i Halden.

– Ja, glatt.

Ble du nysgjerrig? Les mer om Begbyåsen og Block Watne HER

Ønsker du å melde din interesse? Kontakt Geir-Frode Wroldsen på tlf. 907 78 853.

LYST: I andre etasje har man åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. De store vindusflatene slipper inn masse naturlig lys.

DESIGN: Visningsboligen viser standardpakken på kjøkkenet fra HTH. Dersom man kommer på banen relativt tidlig i byggefasen kan man selvsagt velge andre løsninger på kjøkken og bad.

TO BAD: Boligtypen i Tyribakken har to fine bad. Det største har både badekar og dusj med svevedører.

HOVEDSOVEROM: I denne boligtypen er det satt inn walk-in-closet på det største soverommet. Rommet er lyst og pent, og den flotte innredningen viser hvor lett man kan gi det et eget særpreg.

TRE SOVEROM: Dette soverommet i andre etasje er det tredje i boligen. Dette har vindu utover mot utsikten over byen.

Del artikkelen på Facebook