Annonsørinnhold i samarbeid med Rino Hansen

Hva er dette?

 
 

– Når jeg hører FFK-sangen blir jeg stolt. Tenk deg å få lov til å oppleve det!

Rino Hansen har gått på stadion siden han var liten gutt. Ser han et surt tap på stadion tenker han at neste kamp blir han hjemme, men neste kamp sitter Rino der igjen.

Annonsørinnhold i samarbeid med Rino Hansen

TOPP STEMNING: Kornelius Bror Hansen, Kristoffer Mikalsen, Rino Hansen og Marthe Moen har det alltid gøy på jobb, men spesielt når det er FFK det dreier seg om.

Rino Hansen

– Det er alltid noe som drar meg til stadion. Svend Anders Karlsen (markedsansvarlig i FFK) var innom butikken tidligere. Han sa til meg at «du har hjertet og hodet i Fredrikstad», sier Rino Hansen alvorlig.

– Men man kan jo kanskje diskutere om jeg har hodet der, sier han og alvoret bryter opp i latter.

I 1984 skulle Rino gifte seg. Problemet? Cupfinalen og bryllupet falt på samme helg. Da tok Rino mot til seg og spurte svigermor om bryllupet kunne flyttes.

– Svigermor svarte ikke, bare så på meg. Det blikket sa nok, ler Rino.

Den dag i dag kan han stolt fortelle at det likevel ble cupkamp på ham dagen etter bryllupet, som en slags bryllupsreise for én person.

– Så skal det sies at vi har holdt sammen siden, smiler han.

Snakker om fotball før været

Butikken hans har alltid hatt herretøy, både da den lå på glade hjørne og i dagens forretning i Torvbyen. Men like naturlig som klær, er det at folk kommer innom for å prate om fotball.

– Hos oss snakker vi om fotball før vi snakker om været. Den største utgiften vår har nok vært kaffe, ler han.

De siste årene har det vært en del nedturer som FFK-supporter. Hvordan føles det som sponsor?

 Når du har vært på stadion fra gamle dager av og har vært med laget både opp og ned, så gjør det noe med én. Man går ned på stadion og får oppleve den unike stemningen og miljøet. Når jeg hører FFK-sangen før kamp, så blir jeg stolt. Det er rart med det. Tenk deg å få lov til å oppleve det! Det er litt merkelig, men det betyr litt for meg.

– Vi er ikke inne med verdens største midler vi, men med bedriftstørrelsen vår så gir vi det vi klarer å være med på, og det føler jeg FFK setter pris på.

Klestipset: Styr unna sarpeblått!

Når man først er i klesbutikk og snakker om fotball, er det helt naturlig å spørre hva som er det ultimate kampantrekket på Fredrikstad Stadion.

– Nå er det jo ikke noen kleskode på stadion, heldigvis kan man si. Men det er som regel greit at det er komfortabelt og praktisk, siden været er litt opp og ned. Ellers kan man ha nesten hva man vil, sier Rino.

– Men vi styrer nok litt unna å anbefale folk sarpeblå farger, ler han.

STADIONANTREKKET: Kristoffer Mikalsen og Kornelius Bror Hansen har valgt ut hvert sitt kampantrekk. — Det er viktig å ha noe som er avslappa, men også litt fint, sier de om antrekket. Klærne er vårens nyheter fra Scotch and Soda og du finner de hos Rino Hansen i Torvbyen.

Tekst: Rikke Monsen, Amedia Marked Innholdsproduksjon

Del artikkelen på Facebook