Annonsørinnhold i samarbeid med Tanum Shoppingcenter

Hva er dette?

 
 

– Nå satses det stort på Tanum

Dollar Store-konseptet er i enorm vekst, og åpner i snitt tre butikker hver måned i Sverige. – At de har valgt å satse på Tanum Shoppingcenter er veldig kult, jubler senterledelsen.

Annonsørinnhold i samarbeid med Tanum Shoppingcenter

Da Dollar Store åpnet sin 63. butikk på Tanum Shoppingcenter gikk folk mann av huse. Det var rød løper og tjukt av folk i butikken. 

Pakker ut: Emma Rosén trives svært godt i jobben på Dollar Store, og synes det er veldig spennende når det kommer nye varer inn i butikken.

For oss nordmenn er ikke nødvendigvis Dollar Store så veldig kjent, men i Sverige har det rukket å bli enormt. De har nå over 60 butikker landet rundt, og tar sikte på å runde 100.

- Dette er en kjede som omsetter for milliarder, og er enorme i Sverige. Vi synes det er utrolig moro at de vil satse her på Tanum, sier markedssjef på senteret, Sebastian Myrvold. 

Bli med inn i butikken - se video i toppen av saken!

Omvisning: Susanne Pålsson, daglig leder, tar oss med på en liten omvisning i Dollar Store på Tanum. Se videoen øverst i saken!

- Jeg skulle jo bare ha én såpe

Vi besøkte Tanum og Dollar Store en fredag i mars, og ble tatt imot av daglig leder Susanne Pålsson og butikkmedarbeider Emma Rosén. Begge trives godt på gulvet i butikken, med direkte kundekontakt og praktisk arbeid med de spennende varene. 

- Det er alltid gøy å pakke opp varer, for vi vet ikke hva vi får inn. Det er alltid mye forskjellig, og det er jo spennende, sier Emma. 

Vareutvalget er svært variert og dekker de fleste behovene man skulle ha for ting og tang i hverdagen. Alt fra shampo og velværeprodukter til verktøy og hageredskaper og videre til brus og søtsaker - og en hel haug der imellom også. 

- Ofte kommer folk i kassen og sier "Jeg skulle jo bare ha en såpe", men så har de handlekurven full. Da må jeg smile, for jeg vet veldig godt hvordan det er, ler Susanne. 

Det er alltid gøy å pakke opp varer, for vi vet ikke hva vi får inn.

Emma Rosén, butikkmedarbeider

Gode priser selv for svenskene

Han forteller at de opplever at butikken er et trekkplaster for kundene, og at stadig flere velger å kjøre den ekstra lille biten innover i Sverige når de drar over grensen.

- Disse prisene er jo utrolig gode. Det er billig for svenskene, så du kan jo tenke deg hvordan det er for oss nordmenn, smiler han. 

Tanum Shoppingcenter

Du kan ikke havne feil

Kjøpesenteret ligger lokalisert omtrent 30 minutter fra grensen, helt inntil E6. Senterledelsen forsikrer at det ikke er vanskelig å finne frem hit.

- Man kjører av E6 og rett inn på Tanum, så her går det ikke an å havne feil. Hos oss er atmosfæren avslappet og hyggelig, og alt ligger til rette for en fin opplevelse. 

Del artikkelen på Facebook