Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Truckbedriften som har fokus på service og kontroll

Annonse fra Quick Truckservice AS

Trucker og store maskiner har vært en del av hverdagen for Bjørnar Henriksen siden 1986. I 2007 bestemte han seg for å starte for seg selv, og Quick Truckservice så dagens lys.

Adresse
Strykerveien 13 1658 Torp


Åpningstider
Mandag – fredag: 07:30 – 16:00

Når servicebilen fra Quick Truckservice AS svinger inn i oppkjørselen, vet du at mannen bak rattet har høy kompetanse og kan fikse problemet. Siden oppstarten for 11 år siden har firmaet opparbeidet seg et solid rykte. De har blitt det naturlige valget for distriktets bedrifter når de trenger ny truck, service eller reparasjon på de gamle.

Allerede som 17-åring ble Bjørnar Henriksen introdusert for truckenes verden. Da jobbet han for Nicolaisen Truckverksted, hvor han begynte i 1986. Så gikk han videre til Trucktech. Lysten til å jobbe for seg selv vant til slutt frem, og Quick Truckservice var et faktum i 2007.

– Navnet kom jeg på da jeg kjørte til Landvetter. På veien så jeg et skilt med Quick Service, og tenkte at det skal firmaet hete, smiler Henriksen.

Han kunne ikke valgt et mer passende navn. Firmaet er kjent i bransjen for å levere raskt og god service. Det kan Rino Eriksen i Andersen & Mørck skrive under på.

– Vi har samarbeidet med Quick Truckservice i ti år, og de rykker ut, uansett når på døgnet. Vi er jo avhengig av maskinene våre, så det er trygt å ha en solid partner som vi vet kommer raskt når problemene oppstår, forteller han. 

Gutter med sans for truck og kundeservice: Ole-Jonny Nordli, Bjørnar Henriksen, Brian Authen (f.v.) og Henrik Authen (foran).

Takker sine ansatte

I begynnelsen var Henriksen den eneste ansatte i bedriften. Firmaet var i rask vekst, og det tok ikke lang tid før han måtte ansette flere. I dag er det 8 personer, som alle har lang fartstid innen bransjen.

De vokste også ut av de opprinnelige lokalene. I fjor høst hadde de vokst seg ut av lokalene. Nå holder de til i store lokaler på Torp.

– Vi er et solid firma, ikke bare i form av kompetanse og kvalitetsprodukter, men også med tanke på omsetning. I 2016 omsatte vi for 16 millioner. I fjor rundet vi 22 millioner, sier Henriksen fornøyd.

Han er godt fornøyd med størrelsen på firmaet og ønsker ikke å bli større. Det viktigste for ham er god vekst og at hans ansatte har jobb.

– De er dyktige gutter, med kompetanse og erfaring. Én av dem har vært med siden 2009. Vi har et godt miljø og vi trives sammen, sier Henriksen.

Mekanikerne hans reiser rundt til kundene for å ta seg av reparasjoner og vedlikehold av maskinene. Det er hektiske dager, og absolutt ingen ni til fire-jobb. Her er det utrykningen hele døgnet, uansett vær og vind. Én av gutta kommer alltid for å løse problemet som har oppstått. 

Brian Authen trives godt både på verkstedet og ute blant kundene.

Smått og stort

I hovedsak er Quick Truckservice et truckverksted men vi reparer også Joab og Ntm lastebilpåbygg. Det har også blitt en del reparasjoner for anleggsbransjen.

Vi sier vel stort sett aldri nei når en kunde ringer

Verksted strekker seg over 630 kvadratmeter, og inneholder verksted, delelager og kontorer, Vi har div. deler for ca. 4 til 500 tusen på lager. Når man jobber med store maskiner, innebærer det også vasking og vedlikehold som skal utføres i den 150 kvadratmeter store vaskehallen som vi setter i stand.

Foruten reparasjoner, service og vedlikehold selger de trucker, jekketraller, deler til alle truckmerker og utstyr for trucker. Quick Truckservice er også Østfolds eneste forhandler av Hyster og EP fra Kina.

– Hyster er et godt merke som holder lenge. Da jeg startet opp var det ingen i Østfold som solgte dette merket, så jeg kontaktet importøren og fikk i stand en avtale. Den har mange finesser og er lett å håndtere, forteller Henriksen.

Henriksen er dyktig på å velge rett maskin for sine kunder når de skal kjøpe truck. Bruk og behov er faktorer som spiller inn når det kommer til valg av merke, størrelse og pris.

– Det handler om å kartlegge kundens behov. Vi har også hatt med kunder på besøk på fabrikkene som produserer truckene. Så jeg har reist til både Irland og Holland for å hjelpe kunden ta det beste valget og vise fram truckene, sier han. 

En alle tiders samarbeidspartner

Quick Truckservice ønsker både små og store kunder velkommen inn. For dem er alle kunder like viktig. Foruten utmerket kundeservice, kvalitetsprodukter og kompetanse, er konkurransedyktige priser firmaets fortrinn.

Lars Thomas Kihle jobber for Anleggsgruppen i Drammen. Da de skulle finne et servicepartner i distriktet, var Quick Truckservice det naturlige valget.

– Jeg hadde hørt mye bra om Quick, og det stemte. De er vanvittig dyktige, raske og rykker ut dag som natt. Kundene kan ikke fullrose dem nok, sier han fornøyd. Han legger til at ikke bare er Quick Truckservice effektive – de er også best på pris.

– Så skal vi ikke glemme guttene som er ute på oppdrag. De er teknisk dyktige og ekstremt kundevennlige. Henriksen har gjort en utmerket jobb da han ansatte dem, understreker Kihle.

Quick Truckservice har en rekke store kunder, som blant annet inkluderer Nordic Paper, Andersen & Mørck, Pretec, Kingsrød Transport, Norsk Gjenvinning, Humlekjær & Ødegård og Peterson.

Terje Ølmheim, er avdelingsleder for lagerekspedisjon på Peterson, og har jobbet med Quick Truckservice i tre år nå.

– Med tanke på at vi har produksjon døgnet rundt, er vi avhengige av at truckene fungerer. Gutta til Henriksen kommer raskt ved behov, så de er meget pålitelige, sier han.

Quick Truckservice et solid firma – akkurat som truckene de leverer!

Quick Truckservice AS

Quick truckservice utfører service og kontroll på trucker, lifter og masseforflytningsmaskiner.
• Vi holder til på Kjølberg Industriområde som ligger mellom Sarpsborg og Fredrikstad.
• Quick Truckservice er forhandler av HYSTER i Østfold.
• Vi gir deg god og rask service – Gunstig på pris!

• Vi selger:
- Hyster gaffeltrucker / reachstacker
- Hyster- interntrucker
- Jekketraller
- Utstyr for trucker
- Deler til ALLE truckmerker
- Import av EP gaffetrucker

Vi er forhandler av:
- Hyster gaffeltrucker
- Dulevo feiemaskiner
- Comac vaskemaskiner

Vi er importør av:
- EP gaffeltrucker
- Skaffer deler til alle merker

Redaksjonen i Fredriksstad Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet