Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Velbehag for kroppen til bryllupsdagen

Annonse fra Sellebakk Spa og Velvære

Flotte negler og vipper og en avslappet kropp til den store dagen er noe de fleste bruder drømmer om.

Adresse
Trykkeriveien 6, 1653 Sellebakk

Sellebakk Spa og Velvære ønsker velkommen inn for en avslappende behandling fra topp til tå. Hos oss får bruden hjelp med å få både kropp og sjel i velvære til den store dagen.

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger: Ansiktsbehandlinger, aromamassasje, fotpleie, manikyr, vippeløft, vippextension, microblanding, negldesign, innpakning, voksing, spray tan og farge og fjerning av PM og tatoveringer.

Neglene er kanskje noe av det en brud tenker mest på. Det er på fingeren din ringes settes, og valg av negler og neglelakk utgjør prikken over i’en for bryllups- looken

Vi tilbyr brudepakker og utdrikninglag hvor venninnegjengen kan overraske bruden med noen avslappende timer i godt samvær og behandlinger.

Hos oss kan du også få en deilig massasje med varme stener.

Vi kan også anbefale vippeextension – da slipper du å tenke på at maskaraen renner på bryllupsdagen.

Sellebakk Spa og Velvære fører produkter som Pevonia, Tromborg, Crystal Clear, Cosmed og produkter fra Dødehavet.


Vi hjelper deg med kroppspleien slik at du føler deg vel til den store dagen! 

Sellebakk Spa og Velvære

• Sellebakk Spa og Velvære er et senter for både han og henne.

• Vi tilbyr alt innen hud, kropp, negler, fot, slanking, vippe-extension, bryn-extension og SPA.

• Vi lager gjerne din bryllupspakke.

• Vi legger din Festmakeup.

• Du får også gavekort hos oss. 

Redaksjonen i Fredriksstad Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet