Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Med hjerte og øye for brudekjoler

Annonse fra Hjertebruden

Nedtellingen til den store dagen har begynt og jakten på drømmekjolen er i gang. For bruden er dette det viktigste antrekket hun noen gang kommer til å ha på seg, og hos Hjertebruden står kunnskapsrike klare til å bistå deg i jakten.

Adresse
Skjebergveien 96, 1739 Borgenhaugen

Åpningstider
Mandag - onsdag: Timebestilling
Torsdag: 12:00 – 19:00
Fredag: 10:00 – 15:00
Lørdag: 10:00 – 14:00 

Hjertebruden gjør sitt ytterste for at drømmen om den perfekte brudekjole skal gå i oppfyllelse.

Vi vektlegger at du skal finne rett kjole – den du kler best og samtidig viser hvem du er.

Du ønskes velkommen inn i vårt hyggelige lokale, med dine tanker, drømmer og stil.

Kombinert med vår erfaring og kunnskap om våre kjoler vil vi sammen finne det du trenger for å oppfylle kjoledrømmen.

Bryllupsdagen er en stor og viktig begivenhet. Vi er brennende opptatt av deg og ditt brudefølge.

Våre leverandører er kjente og solide i bransjen. Vi bruker nordiske designere da vi ønsker at norske jenter/damer skal finne noe som passer hver enkelt kropp og fasong.

Hos oss finner du kjoler fra de minste størrelsene til de større størrelser (størrelse 28-60). Vi er også behjelpelige med å skaffe større størrelser. 

Enten du skal stå som brud, skal i bryllup, ball eller rett og slett trenger en kjole til en spesiell anledning vil vi hjelpe deg med å finne drømmekjolen. Vi har et bredt utvalg til alle anledninger uavhengig av størrelse og fasong.

Hjertebruden holder til i hyggelige lokaler like utenfor Sarpsborg, hvor vi åpnet dørene i 2014. I vårt lune og trivelige lokale ser vi frem til å hjelpe deg med å finne antrekket du trenger fra topp til tå.

Utvelgelse av drømmekjolen er ikke lett, så vi anbefaler alle våre kunder å sette opp en timeavtale slik at vi kan bruke tid sammen for å finne akkurat den kjolen du drømmer om.

Kommende bruder er hjertelig velkommen til oss, hvor vi gjør vårt aller beste for at du skal bli fornøyd.

Våre hjerter banker konstant for at du skal finne din drømmekjole til bryllupet! 

Hjertebruden

• Hjertebruden selger alt til bruden og selskapskjoler.

• Vi holder til i hyggelige lokaler like utenfor Sarpsborg.

• Vi hjelper deg med å finne riktige kjole eller antrekk.

• Vi er brennende opptatt av deg og ditt brudefølge.

• Våre leverandører er kjente og solide i bransjen.

• Vi har et bredt utvalg til alle anledninger uavhengig av størrelse eller fasong.

• Vårt største ønske er at ditt eventyr virkelig starter hos oss.

Redaksjonen i Fredriksstad Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet