BYGGMAGASINET

Bygd på kvalitet, samhold og trivsel

I mer enn 30 år har Tune Byggservice levert kvalitet i alle ledd, uansett om prosjektet er stort eller lite. Kvalitet i arbeidet gir et godt rykte, men bedriften er også opptatt av å ha det gøy på jobb!

ANNONSØRINNHOLD FRA

- Fornøyde kunder er det vi lever av, derfor fokuserer vi på kvalitet, kunnskap og kompetanse, sier Stig Olav Ramstad Nilsen, daglig leder i Tune Byggservice.

Firmaet startet opp i 1989 og har 15 ansatte, hvorav en er regnskaps- og kontoransvarlig, samt tre er lærlinger.

Hoveddelen av oppdragene er lokalisert i Sarpsborg og Fredrikstad og blant kundene finner man både private, bedrifter, samt stat og kommune.

- Gjennom alle år har vi jobbet målrettet og kvalitetsbevisst, noe som har gitt oss en rekke gode referanser innen så vel nybygg som renovering. Kundene våre kjenner oss som ryddige og jordnære, derfor er det viktig for oss å fortsatt etterleve kvalitet i alle de tjenestene vi leverer, sier en fornøyd daglig leder.

Vårt mål er å gi alle våre kunder optimal service, levere kvalitetsvarer og sist, men ikke minst, levere et solid håndverk.

Tune Byggservice AS

"

Kvalitet i alle ledd

I tillegg til kunnskap og kompetanse om de ulike oppdragstypene har Tune Byggservice en bevisst strategi for tilføring av kvalitet i arbeidsstokken, blant annet gjennom lærlingeordningen.

I praksis fungerer dette slik at firmaet tar inn lærlinger, kurser dem i firmaets interne systemer og kvalitetssikringsrutiner, i tillegg til at de får profesjonsrelevant erfaring på byggeplassen.

Når så læretiden er fullført og svenneprøven gjennomført får de fleste lærlingene tilbud om fast ansettelse.

Dermed får Tune Byggservice ansatte som kjenner bedriftskulturen og arbeidsmetodene, og som vet hva som forventes av dem når de representerer firmaet ute blant kundene.

- For kunden er det dessuten en trygghet å vite at arbeidet utføres av fullverdige snekkere med høy kompetanse og erfaring innenfor sine fagfelt, sier Ramstad Nilsen.

Han er også tydelig på hvilke forventninger firmaet setter til sine ansatte, da dette har nær sammenheng med kundetilfredsheten.

I praksis snakker man da om det å være høflig og ordentlig, ha et godt humør, være punktlig, samt levere et arbeid og kvalitet i tråd med det kunden har bestilt og betalt for.

Jeans, Workwear, Standing, Tradesman, Jacket

SAMMEN ER VI GODE: Rene Engebretsen Odden (f.v.), Jan-Kristian Torp, Anders Minge Ødegård og Andreas Bjørk trives godt på jobb og med hverandre.

Seriøst, men moro

Gjennom firmaets 32 år lange levetid har Ramstad Nilsen gjort seg noen erfaringer, blant annet når det kommer til viktigheten av både det å være og å oppfattes som en seriøs aktør.

- Gjør man feil må det rettes med en gang, for kundene skal være fornøyd med det de betaler for. Derfor er kvalitet viktig i alt vi foretar oss, fra start til fullføring. Vi har i så måte flere ganger erfart at tidligere kunder kontakter oss med nye bestillinger. Det er en form for anerkjennelse som vi setter stor pris på, smiler Ramstad Nilsen.

En annen nøkkel til gode prestasjoner - og dermed fornøyde kunder - er trivsel på jobb. Tanken er at ansatte som har det bra på jobb og samarbeider, også vil gjøre en god jobb på byggeplassen.

Tune Byggservice er derfor bevisste på lagbyggende trivselsfaktorer som kan bidra til godt kameratskap de ansatte imellom. Dette igjen gir økt motivasjon og energi i den praktiske utførelsen av arbeidet.

Firmaet har hvert år sosiale samlinger, som inkluderer både fjell- og båtturer. Målet er å bygge et sterkt og harmonisk fellesskap som kan gjenspeile verdiene til firmaet ute blant kundene.

- Et godt samarbeidsmiljø gir positive medarbeidere, og at vi oppfattes som blide av våre kunder kan påvirke trivselen positivt – både for oss som utfører arbeidet og for kundene, forteller Ramstad Nilsen.

Tune Byggservice AS

  • Firmaet ble etablert i 1989.

  • Vi er en totalleverandør av tømrertjenester.

  • Vi har Sentral godkjenning for bygg i tiltaksklasse 2 og verneverdige bygg.

  • Vi påtar oss oppdrag innen nybygg, restaurering, etterisolering og takomlegging.

  • Oppdrag på bad og våtrom utføres i tråd med byggebransjens våtromsnorm.

  • Vi er i dag 15 ansatte, hvorav tre lærlinger.

  • Hovedandelen av oppdragene er i Sarpsborg og Fredrikstad.

Sleeve, Cap, Headgear, T-shirt
Baseball cap, Hand, Wood, Glove
Water, Plant, Smile, Travel, Lake
Cloud, Sky, Line
Wood, Wall, Jacket

En komplett pakke

Firmaet er totalleverandør innen byggprosjekter, og har samarbeidsavtaler med rørlegger, elektriker, maler, blikkenslager, samt murer og flislegger.

Oppdragene inkluderer alt fra restaurering til etterisolering, takomlegging og kjøkkenmontering. De påtar seg også oppgaver som tilbygg og nybygg, i tillegg til bad og våtrom.

For kunden betyr dette at de kun trenger å forholde seg til ett firma gjennom hele prosessen. I tillegg utføres oppdraget til en avtalt fastpris.

- På den måten får man en effektiv og ryddig gjennomføring av byggeprosjektene. Vi har også sentral godkjenning for verneverdige bygg, og i den forbindelse har vi utført ulike oppdrag for så vel kommuner som andre oppdragsgivere, avslutter Ramstad Nilsen.

Våre tjenester

Restaurering
Vil du endre fasaden? Vi utfører alle typer arbeid; bytting av vinduer, etterisolering, omkledning m.m.

Tilbygg
Ønsker du større plass? Vi bygger på i form av lengde/bredde, ny etasje eller ark/oppløft m.m.

Omlegging av tak
Som Takpartner er vi en del av et riksdekkende nettverk av frittstående takleggere som er spesialopplært til å legge tak fra Monier (Zanda). Vi hjelper deg med å velge riktig type undertak, valg av taktekke og nødvendig tilbehør.

Nybygg
Vi bygger alt fra hus til hytte, garasje m.m.

Montering av kjøkken
Ønsker du å bytte eller pusse opp kjøkkenet, står vi til tjeneste sammen med våre samarbeidspartnere.

Bad og våtrom
Vi er totalleverandører av bad, og har godkjente fagarbeidere for våtrom. Vi utfører ønsket arbeid i.h.t. Byggebransjens Våtromsnorm.

Baseball cap, Smile, Hat, Sky

LÆRLING I ARBEID: Magnus Sørensen har læreplass hos Tune Byggservice. Bedriften har en bevisst strategi for lærlinger.

Kontakt

Adresse
Ordfører Thorbjørnsens vei 6
1711 Sarpsborg

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 15:00

Telefon
908 53 907

E-post
post@tune-byggservice.no

hvaler rørleggerbedrift

Vi leverer drømmebadet
– fra A til Å!

Land vehicle, Automotive tire, Footwear, Wheel, Trousers, Jeans, Car, Window

peab østfold

Suksess bygger på
godt arbeidsmiljø!

High-visibility clothing, Hard hat, Smile, Cloud, Sky, Workwear, Helmet, Tradesman, Asphalt, Engineer