NÆRINGSLIVET INFORMERER

Slevik_0114.jpg

Her står spenning og trygghet side om side – med god avstand!

For Slevik Elektriske handler hverdagen om mer enn bare spenning. I disse dager er det minst like viktig å tenke trygghet for kunder og medarbeidere – både inne i butikken og ute på oppdrag.

Slevik-el-logo-PMS300.png

ANNONSØRINNHOLD FRA

original elon_logotyp.jpg
Slevik IMG_2070.jpg

Hos Slevik Elektriske ligger alt til rette for en trygg og hyggelig handel. Butikkmedarbeider Dag Andre Jordansen er en av dem som tar deg godt i mot.

Et trygt valg når du trenger elektriker

Siden Slevik Elektriske startet opp som enmannsforetak i 1985, kom det raskt behovet for ansatte. Svein Egil Kristiansen ansatte først sin kone Britt og en tidligere arbeidskamerat. Siden har bedriften vokst til å bli en av de mest etterspurte og allsidige installasjonsbedriftene i Nedre Glommaregionen.

I 35 år har de vært kjent for kvalitet og kompetanse. Det har gjort Slevik Elektriske til et trygt valg for boligeiere og bedrifter. Bedriften har i dag rundt 25 medarbeidere, der noen har vært med helt siden starten.

Slevik Elektriske sin avdeling for installasjon er medlem av Norges største elektrikerkjede Elfag, noe de har vært siden oppstarten av kjeden. Elfag står for kvalitet og trygghet, noe som gjør at de kan gi fem års garanti på el-arbeid med materiell til privatkunder.

– Vi har hele tiden hatt en jevn tilstrømning av kunder, samtidig som vi gradvis har bygget en solid stab med flinke folk. Kompetansen til våre medarbeidere er en av de viktigste grunnene til vårt solide omdømme, mener daglig leder Svein Egil Kristiansen.

Selv om de alltid har vært opptatt av både elsikkerhet og trygghet for kundene, er kanskje det siste viktigere enn noensinne – om enn på en litt annen måte.

– Helt fra første stund har vi tatt smittevern på største alvor. Holde avstand, vaske hender, desinfisere verktøy og overflater. Dette har blitt en så viktig del av hverdagen at det nesten har gått automatikk i det, smiler Kristiansen.

Kontakt oss

Adresse
Storveien 5, 1624 Gressvik

Åpningstider
Mandag – fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: 09:00 – 15:00

Telefon: 69 32 66 66
E-post:  postmaster@slevikelektriske.no

24 timers vakttelefon for akutt hjelp fra elektriker: 952 84 091


Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook


Slevik_0039.jpg

For Slevik Elektriske er alle jobber like spennende. Bedriftens elektromontører, som her ved Sivert Bjørkelo, jobber like gjerne med serviceoppdrag i boliger som med nye installasjoner i næringsbygg.

Tenker trygghet både inne i butikken og ute hos kunden

Han forsikrer at det er helt trygt å både bruke en elektriker og besøke butikken i disse dager. Med tre innganger og store lokaler er det ikke noe problem å holde avstand til andre. Beskyttende plexiglass, antibac og gode råd om håndhygiene på strategiske steder i butikken bidrar også til en tryggere opplevelse.

De tilbyr også hjemkjøring av varer, hovedsakelig i nærmiljøet.

– Vi tenker smittevern hele veien. Alt av salgsvarer blir desinfisert før det plasseres i butikken, understreker Kristiansen.

Ved bruk av en app foretar elektrikerne en risikovurdering før de drar ut til kundene. Kombinert med fullt utstyrte servicebiler, har de det meste av installasjonsmateriell som trengs for å utføre små og store jobber, sikkert og effektivt.

– For elektrikerne våre er nok ikke hverdagen så veldig annerledes, bortsett fra forhåndsregler som går på avstand og håndhygiene. De er vant til å jobbe og løse oppgavene på en selvstendig og fagmessig måte. Mottoet «fornøyde kunder er vår beste reklame» har hengt med oss i 35 år, sier Kristiansen.

Snakk med oss om:

Rehabilitering av bolig og hytte
Nyinstallasjoner
Næringsbygg
Industri og landbruk
Internkontroll
Termografi
Montering varmepumper
Smarthus
Våtrom
Tele og data
Alarmanlegg
Kameraovervåkning

Slevik_0041.jpg

Din lokale Elon-butikk på Gressvik har alt det elektriske både du og hjemmet ditt trenger. Ole Jørgen Sunde Vinje (f.v.) og butikksjef Øyvind Sørby.

Alle jobber er like spennende!

Slevik Elektriske tilbyr alle de tjenestene du forventer av en komplett elektroinstallatør. For den tradisjonsrike elektrobedriften på Gressvik, er det like spennende å jobbe med boliger som med næringsbygg.

Det viser seg også i hverdagen, hvor privatkunder og bedriftsmarkedet er rimelig jevnt fordelt. Selv om de for tiden jobber en del med omgjøring av næringslokaler, har de også en rekke oppdrag hjemme hos folk.

Etter opphevingen av hytteforbudet, og godværet i anmarsj merker de oppgang i ordretilgangen.

Her går det i blant annet el-sjekk, oppgradering av gamle sikringsskap, installasjon av nye ladestasjoner for elbil og moderne smarthusløsninger for styring av alt det elektriske, i boliger og hytter.

– Vi driver med så godt som alt innen elektroinstallasjon. Det minste serviceoppdraget er like interessant som det større industriprosjekter. Vi er en elektriker for alle, om du så bare trenger å få montert en ny stikkontakt eller sjekket det elektriske anlegget, understreker Kristiansen.

slevik_0037.jpg

Det er viktig å holde humøret oppe, selv i krevende tider! Daglig leder og elektroinstallatør Svein Egil Kristiansen (f.v.), saksbehandler elektro Jon Erik Jacobsen og NR18 Morten Finstad.

Det gjelder å stå sammen en krevende tid

Selv om den tradisjonsrike elektrobedriften har merket en liten nedgang når samfunnet «stengte ned» i midten av mars, forteller Kristiansen at kundene nå har begynt å komme tilbake. Ingen av bedriftens 25 medarbeidere er i dag permitterte.

– Folk jobber mer hjemmefra for tiden, og da blir de mer fleksible i forhold til å avtale med elektrikeren. Dessuten er det mange næringsbygg som har færre folk på jobb nå enn ellers. Da kan det være praktisk å få utført arbeid som krever strømutkobling, internkontroll eller andre viktige gjøremål, påpeker han.

Han forteller om trofaste næringskunder som særlig nå har tatt kontakt og fortalt hva de kan forvente av oppdrag fra dem i tiden som kommer, og at vi er avhengig av hverandre.

– Det er veldig oppmuntrende at vi kan stå opp for hverandre og vise solidaritet i en krevende tid, sier en lettere rørt Kristiansen.

Slevik Elektriske AS

  • Slevik Elektriske AS startet opp i 1985 som enmannsforetak med hjemmekontor på Slevik. Siden har elektroinstallasjonsbedriften vokst til å bli en solid bedrift med 25 ansatte i Nedre Glommaregionen.
  • I 1988 flyttet vi inn i nye lokaler på Ørebekk, hvor vi fortsatt holder til. I tillegg til kontorer og store lager, har vi her også vår ELON-butikk.
  • Med hele varesortimentet til ELON-kjeden har vi alt innen småelektrisk, brunevarer, hvitevarer, telematikk, data og nettverk, parabol og riks-tv.
  • På installasjonssiden er vi medlem av Elfag, som er Norges største elektrikerkjede. Vi leverer alle typer tjenester du forventer å få hos en installasjonsbedrift – både for bolig, næring og industri.
  • Slevik Elektriske er Veritas-sertifisert for internkontroll i landbruk, næring og bolig samt thermofotografering.
  • Bedriften er også sertifisert for levering og montering av varmepumper.
  • Vi har også stor nytte av å være medlem i bransjeforeningen NELFO. Fordi NELFO stiller strenge krav til sine medlemmer, er det et kvalitetsstempel for oss.
  • I alle år har vi hatt som mål å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet, kvalitet og service på utført arbeid – handler om vår yrkesstolthet! Vi sørger også for å oppdatere vår fagkunnskap i takt med nyvinninger i bransjen.
Peab stfold toppbilde.jpg

Et helstøpt samarbeid – for medarbeidere og kunder

Fjeld Bilverksted IMG_6069.JPG

Tradisjonsrikt verksted som tenker trygghet for både deg og bilen

2100.jpg

Vi har suksess med rør, bad og våre dyktige ansatte!