NÆRINGSLIVET INFORMERER

Peab AS 2.jpg

Et helstøpt samarbeid – for medarbeidere og kunder

Peab er stolte av å være en del av den lokale utviklingen. De bygger og støper kvalitet, samtidig som de satser på egne medarbeidere. Et godt samhold, arbeidsmiljø og stolthet for faget er nøkkelen til suksess. Hos den solide bedriften går arbeidsdagen som normalt – med noen unntak.

Peab logo.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Peab AS 5.jpg

Stolte av å være en del av den lokale utviklingen! Øystein Kongsbakk (foran fra venstre), Geir Dammyr og Harald Næss.
Lars-Gunnar Brevik (bak fra venstre) og Alexander Thomsen.

Et spennende lokalt prosjekt

I Midtveien 8 på Høyden i Moss går arbeidsdagen som normalt. Stort sett. Gravemaskiner og lastebiler jobber for fullt, og alt går etter planen. Dette er Peabs nyeste prosjekt i Østfold, hvor det skal oppføres 140 leiligheter, fordelt på to byggetrinn, med to blokker i hvert trinn.

– Boligprosjektet består av fire separate bygg med en stor parkeringskjeller under alle. Bærekonstruksjonene er i betong og ytterveggene i tre. Vi har drevet med betong siden april 2019, og jobben strekker seg til september. Nylig startet tømrerarbeidet på den første bygningen, forteller Trond Bergsland, regionsjef for Peab Østfold.

Han legger til at prosjektet går som planlagt – akkurat som arbeidsdagen. Men det er noen unntak, som skyldes korona-situasjonen.

Kontakt oss

Telefon: 98265609
E-post:  trond.bergsland@peab.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Adresse
Rådmann Siras vei 2, 1712 Grålum

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:30 – 15:30

Peab AS 6.jpg

I Midtveien 8 bygger Peab fire boligblokker med til sammen 140 selveierleiligheter.

Hos oss jobbes det som normalt - stort sett

Som en stor arbeidsgiver er det viktig for Peab å ivareta sine ansatte, kunder, underleverandører, leverandører og andre partnere. For dem er det viktig å gjøre det de kan for å beholde roen, forhindre spredning av smitte og holde virksomheten i gang.

– Målet er å holde driften i gang, og det har vi klart hittil. Noen endringer er det jo naturligvis. Det er mindre sosialt enn før. Nå er det ikke felles lunsj, og vi spiser i puljer. De som har mulighet til det har hjemmekontor, og møter avholdes på Skype. Hverdagen går som normalt så langt det lar seg gjøre, fortsetter Bergsland.

Med tanke på dagens situasjon, er det en desto større styrke for Peab at de er et lokalt selskap med et stort konserns ressurser.

Firmaet har fire forretningsområder: Bygg, industri, anlegg og prosjektutvikling, som samarbeider på lokalt nivå. De har egenproduserte byggevarer som betong, asfalt, pukk og grus, og en høy andel egne fagarbeidere. Dermed har de god kontroll over byggeprosessen, og dette gjør dem mindre sårbare for forstyrrelser i produksjonen.

Prosjektet i Midtveien 8 er i egen regi av Peab. De er også totalentreprenør og står selv for deler av tømrer- og betongarbeidene. Til fagfeltene de ikke håndterer innad i bedriften, får de hjelp av lokale underentreprenører.

Selveierleilighetene ligger i rolige og landlige omgivelser på Ekholt i Rygge. Leilighetene varierer i størrelse, fra 37 til 140 kvadratmeter. Området er veletablert, familievennlig og sentralt, og det meste finnes i gangavstand fra leilighetene.

Beboerne vil flytte inn i nye og moderne leiligheter med romslig balkong eller markterrasse, kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer, vannbåren gulvvarme, flisbelagt baderom med varme i gulv og lys eikeparkett.

– Vi har merket en stor interesse og det lover jo godt. Dette er også et område i stor utvikling. Det er gøy å se et gammelt industriområde bli forvandlet til nye, attraktive boliger og boligblokker, smiler Bergsland.

Peabs kjerneverdier - "JUPP"

Jordnær – Utviklende – Personlig – Pålitelig

Vi vil arbeide nær kundene

Vi skal være nyskapende, fleksible og hele tiden forbedre oss.

Vi skal ta vare på medarbeidernes kompetanse, og tilby gode muligheter for utvikling, opplæring, karriere og helsefremmende tiltak.

Vi skal være det personlige selskapet.

Våre kunder skal føle seg trygge når de bruker Peab.

Peab AS 4.jpg

Peab bygger for fremtiden. Bedriften satser på et godt miljø innad og bærekraftige løsninger.

Søker nye medarbeidere

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggselskaper, og konsernet har kontorer i Norge, Sverige og Finland. Avdelingen i Østfold ble etablert i 2011 av Jon Julsen, og ledes i dag av Trond Bergsland og prosjektsjef Geir Dammyr.

Med seg på laget har de 33 ansatte, jevnt fordelt på fagarbeidere og funksjonærer. Peab har også lærlinger innenfor både tømrer- og betongfaget.

Nå er de på jakt etter nye medarbeidere. Bedriften søker etter tømrer med fagbrev og flere funksjonærer.

Peab jobber aktivt for å få flere kvinner inn i byggebransjen. Kvinner er med på å skape et bedre og mer balansert miljø i en bedrift, og de er viktige for å lykkes som selskap og arbeidsplass i dagens samfunn. I Østfold er det per i dag tre kvinner med på laget. En jobber med administrasjon og to jobber ute på prosjekter og følger driften der.

Et godt miljø innad er nøkkelen til suksess, og Bergsland understreker viktigheten av å finne de rette personene til hvert prosjekt. På den måten kan de bygge sterke team, som jobber selvstendig og har et godt samhold.

Arbeidsstyrken på hvert prosjekt består av erfarne fagfolk med lang fartstid og unge, fremadstormende som er sultne på å utvikle seg.

– En stabil og lojal arbeidskjerne er en viktig faktor for at vi skal lykkes. Vårt gode miljø bidrar til å skape gode team. Med de rette typer mennesker fordelt på sterke team, kan vi få til alle prosjekter og lykkes hver gang. Hos Peab er alle en del av et fellesskap, sier Bergsland.

Peab er en veletablert og solid aktør innen byggebransjen. De er kjent for å være nyskapende og fleksible, med gjennomtenkte prosjekter som gir trygghet for kundene.

– Vi er på offensiven og ønsker å vokse. Vi jakter hele tiden på nye prosjekter og vil gjerne ha et større volum av markedet enn det vi har i dag. Vi har tro på at vi kommer oss gjennom denne krisen og ser lyst på fremtiden, understreker Bergsland.

Peab

  • Peab er et at Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med kontorer i Norge, Sverige og Finland.
  • I Norge har Peab 1500 medarbeidere og en årlig omsetning på 6,1 milliarder kroner.
  • Peabs avdeling i Østfold har 33 ansatte, og satser på betong og tømrerarbeider.
  • Forretningsområder: Bygg, anlegg, industri og eiendomsutvikling.

    Les mer om prosjekt Midtveien 8, Moss/Rygge