NÆRINGSLIVET INFORMERER

Lars Ivar Berg 2.jpg

Mer enn 30 år i byggfagets tjeneste gir toppscore hos kundene!

Lars Ivar Berg har alltid jobbet innen byggebransjen. Mer enn 30 år etter at han begynte som tømrer, har byggmesteren startet for seg selv og fått flere bein å stå på. Lang erfaring og mesterlig utføring av hvert eneste oppdrag gir fornøyde kunder – som alle gir 5 av 5 stjerner!

Mesterberg Byggmester_logo NY.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Allerede på slutten av 1980-tallet slo Lars Ivar Berg sitt første slag som ferdig utdannet tømrer. Deretter gikk det fra lærling til fast ansatte i flere bedrifter. På 90-tallet var utdannelsen som byggmester, bygningsingeniør og takstmann på plass. Da det nye århundret startet, jobbet Lars Ivar blant annet som prosjektleder og etter hvert daglig leder i eget byggmesterfirma i samarbeid med andre.

For snart ti år siden bestemte han seg for å stå på egne bein og startet enkelpersonforetaket Byggmester Lars Ivar Berg.

Mester Berg Byggmester AS så dagens lys i januar i år da Lars Ivar endret navn på firmaet og gjorde det om til et aksjeselskap.

Firmaet påtar seg alt av små og mellomstore snekkeroppdrag, som inkluderer restaurering, reparasjoner, ombygging og oppussing.

Kontakt oss

Telefon: 948 45 773
E-post: lars@mesterberg.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Adresse
Hunnbakken 1, 1655 Sellebakk

Lars Ivar Berg 1.jpg

Byggmester Lars Ivar Berg har mer enn 30 års erfaring fra bransjen. Han har jobbet som tømrer, bygningsingeniør og takstmann. Nå er han klar til å påta seg små og mellomstore snekkeroppdrag rundt om i distriktet.

I pappas fotspor

Lars Ivar nøyer seg ikke bare med snekkeroppdrag, og tilbyr salg og montering av garasjeporter samt utleie og montering av stillaser. Med andre ord er han en mann med mange talenter.

– Det har vært overraskende mange henvendelser på utbytte av garasjeporter i vinterhalvåret. Årsaken er nok at mange har eldre porter som begynner å bli slitte. Da bytter jeg dem ut med moderne, isolerte stålporter med nye motorer slik at de åpnes automatisk. Det kommer stadig henvendelser på garasjeporter, og det er gøy, smiler Lars Ivar.

Han bistår deg gjerne, enten du trenger service eller reparasjon på din eksisterende garasjeport eller vil ha en ny og moderne port levert og montert. Du kan også sette opp en serviceavtale, som er en løsning flere og flere velger da dette gir trygghet.

Koronasituasjonen har medført noen små endringer i arbeidsdagen, men stort sett driver Lars Ivar som normalt.

Noen tiltak har han allikevel innført. Det er ingen håndhilsning på kunden på befaringer og oppdrag, og han er nøye på å holde avstand. Alle oppdrag som innebar arbeid innendørs er satt på vent, etter avtale med kundene.

– Jeg prioriterer arbeid ute i disse dager. Det hjelper til å begrense smittefaren. Jeg har hatt befaring hos kunder som ikke ønsker kontakt. De står inne mens jeg er utenfor, og så kommuniserer vi via telefon. En ganske så annerledes måte å jobbe på, men den fungerer, smiler byggmesteren.

Én stor fordel er det faktisk med dagens situasjon og stengte skoler. Datteren Ida-Marie, som er 15 år, blir gjerne med pappa ut på jobb. Hun har nemlig tenkt å følge i Lars Ivars fotspor og bli byggmester – og da er det greit med all den erfaringen hun kan få.

Mesterberg Byggmester_5.jpg

I pappas fotspor! Ida-Marie Berg er ikke mer enn 15 år, men har allerede bestemt seg for å bli byggmester - akkurat som pappa Lars Ivar Berg. Hun er gjerne med Lars Ivar ut på oppdrag - ikke noe er bedre enn å få erfaring i ung alder.

5 stjerner fra over 20 kundeanmeldelser

Den drevne byggmesteren understreker at han er opptatt av at kundene skal føle at de får mer enn det som var avtalt, og at de føler arbeidet var mesterlig utført. Så langt har han lykkes med strategien, for det er over 20 anmeldelser på Mitt Anbud, som alle har gitt fem stjerner. Det betyr topp score for byggmesteren på Sellebakk!

– Jeg bruker Mitt Anbud ganske ofte, og det er jo hyggelig med så mange positive tilbakemeldinger. De har faktisk spurt om jeg vil ha egen profilering, som Mitt Anbud tilbyr utvalgte bedrifter som kun får toppscore, sier en fornøyd Lars Ivar.

Han har også blitt nominert til Norges hyggeligste håndverker, som absolutt er noe å være stolt av.

Byggmesteren er av den oppfatning at intet oppdrag er for lite. Han hjelper deg gjerne med ny terrasse, bytting av vinduer, hagestuen eller restaurerer kjøkkenet ditt.

Trenger du stillas, kan Mester Berg Byggmester AS hjelpe deg her også. Han har de nødvendige kurs og kan vise frem tittelen som stillasmontør. Du kan enten hente stillas selv eller få det levert. Montering og demontering kan inkluderes i pakken om det er ønskelig.

Trenger du hjelp med små eller mellomstore snekkeroppdrag, stillas eller garasjeport, står servicehåndverkeren Lars Ivar klar til å hjelpe deg. Etter mer enn 30 i bransjen og en rekke toppscore, er du og ditt prosjekt i trygge og erfarne hender!

Mesterberg Byggmester_3.jpg

Mester Berg Byggmester AS tilbyr salg, levering og montering av garasjeporter. Du kan også sette opp serviceavtale og dermed forlenge levetiden på eksisterende garasjeport. Både dør og port er montert av Lars Ivar Berg.

Våre tjenester:

Restaurering og reparasjoner

Garasjer og garasjeporter

Hagestuer og vinterhager

Terrasser og balkonger

Ombygging og oppussing

Vinduer og dører

Stillasutleie

Mesterberg Byggmester_4.jpg

Trenger du stillas, kan du kontakte Mester Berg Byggmester AS. De leier ut til både privatpersoner og bedrifter. Lars Ivar Berg er stillasmontør og hjelper deg med både montering og demontering om ønskelig.

Mester Berg Byggmester AS

  • I 2020 ble Byggmester Lars Ivar Berg omgjort til Mester Berg Byggmester AS.
  • Vi utfører det meste innen bygg- og tømrerarbeider, salg og montering av garasjeporter og utleie av stillas til privat- og bedriftsmarkedet.
  • Daglig leder Lars Ivar Berg har jobbet i bygg- og tømrerfaget siden slutten av 1980-tallet. Han er utdannet tømrer, byggmester, byggingeniør og takstmann.
  • Vi er godkjent Mesterbedrift og innehar Sentral Ansvarsrett som ansvarlig søker, prosjekterende konstruksjonsteknikk og bygningsfysikk og utførende tømrerarbeider samt godkjent Våtromsbedrift.
  • I september 2019 feiret vi 30 år i byggfagets tjeneste.
  • Vi er opptatt av at våre kunder skal føle at de får mer enn avtalt, til konkurransedyktige priser og at de synes jobben er mesterlig utført.
  • En 5-stjerners byggmester som gir mer enn kundene forventer – uansett oppdrag!

Tradisjonsrikt verksted som tenker trygghet for både deg og bilen

Fjeld Bilverksted.JPG
Peab stfold 2.jpg

Et helstøpt samarbeid - med medarbeidere og kunder

Her står spenning og trygghet side om side!

20200416_slevik slevik_0114.jpg
Hvaler Rrleggerbedrift.jpg

Vi har suksess med rør, bad og våre dyktige ansatte!