d6c2ad

Sommer'n på Hvaler

Hvalerbedriften som legger rør og graver høl

Spør du Bjørn Jarl er det ikke tvil om hvem man burde ringe hvis man trenger en dyktig rørlegger på Hvaler: Kirkøy VVS!

Automotive exterior, Blue, Rectangle, Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Bjørn er eiendomsutvikler, og har derfor vært borti veldig mange forskjellige rørleggere og entreprenører gjennom årene, men én bedrift som aldri skuffer er Kirkøy VVS. De Hvaler-baserte rørleggerne har akkurat fullført arbeidet på et stort prosjekt for Bjørn Jarl, og han er like fornøyd som alltid.

På en tomt i Skjærhalden har Bjørns selskap Jarl Management AS tre hus. Her har Kirkøy VVS bistått med en liten renovasjon på det ene huset, totalrenovasjon av ett hus og grøntarealet rundt, og de har også vært med fra starten når det tredje huset ble bygget.

- De har gjort alt fra å legge opp rør til å grave ut til grunnmur og innleggelse av vann og kloakk, og hele biten der, forteller Bjørn.

Street fashion, Plant, Grass, Community

FÅ DET FINT I HAGEN: Vidar Asbjørnsen viser frem en steintrapp de har laget for en kunde.

Rørlegger med utypisk tilleggstjeneste

Bjørn har også brukt de til forskjellig annet arbeid på tomta som å legge opp steintrapper og tilretteleggelse av grøntarealer. Som du kan skjønne, er ikke Kirkøy bare rørleggere! De har svært bred erfaring og kunnskap.

Familiebedriften består av Vidar Asbjørnsen og sønnen Andre, som er utdannet maskinfører i tillegg til rørlegger. Dette gjør at Kirkøy VVS kan påta seg det meste innen graveoppdrag, og deres tjenester inkluderer drenering, vann og avløp, overvannshåndtering, reparasjon og rehabilitering.

Denne unike kombinasjonen av allsidig kompetanse veier tungt for kunder som Bjørn Jarl.

- Det er en god kombinasjon at de både er rørleggere og maskinentreprenører, mener Bjørn.

Motor vehicle, Shirt, Plant, Smile, Tree, Yellow

SOM FAR SOM SØNN: Andre Asbjørnsen (t.v.) og Vidar Asbjørnsen utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid for private.

Kirkøy VVS

  • Kirkøy VVS ble grunnlagt av Vidar Asbjørnsen i 1986.

  • I dag er firmaet deleid og drevet av Vidar og sønnen Andre Asbjørnsen.

  • Kirkøy VVS er totalleverandør innen tradisjonelt rørleggerarbeid, og tar alle oppdrag på strak arm.

  • Andre Asbjørnsen er utdannet maskinfører i tillegg til rørlegger, og Kirkøy kan påta seg det meste innen graveoppdrag. Det inkluderer drenering, vann og avløp, overvannshåndtering, reparasjon og rehabilitering.

  • Kirkøy VVS er har operert på Skjærhalden i Hvaler i 25 år, og har sterk lokal tilknytning.

  • Bedriften er i dag en del av den landsdekkende rørleggerkjeden VB og tjenestegjør privatkunder på Hvaler og omegn.

People in nature, Plant, Shorts, Window, Hat, Wood, Grass, Happy
Flower, Plant, Daytime, Building, House, Grass, Shrub, Tree
Plant community, Natural landscape, Bedrock, Tree, Watercourse, Grass, Shrub
Outdoor table, Plant, Property, Building, Furniture, Chair, Tree, Architecture

Kommunikasjon og kompetanse

Det er ikke første gangen Bjørn ansetter Kirkøy VVS. Med et nytt suksessfylt prosjekt i boksen, blir det nok ikke siste gang heller.

- Jeg har brukt dem flere ganger. Når de leverer bra første gangen, så er det enkelt å bruke de neste gang. De leverer også god service mellom de store oppdragene, så det er veldig enkelt å velge Kirkøy VVS, sier Bjørn.

Kirkøy VVS ble startet av Vidar Asbjørnsen i 1986. I dag driver han bedriften sammen sønnen Andre, som er utdannet som maskinfører og rørlegger. Med 35 års erfaring og sterk lokal forankring, er det ingen tvil om at Kirkøy har kompetansen som trengs for å ta på seg det aller meste av oppdrag.

For Bjørn Jarl er denne kompetansen, evnen til å kommunisere godt og å finne løsninger som passer kunden de faktorene som gjør at han vil anbefale Kirkøy VVS videre hvis andre på Hvaler trenger rørlegging eller gravearbeid.

- Som kunde så har du noen idéer, men det er ikke alltid de idéene er gode! Det er vesentlig å kommunisere med en entreprenør som kan legge til sin faglige erfaring. Da skjønner du relativt ofte at idéen din ikke er helt ideell, og du kan tilpasse planene til det som gir best kvalitet. Det er viktig, og det er Kirkøy flinke til – å fortelle meg når idéene mine bør justeres litt, forteller Bjørn.

Plumbing fixture, Interior design, Property, Building, Bathroom, Flooring, Floor, Line, Wall
Bathroom cabinet, Plumbing fixture, Shower head, Mirror, Building, Tap, Property, Sink, Cabinetry

Prestehavna 22 har fått nytt bad av Kirkøy VVS.

Lekkert og innbydende på badet i Prestehavna 22.

Sterk lokal forankring

Far og sønn Asbjørnsen utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid for privatpersoner – både fastboende og hytteeiere. På oppdragslisten står alt fra enkle serviceoppdrag til å legge vann- og avløp til hus og hytte. Enten du trenger hjelp til å reparere blandebatteriet, skifte varmtvannsbereder eller starte større prosjekter, kan Kirkøy VVS ta på seg oppdraget.

Kirkøy VVS kan også være totalentreprenør hvis du ønsker å bygge drømmebadet. De kan leveren en total VVS-pakke og utfører jobben fra A til Å mens de koordinerer andre håndverkere som murere, elektrikere og snekkere. Som kunde er dette en elegant løsning hvor du forholder deg til én person og bare betaler én faktura.

Familiebedriften har hele tiden vært basert på Hvaler, og kjenner området inn og ut. Med sterk lokal tilhørighet er de opptatt av å levere gode tjenester til andre hvalersokninger.

- De her jo alt av utstyr som trengs, og så er de selvfølgelig lokale her og er bare et kvarter unna hvis det skulle være noe, sier Bjørn Jarl.

Det aller viktigste er god kommunikasjon og å levere gode resultater. Her får Kirkøy terningkast 6 av kundene.

- De er veldig flinke. Det har blitt veldig bra, absolutt, avslutter Bjørn Jarl.

Kontakt

Adresse
Edholmen 2, 1680 Skjærhalden

Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00-16:00

Telefon:
900 50 103
E-post: vidar@kirkoyvvs.no

Hvaler Rørleggerbedrift

Land vehicle, Automotive tire, Footwear, Wheel, Trousers, Jeans, Car, Window

Big Fish

Food, Jeans, Tableware, Plant, Table, Smile, Plate, Orange, Flowerpot, Yellow