NÆRINGSLIVET INFORMERER

Hvaler Rrleggerbedrift 3.jpg

Vi har suksess med rør, bad og våre dyktige ansatte!

I disse dager trenger vi noe å sysselsette oss med. Da er det bare å gå i gang med oppussing av badet. Det er nok av spennende muligheter; Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Matt sort eller tradisjonelt hvitt? Eller kanskje det er på tide å få reparert kranen som har dryppet siden sommeren i fjor?

Logo_Hvaler Rrleggerbedrift_350.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Det er ikke lett å velge, men det er lett å la seg inspirere. I alle fall når du ankommer butikken til Hvaler Rørleggerbedrift. Lokalene frister med den ene lekre baderomsutstillingen etter den andre. Her finner du alt fra hvit baderominnredning med bollevask og rundt speil, til vegghengte toaletter og sorte skap med kraner i krom.

Hvaler Rørleggerbedrift ble etablert i 1971, og utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid. Opprinnelig drev den veletablerte bedriften kun på Hvaler, men for tre år siden åpnet de også en butikk i Fredrikstad, godt plassert ved Mosseveien.

Lokalene ved Mosseveien inneholder både butikk og serviceavdeling, med fem rørleggere som påtar seg alt fra enkle serviceoppdrag til hele boligprosjekter. Uansett om du trenger hjelp til å reparere et blandebatteri, skifte ut varmtvannsbereder eller installere nytt bad, påtar de seg gjerne jobben.

Hvaler Rørleggerbedrift leverer en totalpakke fra A til Å: De prosjekterer, tegner, installerer og overleverer, alt i samarbeid med lokale håndverkere.

For deg som kunde er dette både enkelt, effektivt og trygt. Du trenger kun forholde deg til én leverandør. Koordineringen av elektrikere, murere, flisleggere og snekre er det Hvaler Rørleggerbedrift som tar seg av. Du trenger med andre ord bare glede deg til det nye badet er klart!

Da koronasituasjonen oppstod og myndighetene innførte strenge tiltak, tok de ansatte grep for å sørge for at driften skulle gå som normalt.

– Sjefen vår, Rune, var flink til å informere om rutiner for både butikk, oppdrag, kunder og ansatte. I butikken er det renhold som står i fokus, og både dørhåndtak og betalingsterminal vaskes jevnlig. I tillegg gjelder det å holde avstand. Det er både kunder og de ansatte flinke til, sier Robert Hauer.

Han har vært en del av Hvaler Rørleggerbedrift siden 2002, da han startet som lærling. Deretter ble det noen år som rørlegger før han overtok som prosjektleder med ansvar for rørleggerne og våtromsrehabilitering.

Kontakt oss

Fredrikstad
Telefon:
69 37 56 60
E-post: post@hvaler-ror.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Adresse
Mosseveien 51, 1610 Fredrikstad

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 16:00
Torsdag: 09:00 – 18:00
Fredag: 09:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Hvaler
Telefon:
69 37 56 60
E-post: post@hvaler-ror.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Adresse
Fastlandsveien 16, 1684 Vesterøy

Åpningstider
Mandag – fredag: 09:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Hvaler Rrleggerbedrift 4.jpg

Anette Brekke viser frem siste trend; stilrent bad med innslag av sort og natur.

Suksessen skyldes de dyktige ansatte

Robert forteller at arbeidsdagene går som normalt. Før rørleggerne skal ut på oppdrag, ringer de kunden for å høre om noen er i risikogruppen eller karantene. Får de tommel opp, gjennomføres oppdraget som avtalt.

– Vi har hatt en økning på småoppdrag så det er tydelig at mange benytter sjansen til å få jobben gjort nå som de tilbringer mesteparten av tiden hjemme. Det er fint – både for dem og for oss, smiler prosjektlederen.

Hos Hvaler Rørleggerbedrift er service en selvfølge. Det er førsteprioritet for de 25 ansatte. I løpet av de 48 årene bedriften har eksistert, har de opparbeidet seg et solid rykte, og mange faste kunder og positive tilbakemeldinger. Det kommer ekstra godt med i disse dager.

Medarbeiderne kjenner firmaets verdier, og er stolte av dem. De ønsker å levere i alle ledd, til avtalt tid og pris. Alle gir hundre prosent – uansett om jobben er stor eller liten.

Hvaler Rørleggerbedrift har fokus på å levere komplette våtrom og utføre serviceoppdrag og rørleggertjenester i eneboligmarkedet og i private boliger.

For tre år siden inngikk de en avtale med Fredrikstad kommune, som driftes fra avdelingen i Plankebyen.

– Vi har fått en rekke oppdrag fra kommunen i disse dager. Siden skolene er stengt, benytter de sjansen til å få unna jobber, som for eksempel bytte av varmtvannsbereder. Kommunen er flink til å holde oss i gang, sier Robert fornøyd.

Hvaler Rrleggerbedrift 1.jpg

Anette Brekke og Robert Hauer ønsker deg velkommen inn for en hyggelig prat og hjelp til ditt neste prosjekt.

Vi hjelper deg med å finne drømmebadet

Siden hverdagen er snudd på hodet og tidsklemmen ikke er like trang, er det bare å sette i gang med prosjekt Drømmebad.

Badet er et rom det legges mye tankearbeid og forberedelser bak før man setter i gang med oppussingen. Nytt bad er en investering, og man skal leve med det nye badet i mange år før det er aktuelt å renovere på nytt. Med så stort utvalg av baderomsinnredning, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvordan man vil ha.

Kunnskapsrike butikkansatte kommer gjerne med råd og tips når det gjelder innredningen. De hjelper deg med å finne løsninger som oppfyller alle dine behov og ønsker – slik at du får en bedre hverdag – og et bad du trives med.

Butikken er fullt utstyrt, med alt fra flotte utstillinger og interiør. Hyllene er fulle av håndklær, duftlys, såpeholdere, klosettbørster og andre små gjenstander som gir liv til badet.

De har valgt å stille ut varierte løsninger til badet da det er viktig at kundene finner det de er ute etter, enten det er trendy eller klassisk stil.

Robert forteller at de ikke ser noen endringer i antall kunder i butikken.

– Men det er større pågang på mandager og fredager. Da har folk vært hjemme hele helgen og sett hva som må gjøres. De kommer innom på mandag. Fredagskundene har nok planlagt å jobbe i helgen, smiler han.

Er du på jakt etter nytt bad eller trenger hjelp fra en rørlegger, er det bare å ta kontakt med serviceinnstilte og fagkyndige i Hvaler Rørleggerbedrift. De hjelper deg gjerne!

bademiljo-baderomstrender-vvs_expo-lindeberg-frittstande_badekar.jpg

La deg friste til nytt bad hos Hvaler Rørleggerbedrift. De tilbyr en komplett pakke: Prosjektering, tegning, installering og overlevering.

Hvaler Rørleggerbedrift AS

  • Hvaler Rørleggerbedrift ble etablert i 1971.
  • Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.
  • La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.
  • Vi tilbyr høy faglig kompetanse og et stort utvalg av varer.
  • Egen graveavdeling for utvendige vann, avløp og terrengarbeider.
  • Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.
  • Vi er medlem av rørleggerkjeden Bademiljø.
  • Vi har butikk og rørleggertjenester i Fredrikstad og på Hvaler

Tradisjonsrikt verksted som tenker trygghet for både deg og bilen

Fjeld Bilverksted.JPG
Peab AS 2.jpg

Et helstøpt samarbeid - for medarbeidere og kunder