d6c2ad

Sommer'n på Hvaler

Vi leverer drømmebadet
– fra A til Å!

Drømmer du om nytt bad, men er usikker på hvilke løsninger som er best for deg? Ta en tur til Hvaler Rørleggerbedrift hvor flotte og trendy utstillingslokaler gir deg den inspirasjonen du trenger. Lokalene frister med den ene lekre baderomutstillingen etter den andre!

ANNONSØRINNHOLD FRA

Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Matt sort eller tradisjonelt hvitt? Store eller små fliser? Vegghengt toalett eller ikke?

Det er ikke bare bare å finne drømmebadet!

Medarbeiderne i Hvaler Rørleggerbedrift står klare til å hjelpe deg slik at du får et bad som passer dine behov og din stil.

Nytt bad er en investering, og det er det rommet som det legges mest tankearbeid og forberedelser bak før prosessen settes i gang. Med et så stort utvalg innen baderominnredning, kan det være vanskelig å bestemme seg for hvordan badet skal være.

– Vi er en totalleverandør av komplette baderom, og hjelper deg med hele leveransen. Kunden får en eller to personer å forholde seg til. En prosjektleder, som jobber i bakgrunnen, og en teamleader som koordinerer alt sammen, forteller Fredrik Amundsen.

Han er driftsleder og medeier i Hvaler Rørleggerbedrift. Den solide aktøren har vært i drift siden 1971 og har butikker både i Fredrikstad og på Hvaler. At firmaet er solid, er en trygghet for kunden.

Automotive design, Audio equipment, Smile, Coat

NYTT BAD? Anette Brekke og Robert Hauer ønsker deg velkommen inn for en hyggelig prat og hjelp til ditt neste prosjekt.

Veien mot drømmebadet

Jakten på nytt bad starter som regel med et besøk i en av butikkene. De flotte utstillingslokalene frister med et stort utvalg av det siste innen baderominnredning til interiør. Hyllene er fulle av håndklær, duftlys, såpeholdere, klosettbørster og andre gjenstander som gir liv til badet.

I begge butikkene sitter dyktige og kunnskapsrike baderomdesignere som hjelper deg i planleggingsfasen. De veileder deg gjennom hele prosessen, og hjelper deg med å finne din stil, avdekke dine behov og finne de riktige produktene og løsningene.

Designerne utarbeider en tegning av badet i 3D slik at du kan se drømmebadet.

– Når en av våre medarbeidere har tegnet opp badet, reiser vi hjem til kunden, måler opp og kommer med et tilbud, sier Fredrik.

Befaring er avgjørende for å kunne gi deg en god vurdering av badet og hvilke muligheter du faktisk har. Etter endt befaring får du et tilbud med faglige anbefalinger på prosjektet, budsjett og tidsplan.

Hvaler Rørleggerbedrift leverer en komplett pakke fra A til Å: De prosjekterer, tegner, installerer og overleverer, alt i samarbeid med lokale håndverkere.

For kundene betyr det trygghet og en enklere hverdag. Du trenger ikke tenke på koordinering av elektrikere, murere, flisleggere og snekre. Det er det Hvaler Rørleggerbedrift som sørger for. Alt du trenger å gjøre, er å glede deg til nytt bad!

Hvaler Rørleggerbedrift er en totalleverandør av komplette baderom, og hjelper deg med hele leveransen.

Det lille ekstra

Førsteprioriteten hos de 25 ansatte er god service. I løpet av de 50 årene bedriften har eksistert, har de opparbeidet seg et solid rykte. De har mange faste kunder og får en rekke positive tilbakemeldinger.

– Mange av oppdragene kommer på anbefaling fra tidligere kunder. Det synes vi er veldig hyggelig, for det tyder jo på at folk er fornøyde og at vi gjør en god jobb, smiler Fredrik.

Medarbeiderne kjenner firmaets verdier, og er stolte av dem. De ønsker å levere i alle ledd, til avtalt tid og pris. Alle gir hundre prosent – uansett om jobben er stor eller liten.

Fredrik forteller at de tilbyr baderominnredning i alle priser, med noe for alle budsjetter.

De har valgt å stille ut varierte løsninger til badet da det er viktig at kundene finner det de er ute etter, enten det er trendy eller klassisk stil.

– Butikksjefene våre, Anette Brekke i Fredrikstad og Anne Mette Karlsen på Hvaler, er flinke til å endre utstillingene slik at de er oppdatert med de siste trendene og farger som er moderne, sier Fredrik.

Hos Hvaler Rørleggerbedrift står kunnskapsrike medarbeidere klare til hjelpe deg med nytt bad. De finner innredning og løsninger som oppfyller alle dine behov og ønsker. Dermed får du en bedre hverdag – og et bad du trives med!

Plumbing fixture, Shower head, Interior design, Mirror, Property, Tap, Building, Sink, Bathroom

LEKKERT BAD: Siste trend er stilrent bad med innslag av sort.

Veien mot drømmebadet

Planlegging
Begynn med å hente inspirasjon. Vurder behov ut fra hvor mange dere er, størrelse på badet, ambisjoner, ønsker og lommebok. Nå kan du velge stilart, materialer, farger, fliser, lys og andre spennende detaljer.

Baderomdesignerne hos Hvaler Rørleggerbedrift tegner opp badet ditt i 3D.

Befaring
Befaringen er avgjørende for å kunne gi deg en god vurdering av badet og mulighetene du faktisk har. Du vil få et tilbud med faglige anbefalinger på prosjektet, budsjett og en tidsplan.

Gjennomføring
Å pusse opp et bad tar i gjennomsnitt 4 til 5 uker, og du bør overlate det meste av jobben til fagpersoner. Vi blir enige om når du ønsker at badet skal være ferdig. Vi legger en fremdriftsplan og kontakter alle de fagpersonene som skal involveres i prosjektet.

Ferdigstilles
Når badet er ferdig, får du en gjennomgang og befaring av badet med prosjektlederen fra Hvaler Rørleggerbedrift.

Prikken over i’en
Innred det nye badet med myke håndklær, grønne planter og personlige detaljer. Det det aller viktigste er å sørge for at alt av papirer og dokumentasjon er på plass.

Plumbing fixture, Bathroom sink, Interior design, Tap, Plant, Toilet, Wood, Building
Building, House, Wall, Shelving, Barware
Material property, Product, Wood
Terrestrial plant, Leaf, Dishware, Wood, Tablecloth, Twig, Grass, Tableware, Rectangle

Hvaler Rørleggerbedrift

  • Bedriften ble etablert i 1971.

  • Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.

  • La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.

  • Vi tilbyr høy faglig kompetanse og et stort utvalg av varer.

  • Egen graveavdeling for utvendige vann, avløp og terrengarbeider.

  • Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

  • Vi er medlem av rørleggerkjeden Bademiljø.

  • Vi har butikk og rørleggertjenester i Fredrikstad og på Hvaler.

Automotive design, Smile, Coat, Eyewear, Jacket

KUNNSKAPSRIKE MEDARBEIDERE: Anne Mette Karlsen og Espen Holm gleder seg til hjelpe deg med å oppfylle drømmen om det perfekte bad.

Kontakt

Adresse
Fredrikstad
Mosseveien 51,
1610 Fredrikstad

Vesterøy (Hvaler)
Fastlandsveien 16,
11684 Vesterøy

Åpningstider
Fredrikstad
Mandag – onsdag: 09:00-16:00
Torsdag: 09:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00

Vesterøy (Hvaler)
Mandag-fredag: 09:00-16:00
Lørdag:10:00-14:00
(Stengt lørdager fra 31.oktober til 31.mars).

Telefon: 69 37 56 60
Døgnvakt: 474 74 884
E-post: post@hvaler-ror.no

Dammyr Bygg

Land vehicle, Automotive tire, Wheel, Smile, Car, Sunglasses, Sky

Kirkøy VVS

Wood stain, Wall