All garanti på ett sted

med Toyota!

Marthe og Per Christian bruker sin lokale Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre: – Vi får det «lille» ekstra

Gjør bilholdet enkelt med Toyota Fredrikstad – all garanti på ett sted!

Hos Toyota Fredrikstad blir vi møtt av blide ansatte som gjerne byr deg på en kaffekopp og slår av en bilprat, enten du er på utkikk etter ny bil eller har bilen din på service eller reparasjon.

— Vi er så heldige å ha mange trofaste kunder. De er både trofaste til merket, men også til oss som både forhandler og verksted i Fredrikstad, forteller ettermarkedssjef hos Toyota Fredrikstad, Filip Kilevold.

Gjengen her jobber hver dag for å gjøre bilholdet ditt så komfortabelt og avslappet som mulig. For deg som ønsker å kjøpe bil, og for deg som allerede kjører ny eller brukt Toyota, kan de også tilby en helt spesiell garantiordning - Toyota Relax.

Vehicle registration plate, Dress shirt, Automotive lighting, Smile, Car, Tire, Building, Sky

"

Fordelene ved å ta service og reparasjoner på et merkeverksted er først og fremst at vi utfører arbeidet i henhold til produsentens anvisninger. Vi bruker originaldeler og mekanikerne er ekspert på akkurat det merket. Det er de kurset på og det er det de kan best.

Filip Kilevold– Ettermarkedssjef, Toyota Fredrikstad

Trygg bil året rundt

Vi møter Marthe og Per Christian Fosse. Med to gutter på syv og fire år, kjærlighet for ski og sykling – og familie på Vestlandet, blir bilen godt brukt og legger bak seg mange mil i løpet av året.

– Jeg har alltid kjørt Toyota, og da vi fikk barn ønsket vi å kjøre ny bil fremfor bruktbil. Leasingavtalen vi fikk hos vår lokale Toyota-forhandler var midt i blinken for oss, forteller Marthe Fosse.

– Alt av servicer og vedlikehold er bakt inn i månedsprisen vår, og vi er veldig fornøyd med hele pakken Toyota tilbyr. De er gode på både pris og kundeservice, og ikke minst at vi kan være sikre på at bilen vår er trygg året rundt, sier Per Christian Fosse.

Table, Tableware, Smile, Wood, Interaction

TRYGT: Per Christian og Marthe Fosse føler seg i trygge hender hos sin lokale Toyota forhandler, og skryter av forhandleren som alltid gir det «lille» ekstra.

Toyota Relax - en serviceaktivert garanti

Garantien Toyota Relax er faktisk helt unik. Med garantiprogrammet dekker Toyota kostnader for reparasjoner som utføres av et godkjent Toyota-verksted.

— Toyota Relax fungerer slik at kunden får utvidet garanti i ett år ved å ta servicen sin hos oss. Dette tilbyr vi for at kunden skal oppleve en trygghet det påfølgende året. Med Toyota Relax kan du ha garanti til og med det året bilen er ti år eller når 200 000 kilometer. Det er en utrolig god garanti og et godt tilbud fordi man da slipper de store kostnadene av hva en service kan være, forteller ettermarkedssjefen.

Økt verdi

Når kundene benytter seg av service og reparasjon hos Toyotas merkevareverksted samler de all historikk, dokumentasjon og garantiansvar på ett sted. Det gir økt verdi på bilen og man trenger kun å forholde seg til eventuelle reklamasjoner.

Mer behagelig blir det ikke! Med dyktige mekanikere som har stort fokus på kvalitet og driftssikkerhet, kan du være sikker på at din Toyota er i de beste hender hos Toyota Fredrikstad.

 • Nybilgaranti på alle nye biler.
 • 24 måneder Toyota Certified Plus garanti på de fleste bruktbiler.
 • Originalservice som inkluderer markedets beste. garantiavtale - Toyota Relax, veihjelpsprogrammet Toyota Eurocare og oppdatering av programvare gjennom Toyota Helsesjekk og Toyota Hybrid Helsesjekk.
 • Forutsigbarhet og tidsbesparelse ved Toyota Express –service på 60 minutter.
 • EU-kontroll og reparasjoner som utføres av spesialutdannede teknikere.
 • Bilpleie, lakkforsegling og dekkhotell.
 • Smart Repair – enkel reparasjon av småskader, bulker og riper.
 • Ruteskift.

Visste du at

Autoriserte Toyota-verksted tilbyr

Forutsigbart

Familien Fosse benytter seg også av dekkhotell, og forteller at ved sesongskifte får de beskjed fra sin Toyota-forhandler. Da er det bare å reise innom og få på nyvaskede dekk, klare for en ny sesong.

– Det er så enkelt og forutsigbart, noe som er viktig for oss. De fikser rett og slett alt, forteller Per Christian Fosse med et smil.

Automotive lighting, Car, Wheel, Tire, Vehicle, Asphalt, Rolling, Plant

I dag kjører Marthe og Per Christian en Toyota Corolla Hybrid Stasjonsvogn, men om kort tid er det den flunkende nye helelektriske modellen Toyota bZ4X de skal kjøre rundt i.

– Vi gleder oss veldig til å få ny bil, nå som ungene har blitt større blir det veldig bra med litt bedre plass, sier Marthe.

HELELEKTRISK: Snart mottar familien Fosse den nye Toyota bZ4X.

Gode ordninger

Familien Fosse bruker autorisert Toyota-forhandler til alt som har med bilen å gjøre, og forteller om hyggelige folk som ofte strekker seg langt for kundene.

– De yter veldig god service, og det er aldri noe problem. Det vet jeg at ikke bare vi, men mange setter pris på, sier Marthe.

At all garanti er samlet på ett sted hos Toyota bringer kundene enda nærmere sin lokale forhandler.

— Vi har jo vært godt etablert blant bilforhandlerne i Fredrikstad i lang tid, og vi opplever at kundene våre kommer tilbake, forteller Filip Kilevold.

Dyktige og faglærte mekanikere på Toyota Fredrikstad kontrollerer at bilen din er uten mangler og klar for nye eventyr.

Ved originalservice aktiveres Toyota Relax for ett år av gangen. Utfører du årlig originalservice hos Toyota Fredrikstad kan du ha garanti inntil bilen din er ti år gammel.

De lokale mekanikerne på Toyota Fredrikstad sørger for at bilen din forblir driftssikker.

Motiverte medarbeidere

Gjengen på Toyota Fredrikstad jobber hver dag for å gi det lille ekstra til kundene. Motivasjonen er høyst tilstedeværende både i butikken og på verkstedet.

— Jeg er har et utrolig bra team rundt meg. Det består av dedikerte mennesker som virkelig vil det beste for kundene sine. De er kompetente og er veldig interessert i sitt fagfelt, forteller ettermarkedssjefen stolt.

Jeans, Smile, Sleeve


 • Salg av nye person- og varebiler
 • Salg av bruktbiler
 • Verkstedtjenester: Service og reparasjoner, Eurocare, EU-kontroll, dekkhotell, Smart Repair, skade- og lakkverkstedVelkommen til

Toyota Fredrikstad