BYGGMAGASINET

Jubileumsdato: 13.juni 2021

Familiebedriften har rørt byen i 60 år!

I 60 år har familiebedriften Arne Nilsen AS fikset rørproblemer og oppfylt drømmen om det perfekte bad. Mye har endret seg siden oppstarten, både bransjen selv og utvalg av produkter. Men det er én ting som har forblitt uendret: Service og kundepleie!

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Rørleggerbedriften så dagens lys i 1961 da Arne Nilsen startet for seg selv. Interessen og entusiasmen for faget ble videreført til hans barn, som igjen videreførte den til sine barn. I dag treffer du både andre og tredje generasjon i butikken og ute i felten.

Den 13.juni fyller den veletablerte familiebedriften 60 år!

Ikke alle bedrifter kan vise til en så lang og vellykket drift, og den store dagen skal markeres. På grunn av Covid-19 blir feiringen utsatt, men når situasjonen tillater det, reiser alle de ansatte til Hankø Fjordhotell.

Familien er ikke alene om å sørge for at bedriften går rundt. Totalt er det 20 ansatte, fordelt på butikk og rørleggerservice.

Butikken i Gelertsens gate på Holmen er den mest kjente. Det var her rørleggereventyret begynte på 60-tallet. Familien har også en butikk på Rolvsøy, som de startet for fem år siden.

Vibeke og Truls Nilsen gleder seg til å feire bedriftens 60 årsjubileum den 13.juni 2021!

Fra rør til interiør

Begge butikkene er fullt utstyrt, med alt fra flotte modeller, design og interiør. I hyllene er det håndklær, såpeholdere, lysestaker, klosettbørster og andre små gjenstander som gir liv til badet. Utvalget av kraner, knotter, armatur og dusjhoder virker uendelig. Det som ikke er utstilt i butikkene, kan selvfølgelig bestilles.

Fagekspertene står klare til å hjelpe deg, enten du trenger råd og veiledning om montering, rørdeler eller reservedeler. Utvalget er stort, og hyggelige medarbeidere bistår deg med den hjelpen du trenger.

Rørleggerne påtar seg alt fra små og store oppdrag, enten det er å bytte en kran eller rehabilitering av badet. De er engasjert i en rekke oppdrag rundt om i Plankebyen.

Det går mye i service og vedlikehold. Vi har en del jobber for gårdseiere. Det er alt fra bytte av kran til installering av varmepumper, ombygging av bad og sanitæranlegg, sier daglig leder Truls Nilsen.

Baseball cap, Smile, Wood, Sleeve, T-shirt

FIKSER DINE RØRPROBLEMER: Marius Nilsen holder tradisjonen ved å like og valgte rørleggerfaget. Han utgjør en del av tredje generasjon som jobber i den veletablerte bedriften.

Utvidet tjenestetilbudet

De siste årene har familiebedriften også utvidet fagområdet sitt. På den måten er de mindre avhengig av eksterne firmaer for å få jobben gjort.

De har blant annet fire gravemaskiner og en spylebil – samt folk til å betjene dem. Etter endt graveoppdrag sørger de for at området ser pent og ryddig ut. Om ønskelig kan de også legge ferdigplen eller stein, alt etter hva kunden foretrekker.

Andre oppdrag inkluderer rehabilitering, TV-inspeksjon og høytrykksspyling.

– Vi har alt vi trenger til å bistå våre kunder. Med egne folk og utstyr kan vi være raskt på plass slik at kundene får den hjelpen de trenger. Vi er dyktige på å hjelpe folk, smiler Truls.

Siden oppstarten i 1961 har familien Nilsen og deres team sett en bransje i endring, men det er noe som har blitt uendret: Service og kundepleie!

Det har resultert i en rekke faste kunder og varme anbefalinger. For de ansatte er tilbakemeldinger som «vi fikk dere anbefalt av pappa, bestemor, venner eller naboen» blitt en del av arbeidsdagen.

Snakk med oss om:

Alt til badet

Servicerørlegger

Rehabilitering

TV-inspeksjon

Høytrykksspyling

Graving

Vi legger ferdigplen og stein etter ferdig gravejobb

Body of water, Hand, Sky, Photograph, Nature, Wood, Bedrock
High-visibility clothing, Hard hat, Garden tool, Window, Workwear, Tree, Asphalt, Tradesman
High-visibility clothing, Green, Wood

FÅ DET FINT UTE: Jørgen Johansen (t.v.) og Øyvind Edwardsen sørger for et flott utemiljø. Kunden ønsket ny stein og tilpasning.

Alltid hjelp å få

Om du er usikker på hva slags bad du vil ha, er det ingen grunn til å fortvile. Kunnskapsrike ansatte står klare til å hjelpe deg, enten du kommer til butikken i Fredrikstad eller på Rolvsøy.

Hos Arne Nilsen AS får du en komplett pakke. Baderomsmøblene velger du i butikken, rørleggerne er bedriftens egne og de har et godt samarbeid med lokale elektrikere, flisleggere, murere og snekkere.

– Vi tar med kundene på en omvisning i butikken slik at de kan velge dusjkabinett, badekar, fliser, toalett, dusjvegger og annet interiør. Deretter setter vi oss ned med kunden og tegner opp badet. Underveis diskuterer og planlegger vi muligheter og løsninger, sier Anders Nilsen, barnebarn av grunnlegger Arne Nilsen.

Hvert oppdrag tilegnes en prosjektleder vil hjelpe deg med å koordinere alle faggrupper slik at det blir en enkel prosess. Du som kunde trenger kun å glede deg til det nye badet er klart!

Anders understreker at kundene også får dokumentasjon på godkjent arbeid. Det inkluderer også godkjenninger på de andre håndverksfagene.

– Skulle det oppstå problemer senere kan kunden sjekke hvem som utførte arbeidet, garantitid eller gjøre endringer basert på denne dokumentasjonen. Kunden er trygg på at alt arbeid er utført etter dagens lover og regler, fortsetter han.

Familien Nilsen og resten av teamet ser lyst på fremtiden – og går for 60 år til i bransjen!

Hand, Muscle, Watch, Gesture
Plumbing fixture, Automotive design, Shoe, Shoulder, Leg, Shorts, Smile, Bathroom, Elbow, Floor

BREDT SPEKTER AV TJENESTER: Rørlegger Jarle Bentzen stortrives med den varierte hverdagen hos Arne Nilsen AS.

Arne Nilsen AS

  • Arne Nilsen ble etablert i 1961. Nå, 60 år etter, er store deler av familien engasjert i den velkjente lokalbedriften.

  • Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd.

  • Vi hjelper deg med både små og store utfordringer.

  • Vi har stort utvalg i våre flotte butikker.

  • Hos oss finner du mange utstilte baderomsmøbler, stor boblekar-steam og dusjavdeling.

  • Vi har et bredt utvalg av baderomstepper, håndklær, såpedispensere m.m. i lekre farger.

  • Vi har også et stort utvalg av rør, deler og reservedeler.

  • Vi bytter kjede og går over til VVS Eksperten fra 1.mai 2021.

  • Vi ser lyst på fremtiden og går for 60 nye år i bransjen.


Det er lett å la seg inspirere til nytt bad hos Arne Nilsen AS.
Det er lett å la seg inspirere til nytt bad hos Arne Nilsen AS.
Interior design, Shower panel, Property, Tire, Building, Floor, Fixture, Door, Flooring, House
Det er lett å la seg inspirere til nytt bad i hos Arne Nilsen AS.
Material property, Wood
Det er lett å la seg inspirere til nytt bad hos Arne Nilsen AS.
Electrical wiring, Electricity, Wood, Wall

Kontakt

FREDRIKSTAD
Adresse
Gelertsens gate 7,
1600 Fredrikstad

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00-16:30
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-16:30
Lørdag: 09:00-14:00

Telefon: 69 31 02 03
E-post: 
fredrikstad@arne-nilsen.no

ROLVSØY
Adresse
Rolvsøyveien 201,
1617 Fredrikstad

Åpningstider
Mandag – onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-16:00

Telefon: 954 45 315
E-post: 
rolvsoy@arne-nilsen.no

slevik elektriske

Spenning og trygghet,
side om side

Motor vehicle, Jeans, Tire, Wheel, Blue, Workwear, Building, Window, Asphalt

diamantboring unicon

Alt en skikkelig håndverker trenger

Smile, Muscle, Workwear