Barnebarna Vincent Graham (8) og Alfred Lorentzen-Spydevold (10) er nemlig med ham som passasjerer på ferden over Atlanteren.

Begge er, på tross av sin unge alder, allerede godt kjent med det å opptre foran et publikum.

Rutinerte

Eldstemann Alfred var også med i fjor sommer.

– Jeg synes det blir veldig stas å spille i Drømmen om Amerika i sommer! Det er noe jeg har drømt om siden jeg så forestillingen i fjor, forteller yngstemann Vincent.

Bjørnar kan faktisk fortelle at Vincent før jul sa at han kun hadde ett ønske om julepresang og det var å få være med som skuespiller i Drømmen om Amerika.

– Akkurat det kunne vi jo ikke si nei til, ler Bjørnar.

Så får vi se om de to barnebarna følger i «Bebbes» fotspor og får et langt liv på scenen. Frøene er i alle fall definitivt sådd.

Humoristisk og historisk familiemusikal

Suksessforestillingen «Drømmen om Amerika» er en humoristisk og historisk familiemusikal av Lars Kilevold og Arne Lindtner Næss etter en idé av Dag Solheim.

Forestillingen handler om utvandringen til Amerika på 1800-tallet. Publikum inviteres med på en ferd over Atlanterhavet som de sent vil glemme. Skumringstimen i Brottet Amfi sørger for en magiske ramme rundt den eventyrlige historien som er spekket med musikalske høydepunkter.

Om bord i skipet vil du altså møte kjentfolk som Bjørnar Spydevold som overtroisk og etter hvert stupforelsket skipper, Sunniva Berg som fisefin og pertentlig overklasse-enkefrue, Morgan Lillehjem som sleip, slu og erten stuert, Henrik Mogen som skipperens beleste sønn og Hanna Heltvedt Amundsen som Norges en modig, foreldreløse tiggerunge.

Forestillingen bergtok både unge og eldre i fjor, så det er neimen ikke så rart Vincent ønsket å bli med PÅ scenen i år.